דגים מה מתכון הדגל שלכם לסלומון?

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
מחפשת להשתדרג עם מתכון מוצלח לסלומון
(עד עכשיו היינו מכינים עם טריאקי / שום ודבש ועל זו הדרך)
כעת אני מארחת ורוצה יותר להשקיע ועל הדרך גם להתחדש עם רעיונות מעניינים

אשמח לשמוע הצעות!
 

sk1203

משתמש מקצוען
אנחנו עשינו פעם עם פסטו (ביתי) מעל
שיפודים - קוביות סלמון ועגבניות עם רוטב חרדל ודבש
ציפוי שניצל (במקום ביצה שמים רוטב של מיונז קטשופ שום כתוש ותבלינים)
מיונז ואגוזים
צלוי בתנור עם ירקות
פעם ראיתי גם מתכון עם מייפל - לא ניסיתי בפועל
 

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אנחנו עשינו פעם עם פסטו (ביתי) מעל
שיפודים - קוביות סלמון ועגבניות עם רוטב חרדל ודבש
ציפוי שניצל (במקום ביצה שמים רוטב של מיונז קטשופ שום כתוש ותבלינים)
מיונז ואגוזים
צלוי בתנור עם ירקות
פעם ראיתי גם מתכון עם מייפל - לא ניסיתי בפועל
נשמע מעניין מאוד
מה הטעם שלו, מתוק? פיקנטי?
 

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
אם את רוצה משהו פשוט וקל אבל טעים בטירוף -
לערבב שמן, מיונז, מלח, פלפל, שום פרוס ופטרוזיליה קצוצה, למרוח על הדג ולאפות.

יש לי משהו יותר מושקע, מטגנים הרבה בצל ופטריות ומוסיפים רוטב סויה, דבש ועוד דברים.
אם מעניין אותך אחפש לך את המתכון.
 

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
סלומון עם ירקות

מבשלים בסיר לריכוך (לא מדי)
בצל, פלפלים, קישואים, מעט עגבניה ואפשר גם גזר
לא צריך טיבול, רק קצת מלח ופלפל שחור, אפשר קצת אבקת מרק
ושמים מעל הסלמון.
אופים בתנור.

מעדן!
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הכנתי בפסח מתכון של @ה. בקר מהחוברת של השנה.
יצא מעולה ממש וגם האורחים ביקשו מתכון.
 

ששג

משתמש רשום
סלומון עם שמיר ומיונז - מעולה! אין מישהו שטעם ולא אהב.
שידרוג לסלומון עם טריאקי- להוסיף לפני ההגשה פקאן סיני קצוץ. מאד מוסיף!
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
image (3).png

לא היה לי רוזמרין ושמיר, השתמשתי רק בעשבי תיבול האחרים
כמו כן לא היה לי שום רגיל אז השתמשתי באבקה. יצא מושלם.

@חלב מוקצף
 

יוו

משתמש מקצוען
אי פעם הוזמנתי לחתונה בכתר הרימון
הגישו שם סלומון חושני, ברוטב אדום עסיסי
הגעתי הבית ונסיתי לשחזר
יצא יאמי ! כולם מטורפים עליו.

סלומון ברוטב פלפלים-
(מתאים לכיחידת סלומון, כ8-10 מנות)
לטגן בצל, לאחר מס' דקות להוסיף פרוסות שום ולטגן קלות (זהירות נשרף בקלות!)
לקצוץ לקוביות קטנות (אפשר גם בסלייסר מסתובב) 8-10 פלפלים אדומים
ו2 עגבניות בשלות, להוסיף לסיר ולאדות עם מכסה סגור, מדי כמה דק' לערבב- במשך כ10-15 דק'
לאחר מכן להוסיף כ-2 כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, וכחצי כוס מים- לתת לרוטב לבעבע תוכ"ד ערבוב.
להוסיף את הסלומון.
כדאי להוסיף מעל חופן כוסברה
לבשל כ-25 דק' ולהעלות מדי פעם את הרוטב מעל הדג.

בתיאבון !
 

ZX

משתמש פעיל
יש לי מתכון לא כ"כ מסובך אבל לדעתי פשוט וטעים!!!!:p:p:p
קוביות בטטה גזר וגמבה קוביות קטנות בישול קצר וחלקי עם שום כתוש ופלפל חריף ומלח. ואז שמים את התבשיל על הפרוסות סלומון ואופים על150 למשך 20 דק'.
בתאבון.
אגב פטנט מוכר להסיר את העור מהסלומון הקפוא. לשפוך מים רותחים על הצד של העור ואז לשלןף את העור בקליקלות.
 

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אי פעם הוזמנתי לחתונה בכתר הרימון
הגישו שם סלומון חושני, ברוטב אדום עסיסי
הגעתי הבית ונסיתי לשחזר
יצא יאמי ! כולם מטורפים עליו.

סלומון ברוטב פלפלים-
(מתאים לכיחידת סלומון, כ8-10 מנות)
לטגן בצל, לאחר מס' דקות להוסיף פרוסות שום ולטגן קלות (זהירות נשרף בקלות!)
לקצוץ לקוביות קטנות (אפשר גם בסלייסר מסתובב) 8-10 פלפלים אדומים
ו2 עגבניות בשלות, להוסיף לסיר ולאדות עם מכסה סגור, מדי כמה דק' לערבב- במשך כ10-15 דק'
לאחר מכן להוסיף כ-2 כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, וכחצי כוס מים- לתת לרוטב לבעבע תוכ"ד ערבוב.
להוסיף את הסלומון.
כדאי להוסיף מעל חופן כוסברה
לבשל כ-25 דק' ולהעלות מדי פעם את הרוטב מעל הדג.

בתיאבון !
זה מתכון קלאסי?
כלומר יש מתכוני גורמה שמי שאוהב 'עף עליהם'
אבל מי שלא אוהב ממש סולד

ויש מתכונים קלאסיים שאהובים בדרך כלל כמעט על כולם

איך היית מגדירה את המתכון הזה?
 

יוו

משתמש מקצוען
זה מתכון קלאסי?
כלומר יש מתכוני גורמה שמי שאוהב 'עף עליהם'
אבל מי שלא אוהב ממש סולד

ויש מתכונים קלאסיים שאהובים בדרך כלל כמעט על כולם

איך היית מגדירה את המתכון הזה?
הכי קלאסה שיש.

ואגב, הסרת עור בדרך הכי קלה- מייד כשמוציאים את הסלומון מהמקפיא,
להסיר את העור עם סכין תחת זרם מי ברז
קלי קלות
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
אם אני רוצה בלי הרבה רוטב בשביל לחמם לס. שלישית אני מזלפת שמן זית על הדג. מפזרת מלח גס, פלפל שחור גרוס וטימין יבש לפי הטעם. מפזרת מעל התבלינים טבעות בצל סגול וחצאי עגבניות שרי.
קל ופשוט
 

רחליז

משתמש פעיל
דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
 

Chanae

משתמש מקצוען
סלומון עם פיצוחים
1 כף חרדל
2 כפות סילאן
שמן (קצת)
2 שיני שום כתוש (או שום גבישי)
מלח ולפלפל
למרוח על הדג,
ומעל לפזר פיצוחים - אני קונה תערובת פיצוחים קלויה - שקדים קשיו ופיסטוק, ושוברת לחתיכות גסות
לאפות 20 דקות מכוסה ו 20 דקות מגולה
 

YAEL20

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני הכנתי לא מזמן את המתכון הזה:

יצא מושלם!!! וגם כאלה שלא אוהבים צילי אהבו ממש
 

גמד ביער

משתמש רשום
דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
מצטרפת לשיטה של אביגיל מייזליק - משדרג את הסלומון מאוד! אם אני זוכרת טוב היחס הוא 5 כפות מלח על 3 כוסות מים (לערבב בנפרד עד שהמלח נמס), לשפוך על הסלומון (שיכסה), להשרות רבע-חצי שעה. לא יותר.
 

rifki

משתמש פעיל
דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
אשמח לדעת כמה מים וכמה מלך היא ממליצה ולכמה זמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה