רק להיכנס לכתובת,אני רוצה להבין שניה
אני אמור לעשות את כל התהליך שכתוב באתר או שרק להיכנס לכתובות הדפדפן שצורפו כאן?
@אברהם בלוך אודה לעזרתך
תודה
מסתבר שכןבסטיק של ZTE גם אפשר?
ניסיתי את המספר של המדבקה הקטנה אבל לא נותן לירק להיכנס לכתובת,
והסיסמה היא נראה לי השורה השלישית במדבקה הקטנה שצילמתם
כתוב wifi key ומתחת לזה מופיעה שורה עם אותיות וספרות זהו הקוד, לי יש גם סטיק כזה ולאחר תסביכים רבים הגעתי לזה ועבד לי מצויןניסיתי את המספר של המדבקה הקטנה אבל לא נותן לי
כותב לי שוב קוד שגוי
בחשבונית מ019 לא ראיתי משהו מיוחד, מה הכוונה המספר? מספר הפלאפון שלי המנוי? במה הוא עוזר לי?אתה ב019? אם כן זה המספר שהם ישלחו לך בחשבונית,
כתוב wifi key ומתחת לזה מופיעה שורה עם אותיות וספרות זהו הקוד, לי יש גם סטיק כזה ולאחר תסביכים רבים הגעתי לזה ועבד לי מצוין
שני הקודים שגויים...מה שציינתם זה הקוד לרשת הוויי פיי
להגדרות המכשיר בדרך כלל הקוד הוא
admin
יש לי בדיוק כזה סטיק והקוד הוא adminשני הקודים שגויים...
יש עוד משהו או להרים ידיים?
כן החשבונית,בחשבונית מ019 לא ראיתי משהו מיוחד, מה הכוונה המספר? מספר הפלאפון שלי המנוי? במה הוא עוזר לי?
תרענן את הדף של הסמס,מוזר, עשיתי הכל נכון, ניסיתי לשלוח סמס למס' של הסים ואני לא רואה שום סמס באופק..
לדבר עם חברת הסלולראצלי יש בעיה שמראה כאילו הסים מלא ולכן לא יכל לקבל SMS
נסתי לאפס, מחקתי את ההודעות שהיו
מה עוד ניתן עשות?
לא נפתח לי אם הקוד הזהמה שציינתם זה הקוד לרשת הוויי פיי
להגדרות המכשיר בדרך כלל הקוד הוא
admin
אז הקוד על המדבקהk
לא נפתח לי אם הקוד הזה
תסתכלי על האשכול שוב,איך אני מוצאת את המספר שאליו אפשר לשלוח את הSMS??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: