חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נאבד לי המתכון של דובשניות שהיה במרווה לצמא פרשת כי תבא
אודה בכל לב למי שיעזור לי
תודה ושנה טובה
לא המתכון ממרווה, אבל מתכון מצוין שהכנתי אותו כבר כמה שנים לחגי תשרי:

6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן (לא חובה)
---------
לערבב לבצק מאד רך
השנה הרטבתי ידיים וכידררתי כדורים, אם מידי דביקי ולא מצליח ניתן ליצוק עוגיות בעזרת 2 כפות.
--
לאפות בתנור שחומם לחם גבוה 10 דקות עד להשחמה, אם התנור מאד חם לפעמים בתבנית השנייה השלישית וכו' מספיק פחות מ-10 דקות
אחרי שהדובשניות מתקררות, אני אוספת אותן לשקית, שופכת כמות נדיבה של א.סוכר מנערת לערבוב.
יוצא מושלם.......
1601322652073.png

1601322677599.png
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
המרקם יהיה דליל יותר ופחות קרמי ויקפר יותר כמו קרח ופחות כמו סורבה.

ממש תודה על ההיענות הזריזה !
בדיוק עכשיו מנסה לתייג אותך...
יש לדעתך תחליף אחר שיתן מרקם דומה לסורבה?
(משתדלת לא להכניס ריצ' לבית)
 

מרחבים

משתמש מקצוען
ממש תודה על ההיענות הזריזה !
בדיוק עכשיו מנסה לתייג אותך...
יש לדעתך תחליף אחר שיתן מרקם דומה לסורבה?
(משתדלת לא להכניס ריצ' לבית)
למה?
מה כ"כ רע בריצ'?
תחכימי אותי
אני כל הזמן לומדת פה דברים חדשים בענייני בריאות...
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
למה?
מה כ"כ רע בריצ'?
תחכימי אותי
אני כל הזמן לומדת פה דברים חדשים בענייני בריאות...

בריצ' יש שומן מוקשה בכמות גבוהה (בנוסף לסוכר)
אני מצליחה להסתדר בלעדיו ומעדיפה שישאר ככה, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
יש פה קינוחים שנראים מצוין אבל כיוון שלא הצלחתי למצוא לריצ' תחליף, ויתרתי עליהם לגמרי.
יש מתכונים שאני ממירה את הריצ' בקרם קוקוס או בחלב סויה אבל זה לא מתאים לכל דבר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
למה?
מה כ"כ רע בריצ'?
תחכימי אותי
אני כל הזמן לומדת פה דברים חדשים בענייני בריאות...
ריצ' הוא מרגרינה בתחפושת :(
בריצ' יש שומן מוקשה בכמות גבוהה (בנוסף לסוכר)
אני מצליחה להסתדר בלעדיו ומעדיפה שישאר ככה, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
יש פה קינוחים שנראים מצוין אבל כיוון שלא הצלחתי למצוא לריצ' תחליף, ויתרתי עליהם לגמרי.
יש מתכונים שאני ממירה את הריצ' בקרם קוקוס או בחלב סויה אבל זה לא מתאים לכל דבר.
את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.
 

מתענינת.

משתמש מקצוען
הכנתי בורקס במילוי בשר, יצא יפה וטעיים.
המילוי הוא ממתכון של ניקי ב https://nikib.co.il/pastry/1492/
עשיתי ממלאווח, חציתי כל מלאווח לחצי, שמתי ברבע העליון מילוי וסגרתי, כשנשאר זנב ארוך. את הזנב חתכתי לרצועות אורך, מהן עשיתי שטי וערב שקיפלתי על הבורקס, ואז ביצה ושומשום. אחרי שהבורקסים נכנסו לתנור חשבתי שחבל שלא צילמתי לכן את התהליך. עם רוטב פטריות יצא מושלם.
צפה בקובץ המצורף 550625
אולי כבר ביקשו.
תסבירי שוב. זה נראה מדהים.
טוב בהקפאה?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
בריצ' יש שומן מוקשה בכמות גבוהה (בנוסף לסוכר)
אני מצליחה להסתדר בלעדיו ומעדיפה שישאר ככה, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
יש פה קינוחים שנראים מצוין אבל כיוון שלא הצלחתי למצוא לריצ' תחליף, ויתרתי עליהם לגמרי.
יש מתכונים שאני ממירה את הריצ' בקרם קוקוס או בחלב סויה אבל זה לא מתאים לכל דבר.
ריצ' הוא מרגרינה בתחפושת :(

את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.
באמת שלא ידעתי!!!!!
אני בשוק!
מרגרינה כבר החלפתי מזמן בשמן קוקוס...
אגב, שמן קוקוס אכן כ"כ בריא?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
באמת שלא ידעתי!!!!!
אני בשוק!
מרגרינה כבר החלפתי מזמן בשמן קוקוס...
אגב, שמן קוקוס אכן כ"כ בריא?
לגבי השמן קוקוס יש חילוקי דעות.
אבל בכל מקרה הוא ודאי טוב מהריצ'.


[אבל אני משתמשת בריצ' :eek: ]
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
ריצ' הוא מרגרינה בתחפושת :(

את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.
יש הבדל בין סוגי הריצ'ים השונים? או שכולם באותה הקטגוריה?
אצלנו במכירת המוצרי אפיה יש ריצ' עדן וריצ' ויטה - יש הבדל ביניהם?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
רולדות שוקולד וקוקוס
עוגת חלבה ושוקולד
עוגת שכבות קרם מעוגה
עוגה דמוי רוזמרי
עוגה "צרפתית" (שכבות פריך עם 3 קרמים)
עוגת קרמבו
עוגת שכבות קרם קפה
עוגיות שוקו צ'יפס אמריקאיות
רוצים מתכון?
הכל במקפיא חוץ מהעוגיות, שעוד אכין היום בעז"ה
ואני מתעצלת לצלם.

הכל עם מרגרינה\נטורינה :(
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מכיל שמן קוקוס...
זו היתה כוונתי. שמן הקוקוס הוא המגבש,
הנטורינה מרוכבת משמנים צמחיים כשהדומיננטי והמייצב שביניהם הוא שמן הקוקוס שהוא בעצמו מתקשה בטמפרטורה לא חמה.
 

שידרוגים

משתמש מקצוען
רולדות שוקולד וקוקוס
עוגת חלבה ושוקולד
עוגת שכבות קרם מעוגה
עוגה דמוי רוזמרי
עוגה "צרפתית" (שכבות פריך עם 3 קרמים)
עוגת קרמבו
עוגת שכבות קרם קפה
עוגיות שוקו צ'יפס אמריקאיות
רוצים מתכון?
הכל במקפיא חוץ מהעוגיות, שעוד אכין היום בעז"ה
ואני מתעצלת לצלם.

הכל עם מרגרינה\נטורינה :(
הלו הלו
מתעצלת????? איפה שמענו על כאלה מידות במוצאי יום הכיפורים???;)
מתכונים + תמונות בבקשה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה