חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

ליצ'י

משתמש מקצוען
@ליצ'י
המנה האחרונה ממש מגרה (מעניין למה?
יש מינון מסויים בין המנגו לריץ?

הציפוי זה שוקולד ממומס לבד, או שיש עוד מוצרים?
אני כבר לא זוכרת, האמת, בדיוק מה זה היה, אבל אני מכינה הרבה קינוחי מגנומים,
בדר''כ זה מורכב מפירות טחונים עם ריץ' או שמנת מתוקה, ולדעתי הכמויות פחות קריטיות. אם את רוצה מרקם יותר פירותי ו'שרבטי' מעט, שימי יותר פירות, עם את מעדיפה יותר גלידתי, שימי יותר קצפת. ככל שכמות הפירות תעלה כך המרקם יהפוך מעט יותר קרחי ויחלץ בצורה חלקה וקלה מהתבנית.
ואני לא טובלת בשוקולד, אוהבת שזה נשאר פירותי.
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לא המתכון ממרווה, אבל מתכון מצוין שהכנתי אותו כבר כמה שנים לחגי תשרי:

6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן (לא חובה)
---------
לערבב לבצק מאד רך
השנה הרטבתי ידיים וכידררתי כדורים, אם מידי דביקי ולא מצליח ניתן ליצוק עוגיות בעזרת 2 כפות.
--
לאפות בתנור שחומם לחם גבוה 10 דקות עד להשחמה, אם התנור מאד חם לפעמים בתבנית השנייה השלישית וכו' מספיק פחות מ-10 דקות
אחרי שהדובשניות מתקררות, אני אוספת אותן לשקית, שופכת כמות נדיבה של א.סוכר מנערת לערבוב.
יוצא מושלם.......
צפה בקובץ המצורף 733997
צפה בקובץ המצורף 733998
באילו כוסות השתמשת?
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פשוט מאוד
לבלנדר ביצה עם חצי כוס שמן עד למיונז-בול מרגרינה
מסייגת-לא לבישול קרמים וכיו"ב רק לאפיה
הכנתי עכשיו מהכמות שרשמת(1 ביצה+1/2 כוס שמן), זה מספיק למתכון של העוגת קרמבו? כלומר זה שווה ערך למרגרינה אחת?
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@photos by h שאלה נוספת ברשותך
באילו כוסות את משתמשת לעוגות?
תודה מראש
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הוספתי תמונות
הכנתי להיום, אם מענין מישהי בשביל סוכות
אצלם ואעלה מתכון
מרק ירקות בשרי לקוסקוס
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכנתי עכשיו מהכמות שרשמת(1 ביצה+1/2 כוס שמן), זה מספיק למתכון של העוגת קרמבו? כלומר זה שווה ערך למרגרינה אחת?

כן
כמובן שזה לא בחשבון של הביצים הנוספות!
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עוגת שכבות\גיסתי-בעלי טוען שמדובר בעוגה "ליגה" ואפשר לאכול ממנה כמויות.

חומרים:
טורט לבן:

9 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר
2 סוכר ווניל
2 כוסות קמח
4\3 כוס שמן
1 א. אפיה

הכנה:
להפריד ביצים ולהקציף עם סוכר, להנמיך מהירות ולהוסיף חומרים, לחלק ל-2 ולאפות ב180 מע' כ-10 דק'

במעבד מזון:

1 טורט לבן (כן, כן!)
3 כפות קקאו
1 כוס מים
3 כפות יין
1 כוס סוכר
1 כף קפה
3 כפות ת. ווניל
1 מרגרינה בטמפרטורת חדר

הכנה:

לבלנדר היטב במעבד מזון ולמרוח על הטורט השני, להקפיא חצי שעה.
בינתיים להכין ציפוי קפה:

1 מרגרינה
100 גר' א. סוכר
2 ביצים
מעט ת. ווניל
1 כף קפה
2\1 2 כפות פודינג ווניל

הכנה:
מבלנדרים היטב בבלנדר, מורחים על העוגה מקפיאים חצי שעה וחותכיםצפה בקובץ המצורף 734572
תבנית תנור?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
@hbecker יכולה לעזור לי?
פרסמת פה תמונה של מתכון לקציצות מרלוזה שמבשלים קודם עם הירקות...
יכולה להפנות אותי לזה? לא מצליחה למצוא
טנקס
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כן
כמובן שזה לא בחשבון של הביצים הנוספות!
הכנתי לפי ההנ"ל
יצא טעיםםם
20200929_214725.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker יכולה לעזור לי?
פרסמת פה תמונה של מתכון לקציצות מרלוזה שמבשלים קודם עם הירקות...
יכולה להפנות אותי לזה? לא מצליחה למצוא
טנקס

קציצות דגים מעולות

מבשלים בסיר עם מים כ-1-1.5 ק"ג דגים [מושט, נילוס או כל דג לבן אחר] יחד עם 2 גזרים ו-2 תפוחי אדמה עד שהדגים והירוקת רכים.מסננים את המים ומרסקים את הדגים והירקות.
מוסיפים:

3-4 ביצים
כף מלח
מעט פלפל שחור
חופן פטרוזיליה קצוצה [לא חובה]
כפית פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק [בלי מונסודיום] [לא חובה אבל מאוד מוסיף טעם]
3/4 כוס פירורי לחם. אם אין אפשר קמח מצה אבל זה פחות מעודן.

אם העיסה דלילה מדי [תלוי בסוג הדג] מוסיפים עוד פירורי לחם עד לקבל עיסה שנוח לעבוד איתה.

בידים לחות מכינים קציצות ומגלגלים בפירורי לחם.
מטגנים במחבת עד להזהבה משני צדדים.


מאוד מאוד טעים והטעם של הדג כמעט ולא מורגש. גם ילדים לא אוהבים דגים, ביקשו עוד...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  16  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה