SOS מטבח

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עוגת שמנת ללא אפיה למעט הבסיס שאותו כן אפיתי.
כמה ימים מחזיקה במקרר? כוללת חלב ניגר וגבינה בגוף העוגה.
לדעתי שבוע. אחר כך תופסת טעם לוואי ומגירה הרבה נוזלים.
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קניתי ריצ בשקית מחנות אפיה,יש למישהי מושג כמה מ"ל זה מכיל?
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אוףףףף
בצק שמרים יצא לי קשה ממש לעיבוד.
פשוט אי אפשר לעבוד איתו.
יש משהו לעשות?
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הוא תפח דיו?
אם כן, נסי לעבד עם מעט שמן.
זה כבר היה אחרי שהוספתי שמן וניסיתי לעבד...
אז נתת לי אומץ להוסיף עוד.
ופשוט הוספתי עוד רבע כוס שמן וחצי כוס מים(זה המון!)
ויצא ב"ה ממש מושלם.
רוגלך טעימים מאד :) ב"ה
תודה רבה! וגם על מהירות התגובה..
 

שכירה

משתמש רשום
היי,
הכנתי נשיקות מרנג
שמתי בתנור על חום של 60-70 מעלות ל6 שעות
הם יצאו דביקות מאאד מבחוץ... הקטע הוא שלמטה ומבפנים כן יצא יבש
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
היי,
הכנתי נשיקות מרנג
שמתי בתנור על חום של 60-70 מעלות ל6 שעות
הם יצאו דביקות מאאד מבחוץ... הקטע הוא שלמטה ומבפנים כן יצא יבש
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?
זה כנראה לא התייבש מספיק.
אישית אופה נשיקות על חום יותר גבוה. סביבות ה90.
ואם אני עושה נמוך יותר אז זה ללילה שלם.
הייתי מציעה לך לייבש את זה עוד קצת אפילו על 80 מעלות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
היי,
הכנתי נשיקות מרנג
שמתי בתנור על חום של 60-70 מעלות ל6 שעות
הם יצאו דביקות מאאד מבחוץ... הקטע הוא שלמטה ומבפנים כן יצא יבש
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?
אולי יחס הסוכר במתכון היה שגוי?
 

ניקית

משתמש מקצוען
כשמצפים ארטיקים בשוקולד - מכניסים אותם לתוך השוקולד המומס כשהוא רותח? או שצריך לחכות שיתקרר קודם?
השוקולד הרותח לא ימיס את הארטיק הקפוא?..
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כשמצפים ארטיקים בשוקולד - מכניסים אותם לתוך השוקולד המומס כשהוא רותח? או שצריך לחכות שיתקרר קודם?
השוקולד הרותח לא ימיס את הארטיק הקפוא?..
עד שזה פושר אבל עדיין נוזלי,
מומלץ לערבב כל כמה דקות ולבדוק.
רק אז להוציא מהקפאה ולהחזיר מיד כמובן.
כדי שהשוקולד המומס יישאר נוח לעבודה גם כשהוא פושר מערבבים אותו עם כף שמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה