ללא מרגרינה אוזני המן שכיף להכין!

יוו

משתמש פעיל
הכנו היום (במיקסר)
יצא מוושלם!
אכן בצק נח ויצא ממש טעים.
המסקנות שלי- לקמח היטב את המשטח,
לרדד עבה , כחצי ס"מ(ולא כמו בסרטון שנראה דקיק)
כך יותר קל לעצב וגם לדעתי יותר טעים.
הטמנו בפנים קוביות שוקולד חלבי\ חום\לבן\מריר- יותר קל, יותר טעים

הנה הם-
אוזני המן.JPG
 

chanigo

משתמש רשום
שוה שאלה
אפשר בלי מקסר? מישהי ניסתה?: נשבר לי בדיוק
עשיתי אתמול יצא מעולה,
לגבי הערבוב ראיתי פעם פטנט להכניס את כל החומרים (כמובן אחרי שערבבת בנפרד את ביצים+השמן והסוכר)
לתוך שקית הקפאה חזקה, לקשור ולערבב היטב- יוצא בצק מושלם בלי ללכלך כלים :)
ככה עשיתי אתמול.
לגבי הרידוד - אני מרדדת בין שתי דפי אפיה ואז אין שום צירוך בקימוח
בהצלחה!
 

עניין של ראיה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
המתכון:
ביצה
מעט מלח
סוכר וניל
2/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
לערבב הכל עם מטרפה
אחר כך להוסיף גרידה מלימון אחד
2.5 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפייה
להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש תוך כדי.
לרדד למלבן לקרוץ עיגולים למלא באיזה מילוי שרוצים ולעצב לצורת אוזן המן
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לרבע שעה.
בהצלחה!!!
לא צויין, כמה קמח?
עריכה: ראיתי
 

אביה-

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אחרי חיפוש ברשת מצאתי מתכון מעולה לאוזני המן בצק נעים וכיפי
כמה טיפים :לעבד היטב את הבצק. עדיף לעבוד איתו מייד ולא לחלק ל2 חלקים כי הבצק נהיה טיפה יותר פריך וקשה לעבוד איתו
כדי שהם יצאו יפים עדיף להשקיע לכל אוזן המן
וזה מה שיצא לי :)
וואו וואו וואוו!!!!
יצא נדיררררר
בצק כיף בטירוף
מילאתי בשוקולד פרה(ממרח)
שוקולד חלבה, ממרח תמרים+אגוזים גרוסים, ועוד כמה עם אוכמניות...
יצא מטורףףף והתחסל עד הפירור האחרון..
תודה רבה!!
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תודה רבה!
מתכון מעולה.
ניסיתי אותו אתמול גם להכנת עוגיות פריכות חום-לבן וממש נהניתי מהתוצאה.
סוף סוף מתכון בלי מרגרינה שאפשר לרדד, ויוצא יפה וטעים.
אני הוספתי לחצי מהכמות כף גדושה מאד קקאו + כף שטוחה א.סוכר מומסים ביחד בקצת מים חמים.
המים החמים עשו בצק עוד יותר נוח לעבודה וגמיש. (הלבן קצת התפורר אז רידדתי קודם את החום ועליו את הלבן והלך חלק)

הוספתי לרשימה שלי...
 

מנגו מאיה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
תודה רבה!
מתכון מעולה.
ניסיתי אותו אתמול גם להכנת עוגיות פריכות חום-לבן וממש נהניתי מהתוצאה.
סוף סוף מתכון בלי מרגרינה שאפשר לרדד, ויוצא יפה וטעים.
אני הוספתי לחצי מהכמות כף גדושה מאד קקאו + כף שטוחה א.סוכר מומסים ביחד בקצת מים חמים.
המים החמים עשו בצק עוד יותר נוח לעבודה וגמיש. (הלבן קצת התפורר אז רידדתי קודם את החום ועליו את הלבן והלך חלק)

הוספתי לרשימה שלי...
תצרפי תמונה, מעניין לראות איך זה יוצא.
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מי שהכינה, אם אני אכין את הבצק בערב ורק למחרת בצהרים יכין ממנו את האוזני המן,
הוא ישאר טוב או יהרס?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  29  פעמים

לוח מודעות

למעלה