נשמע מעניין מאודאנחנו עשינו פעם עם פסטו (ביתי) מעל
שיפודים - קוביות סלמון ועגבניות עם רוטב חרדל ודבש
ציפוי שניצל (במקום ביצה שמים רוטב של מיונז קטשופ שום כתוש ותבלינים)
מיונז ואגוזים
צלוי בתנור עם ירקות
פעם ראיתי גם מתכון עם מייפל - לא ניסיתי בפועל
איזה מהם?נשמע מעניין מאוד
מה הטעם שלו, מתוק? פיקנטי?
זה מתכון קלאסי?אי פעם הוזמנתי לחתונה בכתר הרימון
הגישו שם סלומון חושני, ברוטב אדום עסיסי
הגעתי הבית ונסיתי לשחזר
יצא יאמי ! כולם מטורפים עליו.
סלומון ברוטב פלפלים-
(מתאים לכיחידת סלומון, כ8-10 מנות)
לטגן בצל, לאחר מס' דקות להוסיף פרוסות שום ולטגן קלות (זהירות נשרף בקלות!)
לקצוץ לקוביות קטנות (אפשר גם בסלייסר מסתובב) 8-10 פלפלים אדומים
ו2 עגבניות בשלות, להוסיף לסיר ולאדות עם מכסה סגור, מדי כמה דק' לערבב- במשך כ10-15 דק'
לאחר מכן להוסיף כ-2 כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, וכחצי כוס מים- לתת לרוטב לבעבע תוכ"ד ערבוב.
להוסיף את הסלומון.
כדאי להוסיף מעל חופן כוסברה
לבשל כ-25 דק' ולהעלות מדי פעם את הרוטב מעל הדג.
בתיאבון !
הכי קלאסה שיש.זה מתכון קלאסי?
כלומר יש מתכוני גורמה שמי שאוהב 'עף עליהם'
אבל מי שלא אוהב ממש סולד
ויש מתכונים קלאסיים שאהובים בדרך כלל כמעט על כולם
איך היית מגדירה את המתכון הזה?
מצטרפת לשיטה של אביגיל מייזליק - משדרג את הסלומון מאוד! אם אני זוכרת טוב היחס הוא 5 כפות מלח על 3 כוסות מים (לערבב בנפרד עד שהמלח נמס), לשפוך על הסלומון (שיכסה), להשרות רבע-חצי שעה. לא יותר.דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
אשמח לדעת כמה מים וכמה מלך היא ממליצה ולכמה זמן.דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: