והנה קינוח מגנום מנגו
נראה טוב.
את חושבת שהחלפה של הריצ' בחלב סויה יכולה ללכת? (כמובן שאשמח לשמוע אם יש לך רעיון אחר)
והנה קינוח מגנום מנגו
רצוי שתשאלי את @hbecker היא יודעת יותר טוב ממני.......נראה טוב.
את חושבת שהחלפה של הריצ' בחלב סויה יכולה ללכת? (כמובן שאשמח לשמוע אם יש לך רעיון אחר)
לא המתכון ממרווה, אבל מתכון מצוין שהכנתי אותו כבר כמה שנים לחגי תשרי:נאבד לי המתכון של דובשניות שהיה במרווה לצמא פרשת כי תבא
אודה בכל לב למי שיעזור לי
תודה ושנה טובה
המרקם יהיה דליל יותר ופחות קרמי ויקפר יותר כמו קרח ופחות כמו סורבה.נראה טוב.
את חושבת שהחלפה של הריצ' בחלב סויה יכולה ללכת? (כמובן שאשמח לשמוע אם יש לך רעיון אחר)
המרקם יהיה דליל יותר ופחות קרמי ויקפר יותר כמו קרח ופחות כמו סורבה.
למה?ממש תודה על ההיענות הזריזה !
בדיוק עכשיו מנסה לתייג אותך...
יש לדעתך תחליף אחר שיתן מרקם דומה לסורבה?
(משתדלת לא להכניס ריצ' לבית)
למה?
מה כ"כ רע בריצ'?
תחכימי אותי
אני כל הזמן לומדת פה דברים חדשים בענייני בריאות...
ריצ' הוא מרגרינה בתחפושתלמה?
מה כ"כ רע בריצ'?
תחכימי אותי
אני כל הזמן לומדת פה דברים חדשים בענייני בריאות...
את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.בריצ' יש שומן מוקשה בכמות גבוהה (בנוסף לסוכר)
אני מצליחה להסתדר בלעדיו ומעדיפה שישאר ככה, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
יש פה קינוחים שנראים מצוין אבל כיוון שלא הצלחתי למצוא לריצ' תחליף, ויתרתי עליהם לגמרי.
יש מתכונים שאני ממירה את הריצ' בקרם קוקוס או בחלב סויה אבל זה לא מתאים לכל דבר.
אולי כבר ביקשו.הכנתי בורקס במילוי בשר, יצא יפה וטעיים.
המילוי הוא ממתכון של ניקי ב https://nikib.co.il/pastry/1492/
עשיתי ממלאווח, חציתי כל מלאווח לחצי, שמתי ברבע העליון מילוי וסגרתי, כשנשאר זנב ארוך. את הזנב חתכתי לרצועות אורך, מהן עשיתי שטי וערב שקיפלתי על הבורקס, ואז ביצה ושומשום. אחרי שהבורקסים נכנסו לתנור חשבתי שחבל שלא צילמתי לכן את התהליך. עם רוטב פטריות יצא מושלם.
צפה בקובץ המצורף 550625
בריצ' יש שומן מוקשה בכמות גבוהה (בנוסף לסוכר)
אני מצליחה להסתדר בלעדיו ומעדיפה שישאר ככה, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
יש פה קינוחים שנראים מצוין אבל כיוון שלא הצלחתי למצוא לריצ' תחליף, ויתרתי עליהם לגמרי.
יש מתכונים שאני ממירה את הריצ' בקרם קוקוס או בחלב סויה אבל זה לא מתאים לכל דבר.
באמת שלא ידעתי!!!!!ריצ' הוא מרגרינה בתחפושת
את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.
לגבי השמן קוקוס יש חילוקי דעות.באמת שלא ידעתי!!!!!
אני בשוק!
מרגרינה כבר החלפתי מזמן בשמן קוקוס...
אגב, שמן קוקוס אכן כ"כ בריא?
ומה זה נטורינה ? מה רמת ה"בריאות" שלו?לגבי השמן קוקוס יש חילוקי דעות.
אבל בכל מקרה הוא ודאי טוב מהריצ'.
[אבל אני משתמשת בריצ' ]
זה משמן קוקוסומה זה נטורינה ? מה רמת ה"בריאות" שלו?
מכיל שמן קוקוס...זה משמן קוקוס
יש הבדל בין סוגי הריצ'ים השונים? או שכולם באותה הקטגוריה?ריצ' הוא מרגרינה בתחפושת
את יכולה להקציף שמן קוקוס עם חלב סויה. העליתי פעם מתכון לזה, תחפשי ואז תמשמשי בזה.
זו היתה כוונתי. שמן הקוקוס הוא המגבש,מכיל שמן קוקוס...
הלו הלורולדות שוקולד וקוקוס
עוגת חלבה ושוקולד
עוגת שכבות קרם מעוגה
עוגה דמוי רוזמרי
עוגה "צרפתית" (שכבות פריך עם 3 קרמים)
עוגת קרמבו
עוגת שכבות קרם קפה
עוגיות שוקו צ'יפס אמריקאיות
רוצים מתכון?
הכל במקפיא חוץ מהעוגיות, שעוד אכין היום בעז"ה
ואני מתעצלת לצלם.
הכל עם מרגרינה\נטורינה
נראה לי אותו דבר.יש הבדל בין סוגי הריצ'ים השונים? או שכולם באותה הקטגוריה?
אצלנו במכירת המוצרי אפיה יש ריצ' עדן וריצ' ויטה - יש הבדל ביניהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: