אתה מתכוון לתוכנה שלו, זו שמפעילים אותה עם החיבור של הסטיק?!אצלי אפשר לקבל הודעות. אי אפשר לשלוח הודעות.
בכל מצב צריך סטיק שיתמוך בזה כלומר שיהיה לו בתפריט "הודעות".
אתה מתכוון לתוכנה שלו, זו שמפעילים אותה עם החיבור של הסטיק?!אצלי אפשר לקבל הודעות. אי אפשר לשלוח הודעות.
בכל מצב צריך סטיק שיתמוך בזה כלומר שיהיה לו בתפריט "הודעות".
כל סטיק וההגדרות שלו.אתה מתכוון לתוכנה שלו, זו שמפעילים אותה עם החיבור של הסטיק?!
איך את מקבלת?לי יש סטיק של ZTE ואין לי אפשרות לשלוח SMS למרות שאני מקבלת המון!!
במודם של פלאפון יש לי אפשרות להכנס לSMS ולשם מגיעות כל ההודעות.איך את מקבלת?
ואיך את יודעת מה המספר שלך?
בחבילות של נטפרי אין אס אם אס, רק אינטרנט. הבנתי שזה דרישה של נטפרי מהספקים.לסיכום העניין:
יש אופציה לשלוח אסמס בנטפרי?
לכאו' זה יותר טוב ממייל וצ'אט?
@ישיבישער אמיתיבחבילות של נטפרי אין אס אם אס, רק אינטרנט. הבנתי שזה דרישה של נטפרי מהספקים.
ממילא לשלוח אי אפשר לקבל יש סוגים שכן ויש סוגים שלא.
תתקשר לחברה שלך כגון 019 ותשאל אותם,איך בודקים את המספר ואיזה ראוטר או סטיק יש לך של איזה חברה כי אני ניסיתי ולא שלח כלום
לשלוח לא שולח בוודאות.איך בודקים את המספר ואיזה ראוטר או סטיק יש לך של איזה חברה כי אני ניסיתי ולא שלח כלום
תקרא שוב מה שכתבתי ותראה שזה בדיוק מה שאתה כתבת, רק הוספתי שיש סוגים של נטסטיק שלא תומכים בsms
לא להתקין על המחשב אלא לקרוא דרך המחשב,יש לי נטסטיק של zte
חסימה של נטפרי,
האם אוכל להתקין על המחשב sms?
ואם כן איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: