wine לסביבת חלונות בלינוקס

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
לפי השאלה אתה חדש בלינוקס ברוך הבא
את כל תוכנות הלינוקס מתקינים דרך מנהל החבילות (או מרכז התוכנה באובונטו, שם שונה לאותו דבר) פשוט רושמים wine בשורת החיפוש והוא מביא את כל מה שיש לו מסמנים V והחל והוא מתקין את התוכנה (מזכיר מאוד את ההסרת תוכנות בווינדוס רק שזה להתקנה)

לא יודע מה שמעת על wine יש דברים שהוא תומך בהם טוב יותר ויש כאלה שפחות למשל פוטושופ נתמך CS4 ואולי גם CS5 אבל אילוסטרייטור לא נתמך בכלל (הגרסה האחרונה שנתמכה היתה 9) יש מסד נתונים של הרבה תוכנות על wine ובו מסומן איזה תוכנה או משחק נתמכים ובאיזה רמה (פלטיניום גולד סילבר) חפש wine appdb

עוד משהו וזה שהתוכנה הזאת בפיתוח מתמיד בגלל שאני נהנה לעדכן את המערכת שלי כל יומיים (הוא משדרג לי את כל התוכנות אוטומטי לגרסה האחרונה) אני רואה באיזה קצב הם משחררים גרסאות ואני חייב לציין שהפרוייקט פעיל מאוד בגרסה האחרונה שופרה התמיכה בעברית וערבית (היה צריך לשכנע מתכנת מאירן שיעשה את זה ;))

טוב

משתמש רשום
נכתב ע"י trew;465930:
לפי השאלה אתה חדש בלינוקס ברוך הבא
את כל תוכנות הלינוקס מתקינים דרך מנהל החבילות
;))

אני התקנתי מנדריבה מתמונת דיסק שלקחתי מפינת המדריך שכתבת כאן בפרוג, ולא משום אתר, אני אכן מצדיע לך על המדריכים הטובים ואני שואל אם אפשר גםלהעלות כאן את ה-wine, נכון לעכשיו המנדריבה לא מכיר שום תוכנה והוא שואל על כל תוכנה באיזה שיוך להריץ את זה, וכמובן שאי אפשר לעבוד בצורה כזו.

DDFF

משתמש פעיל
אני אישית (אובונטו) לא כ"כ אוהב להתעסק עם WINE, בינתיים מצאתי למה שאני צריך מקבילה לינוקסאית, ולא על חשבון הביצועים.

DDFF

משתמש פעיל
נכתב ע"י טוב;465978:
...ואני שואל אם אפשר גםלהעלות כאן את ה-wine, ...
וזה בדיוק מה שהוא ענה: שבלינוקס מתקינים ישירות ממנהל חבילות/תוכנות. בניגוד לווינדוס שההתקנה נעשית ע"י קובץ אינדיבידואלי שנחלץ.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
להרבה תוכנות של ווינדוס יש מחליפות לינוקסאיות כגון
תוכנה ל-PDF
לעורך וקטורי
לקבצים דחוסים נוסח ראר
קבצי פוטושופ וכו'
לכן לא תמיד כדאי להתקין על wine כשיש חלופות טובות יותר

אני מעלה סרטון איך מוסיפים מאגרי תוכנה לפי מה שאני מבין אולי זה מה שחסר לך
מפעילים את הסרטון עם הדפדפן או עם VLC אם רוצים לראות את התוכן יותר באיכות

קבצים מצורפים

• הוספת מקורות תוכנה.swf.zip
    3.4 MB · צפיות: 8

סבתא שמחה

משתמש רשום
D I G I T A L
אם בכל זאת יש תוכנה שרץ רק בWindows שאתה חייב, אני ממליצה להתקין Virtualbox ודרכו להתקין Windows ואיזה תוכנות שרוצים בתוכו. במחשבים שלי אני משתמשת בגירסות של Ubuntu ומשתמשת במכונות וירטואליות במקרה של תוכנה שלא מצאתי בתחליף בלינוקס, למרות ברוב יש תחליפים טובים ויציבים (וחינמים) לכמעט כל דבר.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
את האמת שזה גם מה שאני הייתי מעדיף לעשות (ומלכתחילה לקחתי מחשב עם הרבה GB) אבל צריך לקחת בחשבון שצריך לתרום לתוכנה איזה 1GB זיכרון
ואם מדובר על משהו ממשפחת אדובי אז יותר ויותר
אני לא מדבר על תמיכה בתלת מימד כי התמיכה שיש לוירטואל בוקס הקוד שלה לקוח מפרוייקט wine כך שתמיכה טובה יותר בתלת מימד אין שם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה