עכשיו מאוחר.דחוף!!
מה התחליף לא. אפיה?????????
בעלי בקניות ואני באמצע להכין עוגות...
במיקרוגל לחמם עם הקליפה, לאחר שעשית בה נקבים עם מזלג, לחמם 3 דק, 2 דק, עד שנהיה רך, ומוכן.......מהרררר,
איך הכי מהיר להכין פירה תפו"א (כמות קטנה) ?
יש אולי דרך במיקרוגל או משהו?
תודה כולם!!
מעולם לא הכנתי סופלה עם מרגרינה, מכינה תמיד עם שמן (קנולה) ויוצא מושלם.מישהי ניסתה להמיר מרגרינה בשמן קוקוס בהכנת סופלה?
איך יוצא ומה המידות של ההמרה?
טוב, לא יכולתי לחכות לתגובות אז הכנתי. החלטתי לא לקחת הימור לגמרי ורק מחצית מכמות המרגרינה המרתי בשמן קוקוס.מעולם לא הכנתי סופלה עם מרגרינה, מכינה תמיד עם שמן (קנולה) ויוצא מושלם.
לדעתי את מתכוונת לפונדנט ולא לסופלהטוב, לא יכולתי לחכות לתגובות אז הכנתי. החלטתי לא לקחת הימור לגמרי ורק מחצית מכמות המרגרינה המרתי בשמן קוקוס.
חייבת לעדכן שיצא משגע..... עם ארומה קוקוסית מעודנת נפלאה!!!!!
בעניין השמן, בעיניי אין להשוות את הטעם של סופלה עם שמן ועם מרגרינה. לטובת המרגרינה לצערי.... אבל זה עניין של טעם ושל מתכונים.
שלא לדבר על אלה שחושבים שלתקוע קוביית שוקולד בתוך מאפין של עוגה כושית-זה כבר הופך את זה לסופלה....
לא תגיעי לאותה תוצאה אבל אם את זקוקה למלית סמיכה יש לבשל עם מים וסוכר.צריכה מלית אוכמניות.
אין לי.
יש אוכמניות קפואות.
יש איךלהביא את האוכמניות למצב של מלית..? (:
באמצע לצאת.לא תגיעי לאותה תוצאה אבל אם את זקוקה למלית סמיכה יש לבשל עם מים וסוכר.
הבעיה שזה דורש המון סוכר.
מייצבים עם מעט קורנפלור מהול במים.
לא יודעת אם יום שישי הוא זמן לניסוי וטעיה מהסוג הזה.
אני בעד חמצמץ -איזון טעמים. אם כי תצטרי להוסיף קצת לימון.באמצע לצאת.
מתקמצנת על הסוכר ויוצא קצת חמצמץ.
אעדכן אם שווה
הושגה סמיכות.אני בעד חמצמץ -איזון טעמים. אם כי תצטרי להוסיף קצת לימון.
אוכמניות לא חמצמצות.
אבל סמיכות ריבתית לא תושג ויכול להיות שזה דווקא מתאים לך.
מצוין.הושגה סמיכות.
לא יודעת מה ההגדרה של ריבתית אבל יצא סמיך לפחות כמו הריבה הקנויה
יש ניסים בימי שישי.
ובאופן כללי הרשי לי לכפור ביתרון של הקנויה.הושגה סמיכות.
לא יודעת מה ההגדרה של ריבתית אבל יצא סמיך לפחות כמו הריבה הקנויה
יש ניסים בימי שישי.
אבל צריך לעשות שינוי אורכי במתכון.ובאופן כללי הרשי לי לכפור ביתרון של הקנויה.
אישית אני לא קונה מליות כבר שנים. לא סובלת את המתיקות המוגזמת שלהן.
אני לא מדברת על המתכון שלך ספציפית.אבל צריך לעשות שינוי אורכי במתכון.
הבצק כמעט בלי סוכר, התפוחים חמצמצים, הכל נשען על מתיקות הריבה.
מחכים לראות את התוצאה הסופית.
את המתכון לריבה (הממש טעימה בפני עצמה) אעלה אחרי שבת בעז"ה.
שבת שלום לכולנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: