האתגר האמיתי הוא להוציא פרסום שווה בלי לאזכר את הקורונה
מה שנכון, נכוןוואי, כמה צחקתי...
צפה בקובץ המצורף 731466
בדיקת קורונה ממש לא נראת ככה...
בדיקת קורונה ממש לא נראת ככה...
זו לא בדיקת דם....
לתשומת לב העוקב Donald J. Trump - לא צריך לדאוג! לוח המשרות הירושלמי החדש שלנו מתעדכן בהצעות שוות מדי יום, והופך את ג'רוז לגרייט אגיין (בעצם היא תמיד הייתההה) משרת החלומות שלכםן ממש פה >> bit.ly/385jIFo |
תודה! עזרת לי עם ההשראה, לשיעורי בית היום בפרוג.עיריית ירושלים מזמינה את טראמפ על רקע שירות התעסוקה למצוא אצלה עבודה !
טראמפ! מחפש תעסוקה?
ביצוע מושלם.
אגב כיום אסור לקרוא לעוגה עוגה כושית.כולם כבר בחרו בכושי...
אסור? מטעם מי? (#אוף_שאין_אייקון_מגלגל_עיניים_ומתגלגל_מצחוק)אגב כיום אסור לקרוא לעוגה עוגה כושית.
נו ... זה לא פּוֹלִיטִיקָלִי קוֹרֶקְטאסור? מטעם מי? (#אוף_שאין_אייקון_מגלגל_עיניים_ומתגלגל_מצחוק)
פחחחח. לעזאזל הפוליטיקליקורקט.נו ... זה לא פּוֹלִיטִיקָלִי קוֹרֶקְט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: