לדעתי שבוע. אחר כך תופסת טעם לוואי ומגירה הרבה נוזלים.עוגת שמנת ללא אפיה למעט הבסיס שאותו כן אפיתי.
כמה ימים מחזיקה במקרר? כוללת חלב ניגר וגבינה בגוף העוגה.
לדעתי שבוע. אחר כך תופסת טעם לוואי ומגירה הרבה נוזלים.עוגת שמנת ללא אפיה למעט הבסיס שאותו כן אפיתי.
כמה ימים מחזיקה במקרר? כוללת חלב ניגר וגבינה בגוף העוגה.
זה לא משהו ששומרים יותר מיממה וחצי לכל היותר. חומוס הוא מוצר רגיש מאד מאד.מלוי לסמבוסק חומוס ובצל מטוגן, טחון ביחד.
כמה סמן מחסיק בקרור, לא במקפיא.
שווה לריצ' 250 מ"ל מהחנות.קניתי ריצ בשקית מחנות אפיה,יש למישהי מושג כמה מ"ל זה מכיל?
ממש לא.טועמים. לדעתי אחרי יום יומיים מהתאריך כבר מורגש היטב.
יותר לכיוון יבש. ממש לא דביק.הבצק יבש? דביק?
הוא תפח דיו?יותר לכיוון יבש. ממש לא דביק.
נראה דווקא טוב, וכשנוגעים בו הוא נעים למגע אבל פשוט אי אפשר לעבד אותו.
זה כבר היה אחרי שהוספתי שמן וניסיתי לעבד...הוא תפח דיו?
אם כן, נסי לעבד עם מעט שמן.
קניתי ריצ בשקית מחנות אפיה,יש למישהי מושג כמה מ"ל זה מכיל?
זה כנראה לא התייבש מספיק.היי,
הכנתי נשיקות מרנג
שמתי בתנור על חום של 60-70 מעלות ל6 שעות
הם יצאו דביקות מאאד מבחוץ... הקטע הוא שלמטה ומבפנים כן יצא יבש
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?
אולי יחס הסוכר במתכון היה שגוי?היי,
הכנתי נשיקות מרנג
שמתי בתנור על חום של 60-70 מעלות ל6 שעות
הם יצאו דביקות מאאד מבחוץ... הקטע הוא שלמטה ומבפנים כן יצא יבש
למה זה ככה?
מה אפשר לעשות עם זה?
עד שזה פושר אבל עדיין נוזלי,לחכות שיתקרר קודם
כשמצפים ארטיקים בשוקולד - מכניסים אותם לתוך השוקולד המומס כשהוא רותח? או שצריך לחכות שיתקרר קודם?
השוקולד הרותח לא ימיס את הארטיק הקפוא?..
כדי שהשוקולד המומס יישאר נוח לעבודה גם כשהוא פושר מערבבים אותו עם כף שמן.עד שזה פושר אבל עדיין נוזלי,
מומלץ לערבב כל כמה דקות ולבדוק.
רק אז להוציא מהקפאה ולהחזיר מיד כמובן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: