אחנו דוחפים לתבנית אינגליש קייק בתנור 200 מעלות לכשלשת רבעי שעה עד שעה יוצא טעים מאד.
אין חובה לפתוח את החציל בדרך כלל הוא לא מתפוצץ,וגם אם כן זה לא נורא.
לפעמים בשלב כל שהוא באפייה אנחנו דוקרים אותו עם מזלג בכמה מקומות, הוא גם נאפה יותר טוב כך.
אגב תקופה ארוכה היינו פורסים חצילים על תבנית גדולה מעט שמן על כל חציל ואופים עבור חציל בטעם כבד, יוצא טיפטיפה שונה אבל הרבה יותר בריא.
אין חובה לפתוח את החציל בדרך כלל הוא לא מתפוצץ,וגם אם כן זה לא נורא.
לפעמים בשלב כל שהוא באפייה אנחנו דוקרים אותו עם מזלג בכמה מקומות, הוא גם נאפה יותר טוב כך.
אגב תקופה ארוכה היינו פורסים חצילים על תבנית גדולה מעט שמן על כל חציל ואופים עבור חציל בטעם כבד, יוצא טיפטיפה שונה אבל הרבה יותר בריא.