פעם ראשונה הולכת להכין...
ממולאים רגילים אף פעם לא יצא לי מספיק טעים.
אני צריכה מתכון עסיסי ועשיר בטעמים.
וכל הטיפים איך לבשל בלי שיישרף, יתייבש, יישאר קשה או צמיגי.
מזמינה את כל ההונגריות שכאן וגם אלו שלא ויוצא להם טעיםםםםם לתת מניסיונם.
(אישית חשבתי להוסיף למילוי בשר טחון ולבשל בציר בקר, מתאים?)
ממולאים רגילים אף פעם לא יצא לי מספיק טעים.
אני צריכה מתכון עסיסי ועשיר בטעמים.
וכל הטיפים איך לבשל בלי שיישרף, יתייבש, יישאר קשה או צמיגי.
מזמינה את כל ההונגריות שכאן וגם אלו שלא ויוצא להם טעיםםםםם לתת מניסיונם.
(אישית חשבתי להוסיף למילוי בשר טחון ולבשל בציר בקר, מתאים?)