אבל אין לי את התוכנה.גיבוי חומר, והתקנה מחדש....
אבל אין לי את התוכנה.גיבוי חומר, והתקנה מחדש....
לא מדובר בתוכנה.אבל אין לי את התוכנה.
אם אפשר להסביר את זה כך שגם אני אבין, אשמח מאד.לא מדובר בתוכנה.
צריך להוריד את קובץ ההתקנה, לצרוב על כונן חיצוני, להגדיר בביוס שיעלה את הכונן החיצוני ולא את הפנימי, ולהתקין את המערכת שנמצאת בכונן החיצוני.
לפני שמתחילים, תבדקו אם התהליך מתאים לכם.
התכוונתם להעתיק את קובץ ההתקנה לכונן חיצוני?צריך להוריד את קובץ ההתקנה, לצרוב על כונן חיצוני,
מה זה ביוס?להגדיר בביוס שיעלה את הכונן החיצוני ולא את הפנימי,
לפני שאני מתחילה, אני צריכה קודם לרוקן את כל המחשב?לפני שמתחילים, תבדקו אם התהליך מתאים לכם.
אני מנסה.אם אפשר להסביר את זה כך שגם אני אבין, אשמח מאד.
לא מספיק להעתיק, צריך לצרוב על הכונן עם תוכנת צריבה כדוגמת "רופוס".התכוונתם להעתיק את קובץ ההתקנה לכונן חיצוני?
כן. לרוקן את כל מה שצריך.לפני שאני מתחילה, אני צריכה קודם לרוקן את כל המחשב?
או רק את הקבצים שלי?
כל התוכנות יימחקו.ואיך זה ישפיע על כל התוכנות הספציפיות שמתאימות למחשב שלי [לנובו]?
תעשו רשימה מסודרת של כל התוכנות וננסה לבדוק...כי יש לי הרבה תוכנות ויהיה קשה למצוא את כולם מחדש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: