תקלעי ותתני לזה רבע שעה בתבנית קלוע, יעלה מעט, ויאללה לתנור.מחכה לתפיתרון שלכם
כרגע הוצאתי מהקרור לשתי כמה דקות ומחכה-----
יש טעם לחכות?
זה יתפח עוד?
או חלאס לקלוע ולתנור
בהצלחה
תקלעי ותתני לזה רבע שעה בתבנית קלוע, יעלה מעט, ויאללה לתנור.מחכה לתפיתרון שלכם
כרגע הוצאתי מהקרור לשתי כמה דקות ומחכה-----
יש טעם לחכות?
זה יתפח עוד?
או חלאס לקלוע ולתנור
תודה!!לדעתי אין בעיה,אם עוד לא הלכת לקנות.
הייתי שמה עוד 1/4 כוס כי סוכר חום הוא פחות מתוקתודה!!
אותה כמות?
יצא טעים ב"ה!תקלעי ותתני לזה רבע שעה בתבנית קלוע, יעלה מעט, ויאללה לתנור.
בהצלחה
מצטרפת לשאלה, רק בריצ' קפה...ריץ שעבר עליו התאריך לפני כמעט חודש
אפשר להשתמש?
ריץ שעבר עליו התאריך לפני כמעט חודש
אפשר להשתמש?
אם זה היה במקפיא- לא הייתי שואלת, זו האמתהיה במקפיא עד עכשיו או במקרר?
לדעתי חודש זה יותר מדי אבל תטעמי.אם זה היה במקפיא- לא הייתי שואלת, זו האמת
היה במקרר רוב הזמן(הפשרתי פעם לעשות איתו משהו ולא עשיתי...)
יש כאן כל כך הרבה עזרה!שמים בסיר 4-5 חלבונים וכוס סוכר ומבשלים על אש נמוכה מאד תוך ערבוב מתמיד. התערבות מסמיכה ומעלה קצף. מבשלים עד שהתערובת ממש מסמיכה ומתחילה להלבין.
מעבירים את התערובת הסמיכה למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים לפחות 10 דקות.
הקצף יוצא נהדר וסמיך כמו ריץ'.
לאיזה מתכון את צריכה את זה?בלת"ק אולי כבר שאלו פה לפני
"הרי אני כבת שבעים שנה"... ולא זכיתי להבין מה זה "ערבוב בתנועת קיפול\עטיפה" ואיך אפשר לערבב בלילה שמכילה חלבונים מוקצפים + חומרים יבשים בלי שהיא לא תיפול בכלל בכלל
ניסיתי בכל השיטות- לקקן בעדינות ערבוב מתחתית הקערה כלפי מעלה \ הקצפה על המהירות הנמוכה ביותר במיקסר\ ערבוב יבשים לבד ורטובים לבד ואיחוד עדין
ועדיין לא מצאתי ולא פיצחתי את הנוסחא המשולמת איך אמורים לעשות זה כשמצד אחד תיווצר בלילה אחידה והכל יתערבב ומצד שני הקצף שבפנים לא יישבר.
בעיקרון השיטה היא כמו שכתבת- לקקן בעדינות ערבוב מתחתית הקערה כלפי מעלהבלת"ק אולי כבר שאלו פה לפני
"הרי אני כבת שבעים שנה"... ולא זכיתי להבין מה זה "ערבוב בתנועת קיפול\עטיפה" ואיך אפשר לערבב בלילה שמכילה חלבונים מוקצפים + חומרים יבשים בלי שהיא לא תיפול בכלל בכלל
ניסיתי בכל השיטות- \ הקצפה על המהירות הנמוכה ביותר במיקסר\ ערבוב יבשים לבד ורטובים לבד ואיחוד עדין
ועדיין לא מצאתי ולא פיצחתי את הנוסחא המשולמת איך אמורים לעשות זה כשמצד אחד תיווצר בלילה אחידה והכל יתערבב ומצד שני הקצף שבפנים לא יישבר.
פודינג ונילקצפת יצאה דלילה
איך מסמיכים אותה?
(שתהיה סמיכה...)
לאיזה מתכון את צריכה את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: