הדולר יורדאיך ייתכן הדבר שבימים האחרונים ה S&P 500 ממשיך לטפס, אבל הקרן האירית 1159250 יורדת?
ובכללי איך נעשה המעקב בין קרן הסל לS&P הרי מחירה של קרן הסל נקבעת לפי השער של הקרן עצמה לא?
אני משתף כאן פוסט מפורט בנושא שהעלתי לפני כחודשיים וחצי כאשר התרחש מקרה דומה,איך ייתכן הדבר שבימים האחרונים ה S&P 500 ממשיך לטפס, אבל הקרן האירית 1159250 יורדת?
ובכללי איך נעשה המעקב בין קרן הסל לS&P הרי מחירה של קרן הסל נקבעת לפי השער של הקרן עצמה לא?
העריכו שהמלחמה כבר בתחילתה תהיה הרבה יותר אגרסיבית ואימתנית עבור מדינתנו.אגב
בעיני זה נתון מרתק בפני עצמו
הייתי בטוח שרק תתחיל המלחמה בלבנון והשקל יצנח
והמדדים הישראלים גם יגיבו בירידות חדות
והנה בשבוע האחרון הכל עלה
האם יש לזה הסבר?
יפה!העריכו שהמלחמה כבר בתחילתה תהיה הרבה יותר אגרסיבית ואימתנית עבור מדינתנו.
התרחישים הסבירים דיברו על 6,000 רקטות ביום ומקומות רבים ברחבי הארץ יהיו ללא חשמל ימים שלמים בתחילת המלחמה,
כרגע אנחנו לא בכיוון ברוך ה' (בין אם מכיוון שחיזבאללה לא יכולים ובין אם מכיוון שהם מחכים - זה כבר נתון לפרשנות).
כן אפשר להגיד זאת לדעתי,יפה!
אז אני אמשיך את הפרשנות שלך
עד עכשיו השוק הישראלי היה בשפל
משום שהמשקיעים חששו ממלחמה אימתנית מול חיזבאללה
וכשהמלחמה התחילה והתברר שבס"ד היא הרבה פחות מפחידה ממה שחשבנו
זה מרגיע את המשקיעים
נתפלל ונקווה לטובכן אפשר להגיד זאת לדעתי,
אבל חשוב לזכור שהכל חלילה יכול להשתנות ברגע.
תרחיש אפשרי לדוגמה זה הצטרפות של איראן וכוח אש מטורף של חיזבאללה או הצלחה נקודתית בפגיעה במקומות קריטיים אצלנו (אני לא אתן להם רעיונות, אבל אפשר להפעיל את הדמיון).
באמצעות העושה שוק.ובכללי איך נעשה המעקב בין קרן הסל לS&P הרי מחירה של קרן הסל נקבעת לפי השער של הקרן עצמה לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: