שימו לב להסתייגות
אלא אם יאשר המשרד מועד מוקדם מאשר 31.12.2025
שימו לב להסתייגות
התגובה שלי הגיע ביחס למישהו שטען שהמים הגיעו למדבקת הקורוזיה ועדיין ביקש אחריות,טלפון נהרס ממים השאלה כמה הוא רגיש
כל פלאפון שיהיה טבול במים יתקלקל אבל לא כל פלאפון יתקלקל מנגיעה במים
הנוקיה C2 יכול לעמוד על שייש רטוב (לא טבול) ולשרוד עוד פעם ועוד פעם אולי עם השנים יהיה קורוזיה שאפשר לנקות בחנות פלאפונים (אני ניקיתי לבד עם מברשת עדינה ששמתי על המברשת טיפה סנו קליר או WD40)
מה שכן יתקלקל יותר מהר בנוקיה זה המסך שמאוד קל להחליפו (תקע שקע ללא הלחמה)
משא"כ 4*4 מאוד רגיש ואפילו מנגיעה בידים רטובות
המדבקה ב4*4 (אולי בעוד חברות) נמצאת מאחורי המכסה של הבטריה ומספיק שאתה שם על שיש לא יבש לגמרי שיכנס מים למקומות שלא כ"כ רגישים* אבל האחריות תרד מיד בגלל המדבקההתגובה שלי הגיע ביחס למישהו שטען שהמים הגיעו למדבקת הקורוזיה ועדיין ביקש אחריות,
אם המים הגיעו עד המדבקה זה תמיד מחייב שהם יגיעו למעגלים רגישים,
מה שיוכל להרוס כל פלאפון,
אם כי שלבינתיים לא מצאתי טלפון שלא חזר לעבוד אחרי אורז (כמדומני שאצלינו בבית עשינו את זה גם ל4*4)
הנוקיה 205 שלי כמה וכמה פעמים בלע הרבה מים.אם כי שלבינתיים לא מצאתי טלפון שלא חזר לעבוד אחרי אורז (כמדומני שאצלינו בבית עשינו את זה גם ל4*4)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: