ושוב . זה כבר חוסך לך עבודה סעצם זה שיש לך מכשיר שעושה את פעולת השטיפה בבית. אבל לרוקן ולחתזק תמיד צריך.מה זה כולל ניקוי עצמי ובאיזה דגמים יש את זה
(חשוב לי דגם שיצטרך כמה שפחות התעסקות מחידי, אני לא מחפשת עוד עבודה אלא כמה שפחות..)
ושוב . זה כבר חוסך לך עבודה סעצם זה שיש לך מכשיר שעושה את פעולת השטיפה בבית. אבל לרוקן ולחתזק תמיד צריך.מה זה כולל ניקוי עצמי ובאיזה דגמים יש את זה
(חשוב לי דגם שיצטרך כמה שפחות התעסקות מחידי, אני לא מחפשת עוד עבודה אלא כמה שפחות..)
@TINECO תוכלו להעלות כאן חוברת הוראות בעברית של דגם s5 floor oneכלל הדגמים שלנו כוללים ניקוי עצמי.
יש דגמים שזה כולל פלאש דריי ויש דגמים שזה ניקוי בסיסי.
טכנולוגיית הפלאש דריי שמגיעה בחלק מדגמי הs6 וב- s7 כולל סחיטה וחיטוי של המברשת.
אתם בטוחים שלא ניתן לשים חומר ניקוי במקום מים?לקחת בחשבון שסטים זה קיטור והוא עם פתח צר ביחס לטינקו ולא שואב לכלוכים קטנים ואסור לשים חומרי ניקוי בפנים בכלל!!!
חד משמעי אסור, תסתכלי גם בהוראותאתם בטוחים שלא ניתן לשים חומר ניקוי במקום מים?
@TINECO ?
קניתי את הS7 סטים, עם הקיטור. מאד מאד מרוצה.
ואכן לא היה בפנים חומר ניקוי, אבל הזמנתי חומר ותכננתי להשתמש בו.
לא ראיתי שכתוב לא לשים חומרי ניקוי.
וואי. מאכזב ממש.חד משמעי אסור, תסתכלי גם בהוראות
אני לא חושבת שאת צודקתחד משמעי אסור, תסתכלי גם בהוראות
ניצן בהחלט לשים חומר בדגם s7 סטים. פשוט אין צורך כי הקיטור עושה את פעולת הנקיון באופן מושלםאתם בטוחים שלא ניתן לשים חומר ניקוי במקום מים?
@TINECO ?
קניתי את הS7 סטים, עם הקיטור. מאד מאד מרוצה.
ואכן לא היה בפנים חומר ניקוי, אבל הזמנתי חומר ותכננתי להשתמש בו.
לא ראיתי שכתוב לא לשים חומרי ניקוי.
דגם סטים הוא קיטור. הפרו s7 הוא עם פונקציות אחרותמה ההבדל בין טינקו פרו לסטים ומה עדיף?
אין שום בעיהחד משמעי אסור, תסתכלי גם בהוראות
נכוןאני לא חושבת שאת צודקת
תראי פה - קישור למכשיר עם תמיסת ניקוי של טינקו
ופה בלי תמיסה (שזה מה שקניתי)Tineco - Floor One S7 Steam + תמיסת ניקוי - זמן אספקה 14 ימי עסקים - ₪4,090.00
שוטף-שואב עם קיטור מובנה - נקיון ב-140 מעלות!הכירו את Floor One S7 Steamעם מערכת שסוחטת את המברשת תוך כדי פעולת השטיפה, קיטור מובנה אל תוך המברשת, תאורות LED בפתח המברשת, מברשת חדשנית המגיעה לקצה הקיר מ-2 הצדדים, חיישן iLoop המנתר את רמת הליכלוך ואת עוצמת השאיבה והיניקה בזמן אמת, מנגנון ניקוי...www.unicotrade.co.il
Tineco - Floor One S7 Steam- זמן אספקה 14 ימי עסקים - ₪3,990.00
שוטף-שואב עם קיטור מובנה - נקיון ב-140 מעלות!הכירו את Floor One S7 Steamעם מערכת שסוחטת את המברשת תוך כדי פעולת השטיפה, קיטור מובנה אל תוך המברשת, תאורות LED בפתח המברשת, מברשת חדשנית המגיעה לקצה הקיר מ-2 הצדדים, חיישן iLoop המנתר את רמת הליכלוך ואת עוצמת השאיבה והיניקה בזמן אמת, מנגנון ניקוי...www.unicotrade.co.il
נראה שניתן להוסיף חומר, לא?
מנסיון שלי במוצר כבר כמה חודשים, זה בלי שום השוואה, עם החומר משאיר הרבה יותר נקי, וגם ריחני.ניצן בהחלט לשים חומר בדגם s7 סטים. פשוט אין צורך כי הקיטור עושה את פעולת הנקיון באופן מושלם
מצויןמנסיון שלי במוצר כבר כמה חודשים, זה בלי שום השוואה, עם החומר משאיר הרבה יותר נקי, וגם ריחני.
מי שקנתה את זה אמרה לי שזה עושה סימנים על הרצפה אם שמים חומר,אין שום בעיה
איזה פונקציות יש בפרו s7 שאין בסטים?דגם סטים הוא קיטור. הפרו s7 הוא עם פונקציות אחרות
הסטים הוא מכשיר עם קיטור שמיועד לניקוי כתמים קשים וחיטויאיזה פונקציות יש בפרו s7 שאין בסטים?
היום שמתי חומר, יצא מושלם!!מי שקנתה את זה אמרה לי שזה עושה סימנים על הרצפה אם שמים חומר,
איזה פונקציות יש בפרו s7 שאין בסטים?
דגם S7 פרו יש לו פתח רחב מקדימה ששואב גם לכלוך גדול יותר, מה שאין כך בסטים שמקדימה הוא עם כיסוי בגלל הקיטור. לS7 פרו יש גלגלים רובוטים ואין אותם בסטים, איזולציה של המים למים מחוטאים יש רק בS7 פרו ואין בסטים כיון שבסטים יש את פונקצית הקיטור. בS7 פרו יש מסך תצוגה תלת מימד. זה בגדולאיזה פונקציות יש בפרו s7 שאין בסטים?
נכון מאד.היום שמתי חומר, יצא מושלם!!
גם נוצץ (כמו שהיה קודם, רק עם מים) וגם ריח טוב.
ממליצה בחום על הסטים. הוא מעולה ביותר!!
(לא מכירה את הפרו)
אסור להוסיף,אני לא חושבת שאת צודקת
תראי פה - קישור למכשיר עם תמיסת ניקוי של טינקו
ופה בלי תמיסה (שזה מה שקניתי)Tineco - Floor One S7 Steam + תמיסת ניקוי - זמן אספקה 14 ימי עסקים - ₪4,090.00
Tineco - Floor One S7 Steam- זמן אספקה 14 ימי עסקים - ₪3,990.00
נראה שניתן להוסיף חומר, לא?
מאיפה הידיעה הנחרצת הזאת?אסור להוסיף,
זה יהרוס את המכשיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: