בארון חשוך וקריר.איך מאחסנים אבקת נוגט?
כמה זמן מחזיקה מעמד?
לדעתי תחממי קצת במיקרוגל או בשקית במים רותחים.ריבת אתרוגים שהתקשתה
הכנתי מרקחת אתרוגים (לפי המתכון של קרייזמן) והכנסתי למקרר.
הריבה נהייתה פשוט אבן. אם אזרוק על הרצפה, היא תשבור אותה, להערכתי
איך אפשר להציל?
אחת ולתמיד, למישהי יש ארון מצרכים מואר?בארון חשוך
לפעמים יש ארון שחלקו עם מדפים גלויים או שהוא באיזור שחשוף לשמש חזקה.אחת ולתמיד, למישהי יש ארון מצרכים מואר?
את יכולה לשפוך אותה ככה כמו שהיא. לטעמי זה קצת מרוכז מידי...באמצע להכין פאי ותקועה בלי מלית לפאי.. יש לי צנצנת זכוכית עליה כתוב "מעדן אוכמניות", איך אפשר להשתמש בה כמלית?
מיועד לא בדיוק לפאי- אלא לבצק פרורים שמעליו פרוסות תפוחים- מעל המלית ושוב פירורים, כמין "אפל קוגל".את יכולה לשפוך אותה ככה כמו שהיא. לטעמי זה קצת מרוכז מידי...
מה עוד האופציות שלך מבחינת הכנה?
קם לימון? פטיסייר? שוקולד? תפוחים?
הכי פשוט זה להקציף ריץ ולהוסיף לו משהו ולאכול חצי קפוא
תני יותר פרטים מה הבסיס ולמה מיועד ומה את יכולה לעשות
לפעמים ה"מעדן" הזה זה סוג של ריבהמיועד לא בדיוק לפאי- אלא לבצק פרורים שמעליו פרוסות תפוחים- מעל המלית ושוב פירורים, כמין "אפל קוגל".
מה ילך?
אז כן ילך לךמיועד לא בדיוק לפאי- אלא לבצק פרורים שמעליו פרוסות תפוחים- מעל המלית ושוב פירורים, כמין "אפל קוגל".
מה ילך?
חלבונים עם פודינג? לא ריצ?בהקצפת חלבונים עם פודינג, מתי מוסיפים את הפודינג, לפני ההקצפה, במהלכה או אחריה?
תודה לעונות.
תודה רבה.חלבונים עם פודינג? לא ריצ?
מעניין עבור מה זה?
בכל מקרה, לא מידי מוקדם, חכי שהקצף מתחיל להתייצב ותוסיפי בסוף
קודם מקציפים את הביצים.תודה רבה.
זו עוגה,נראה לי מוכרת, שהבסיס עם חלמונים, ומלמעלה החלבונים מוקצפים עם פודינג. (אופים את זה אח"כ)
לדעתי אין בעיה,אם עוד לא הלכת לקנות.באמצע להכין את הבצק של @hbecker לחלות.
ומגלה שאין לי סוכר.
אין לי כח לארגן אותי ואת הבן שלי ולצאת לקנות,
עד כמה זה יהיה נורא עם סוכר חום?
שום דבר לא יקרה....לא יודעת אם קשור לפה
אבל שואלת בעיניים עצומות
הכנתי בצק לחלות תכלס אני מאוד עיפה אין לי כח לחכות עד שיאפה ועד שיצא מתנור ועד שיתקרר ועד שאני יקפיא ועד ש.. ועד ש...
מה יקרה אם זה ישהה לילה במקרר?
מחכה לפיתרון שלכםשום דבר לא יקרה....
מה עשית בסופו של דבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: