פרווה תפריט לשבת קודש

dinaday

משתמש פעיל
חן חן,
אז ככה-
חותכים את החזה לחתיכות קטנות (כמו שניצלונים קטנים) אני אישית אוהבת חתיכות ממש קטנות כמעט כמו שווארמה - אבל כל אחד לפי הטעם שלו.
שופכים לתוך קערה שמן, פפריקה מתוקה, גריל עוף, קצת כמון, שום גבישי, פלפל שחור ומלח ומערבבים.
טובלים את החתיכות של העוף ברוטב ושמים על תבנית אפיה.
ואז מעל החתיכות בתנית שופכים באופן אחיד כמות די נחמדה של צ'ילי מתוק (לא יודעת להגיד בדיוק כמה, לפי העין...)
שמים בתנור שמכוון מראש ל180 מעלות את התבנית מכוסה עם נייר כסף לרבע שעה.
אחרי רבע שעה מוציאים את הנייר כסף ומשאירים את העוף לעוד כרבע שעה - עשרים דקות עד שמשחים.
בתאבון!! :p
אני רוצה להכין כמנה עיקרית לליל שבת.
מה מתאים כתוספת?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה