SOS מטבח

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מחכה לתפיתרון שלכם
כרגע הוצאתי מהקרור לשתי כמה דקות ומחכה-----
יש טעם לחכות?
זה יתפח עוד?
או חלאס לקלוע ולתנור
תקלעי ותתני לזה רבע שעה בתבנית קלוע, יעלה מעט, ויאללה לתנור.
בהצלחה
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היה במקפיא עד עכשיו או במקרר?
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שמים בסיר 4-5 חלבונים וכוס סוכר ומבשלים על אש נמוכה מאד תוך ערבוב מתמיד. התערבות מסמיכה ומעלה קצף. מבשלים עד שהתערובת ממש מסמיכה ומתחילה להלבין.
מעבירים את התערובת הסמיכה למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים לפחות 10 דקות.
הקצף יוצא נהדר וסמיך כמו ריץ'.
יש כאן כל כך הרבה עזרה!
תודה רבה!
האם נשמע הגיוני התאור הנ"ל?
אני רוצה להקציף חלבונים וממש לא מתאים לי כרגע ביצים חיות.
את החלמונים אני מילא אבשל
מצאתי את זה בחפירה באשכולות ישנים. האם כדאי לנסות?
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
בלת"ק אולי כבר שאלו פה לפני
"הרי אני כבת שבעים שנה"... ולא זכיתי להבין מה זה "ערבוב בתנועת קיפול\עטיפה" ואיך אפשר לערבב בלילה שמכילה חלבונים מוקצפים + חומרים יבשים בלי שהיא לא תיפול בכלל בכלל
ניסיתי בכל השיטות- לקקן בעדינות ערבוב מתחתית הקערה כלפי מעלה \ הקצפה על המהירות הנמוכה ביותר במיקסר\ ערבוב יבשים לבד ורטובים לבד ואיחוד עדין
ועדיין לא מצאתי ולא פיצחתי את הנוסחא המשולמת איך אמורים לעשות זה כשמצד אחד תיווצר בלילה אחידה והכל יתערבב ומצד שני הקצף שבפנים לא יישבר.
 
נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בלת"ק אולי כבר שאלו פה לפני
"הרי אני כבת שבעים שנה"... ולא זכיתי להבין מה זה "ערבוב בתנועת קיפול\עטיפה" ואיך אפשר לערבב בלילה שמכילה חלבונים מוקצפים + חומרים יבשים בלי שהיא לא תיפול בכלל בכלל
ניסיתי בכל השיטות- לקקן בעדינות ערבוב מתחתית הקערה כלפי מעלה \ הקצפה על המהירות הנמוכה ביותר במיקסר\ ערבוב יבשים לבד ורטובים לבד ואיחוד עדין
ועדיין לא מצאתי ולא פיצחתי את הנוסחא המשולמת איך אמורים לעשות זה כשמצד אחד תיווצר בלילה אחידה והכל יתערבב ומצד שני הקצף שבפנים לא יישבר.
לאיזה מתכון את צריכה את זה?
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק אולי כבר שאלו פה לפני
"הרי אני כבת שבעים שנה"... ולא זכיתי להבין מה זה "ערבוב בתנועת קיפול\עטיפה" ואיך אפשר לערבב בלילה שמכילה חלבונים מוקצפים + חומרים יבשים בלי שהיא לא תיפול בכלל בכלל
ניסיתי בכל השיטות- \ הקצפה על המהירות הנמוכה ביותר במיקסר\ ערבוב יבשים לבד ורטובים לבד ואיחוד עדין
ועדיין לא מצאתי ולא פיצחתי את הנוסחא המשולמת איך אמורים לעשות זה כשמצד אחד תיווצר בלילה אחידה והכל יתערבב ומצד שני הקצף שבפנים לא יישבר.
בעיקרון השיטה היא כמו שכתבת- לקקן בעדינות ערבוב מתחתית הקערה כלפי מעלה
אם זה לא מצליח לך, אולי את מקציפה מידי הרבה את החלבונים? הקצף צריך להיות יציב אבל לא נוקשה, שלא ישבר בערבוב.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מישהו יכול להגיד לי ממה עשויות העוגות המבריקות? או איך קוראים להם? ממש בא לי להכין את זה.
תודה
עוגה מבריקה.png
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נראה לי גלסז אם זה מה שאת מתכונת ותראי פה מישהי עשתה ושמה תמונה
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה