כהמשך לאשכול הזה https://www.prog.co.il/threads/טינקו-s5-יש-לכם.856815/page-71#post-12898910
אשמח לשמוע ממי שיש לו את הדגם S7 חוות דעת.
תודה רבה
תודה רבה
אפשר לשאול איפה קנית וכמה עלה לך?אני קניתי S7 לפני כמה ימים, השתמשתי אצל גיסתי בS5 אני לא בטוחה לומר מה ההבדלים כי אין לי אותו הרבה זמן, אבל הרצפה שלי מבריקה ומאוד בהירה עשיתי ניקיון עם הS7 ויצא מבריק ממש כמו שטיפה רצינית, יש לזה הרבה מצבים (חושבת ש4) אני השתמשתי באוטומטי שלפי הלכלוך הוא מחליט עם איזה מצב לעבוד.
התצוגה מאוד ברורה, המכשיר ממש נצמד לקיר משני הצדדים, יש תאורה בקצה המכשיר ואפשר ממש לראות טוב לכלוך
מקווה שעזרתי
מה הכוונה?את הנקיון הנוסף תמיד צריך לעשות אם לא רוצים שיסריח בהמשך.
שלום רבכהמשך לאשכול הזה https://www.prog.co.il/threads/טינקו-s5-יש-לכם.856815/page-71#post-12898910
תודה רבה
הוא בהחלט הרבה יותר מוצלח.שלום רב
האם מישהו יודע על TINECO S7 האם הוא באמת יותר מוצלח מהדגם של S5?
קניתי בKSP במבצע חנוכה, הגיע תוך שבוע ועלה 3,000
לגבי המברשת, יש שתי מברשות, אז כל פעם שאני עושה ניקוי עצמי אני מחליפה את המברשת והישנה מתייבשת בסטנד (יש לה מקום מיוחד) עדיין לא היה לי אף פעם ריח לא נעים...
תבדקי אצל לוינגר בבני ברק כמה עולהכמה זמן אחריות? שנה או שנתיים?
כי עכשיו יש בKSP מבצע על S7 ב3549!!! אבל שנה אחריות.. בעוד במקומות אחרים האחריות היא שנתיים..
עדיין שווה??
מי זה לוינגר?תבדקי אצל לוינגר בבני ברק כמה עולה
המחיר בערך אותו הדבר ושנתיים אחריות
אין להם.תבדקי אצל לוינגר בבני ברק כמה עולה
המחיר בערך אותו הדבר ושנתיים אחריות
רק תדעו שמKSP זה יבואן מקביל וזה לא בעברית.אין להם.
שווה מksp עם אחריות לשנה???
החיטוי הוא למים הנקיים ולא המלוכלכים.להבנתי ב 7 יש חיטוי מים למים המלכולכים וכן יבוש למברשת כך שלא צריך להוציא ליבוש
שאלו יתורנות משמעותיים כי זה אומר שדורש פחות תחזוק (שהז משו שצינו הרבה על טינקו..)
מישהי עם S7 יכולה לאמת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: