SOS מטבח

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בעיקרון, אין תחליף.
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מהרררר,
איך הכי מהיר להכין פירה תפו"א (כמות קטנה) ?
יש אולי דרך במיקרוגל או משהו?
תודה כולם!!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מהרררר,
איך הכי מהיר להכין פירה תפו"א (כמות קטנה) ?
יש אולי דרך במיקרוגל או משהו?
תודה כולם!!
במיקרוגל לחמם עם הקליפה, לאחר שעשית בה נקבים עם מזלג, לחמם 3 דק, 2 דק, עד שנהיה רך, ומוכן.......
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי ניסתה להמיר מרגרינה בשמן קוקוס בהכנת סופלה?
איך יוצא ומה המידות של ההמרה?
 

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מישהי ניסתה להמיר מרגרינה בשמן קוקוס בהכנת סופלה?
איך יוצא ומה המידות של ההמרה?
מעולם לא הכנתי סופלה עם מרגרינה, מכינה תמיד עם שמן (קנולה) ויוצא מושלם.
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מעולם לא הכנתי סופלה עם מרגרינה, מכינה תמיד עם שמן (קנולה) ויוצא מושלם.
טוב, לא יכולתי לחכות לתגובות אז הכנתי. החלטתי לא לקחת הימור לגמרי ורק מחצית מכמות המרגרינה המרתי בשמן קוקוס.
חייבת לעדכן שיצא משגע..... עם ארומה קוקוסית מעודנת נפלאה!!!!!
בעניין השמן, בעיניי אין להשוות את הטעם של סופלה עם שמן ועם מרגרינה. לטובת המרגרינה לצערי.... אבל זה עניין של טעם ושל מתכונים.
שלא לדבר על אלה שחושבים שלתקוע קוביית שוקולד בתוך מאפין של עוגה כושית-זה כבר הופך את זה לסופלה....:mad:
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
טוב, לא יכולתי לחכות לתגובות אז הכנתי. החלטתי לא לקחת הימור לגמרי ורק מחצית מכמות המרגרינה המרתי בשמן קוקוס.
חייבת לעדכן שיצא משגע..... עם ארומה קוקוסית מעודנת נפלאה!!!!!
בעניין השמן, בעיניי אין להשוות את הטעם של סופלה עם שמן ועם מרגרינה. לטובת המרגרינה לצערי.... אבל זה עניין של טעם ושל מתכונים.
שלא לדבר על אלה שחושבים שלתקוע קוביית שוקולד בתוך מאפין של עוגה כושית-זה כבר הופך את זה לסופלה....:mad:
לדעתי את מתכוונת לפונדנט ולא לסופלה :)
אני מכינה עם שמן ודווקא יוצא מצוין. כדאי להשקיע בשוקולד איכותי.
(ואם יש שמן אגוזים שנשאר מפסח- עוד יותר טוב).
מצטרפת לפרצוף לגבי מאפינס. :p
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
צריכה מלית אוכמניות.
אין לי.
יש אוכמניות קפואות.
יש איךלהביא את האוכמניות למצב של מלית..? (:
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צריכה מלית אוכמניות.
אין לי.
יש אוכמניות קפואות.
יש איךלהביא את האוכמניות למצב של מלית..? (:
לא תגיעי לאותה תוצאה אבל אם את זקוקה למלית סמיכה יש לבשל עם מים וסוכר.
הבעיה שזה דורש המון סוכר.
מייצבים עם מעט קורנפלור מהול במים.
לא יודעת אם יום שישי הוא זמן לניסוי וטעיה מהסוג הזה.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
לא תגיעי לאותה תוצאה אבל אם את זקוקה למלית סמיכה יש לבשל עם מים וסוכר.
הבעיה שזה דורש המון סוכר.
מייצבים עם מעט קורנפלור מהול במים.
לא יודעת אם יום שישי הוא זמן לניסוי וטעיה מהסוג הזה.
באמצע לצאת.
מתקמצנת על הסוכר ויוצא קצת חמצמץ.
אעדכן אם שווה :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
באמצע לצאת.
מתקמצנת על הסוכר ויוצא קצת חמצמץ.
אעדכן אם שווה :)
אני בעד חמצמץ -איזון טעמים. אם כי תצטרי להוסיף קצת לימון.
אוכמניות לא חמצמצות.
אבל סמיכות ריבתית לא תושג ויכול להיות שזה דווקא מתאים לך.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
אני בעד חמצמץ -איזון טעמים. אם כי תצטרי להוסיף קצת לימון.
אוכמניות לא חמצמצות.
אבל סמיכות ריבתית לא תושג ויכול להיות שזה דווקא מתאים לך.
הושגה סמיכות.
לא יודעת מה ההגדרה של ריבתית אבל יצא סמיך לפחות כמו הריבה הקנויה :)
יש ניסים בימי שישי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הושגה סמיכות.
לא יודעת מה ההגדרה של ריבתית אבל יצא סמיך לפחות כמו הריבה הקנויה :)
יש ניסים בימי שישי.
מצוין.
ושיהיה לבריאות ולעונג שבת.
בזמנך הפנוי אשמח שתרשמי מתכון.
יש לי קופסא של אוכמניות במקפיא שמצפה לישועה :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הושגה סמיכות.
לא יודעת מה ההגדרה של ריבתית אבל יצא סמיך לפחות כמו הריבה הקנויה :)
יש ניסים בימי שישי.
ובאופן כללי הרשי לי לכפור ביתרון של הקנויה.
אישית אני לא קונה מליות כבר שנים. לא סובלת את המתיקות המוגזמת שלהן.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
ובאופן כללי הרשי לי לכפור ביתרון של הקנויה.
אישית אני לא קונה מליות כבר שנים. לא סובלת את המתיקות המוגזמת שלהן.
אבל צריך לעשות שינוי אורכי במתכון.
הבצק כמעט בלי סוכר, התפוחים חמצמצים, הכל נשען על מתיקות הריבה.
מחכים לראות את התוצאה הסופית.
את המתכון לריבה (הממש טעימה בפני עצמה) אעלה אחרי שבת בעז"ה.
שבת שלום לכולנו :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אבל צריך לעשות שינוי אורכי במתכון.
הבצק כמעט בלי סוכר, התפוחים חמצמצים, הכל נשען על מתיקות הריבה.
מחכים לראות את התוצאה הסופית.
את המתכון לריבה (הממש טעימה בפני עצמה) אעלה אחרי שבת בעז"ה.
שבת שלום לכולנו :)
אני לא מדברת על המתכון שלך ספציפית.
ואני בטוחה שלמרות שעכשיו הכנת אותו עם מלית ביתית (שתמיד מכילה פחות סוכר מהקנויה) ולא עם הקנויה.
הוא עדין יהיה מתוק וטעים.
המתיקות המוגזמת במליות הקנויות היא משהו שקשה מאד לאזן. גם עם תפוחים ובצק ללא סוכר.
זו רק דעתי כמובן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה