שונה דרסטי ה4*4 החדש טלפון פצצה וכמו שכתבו כאן עם בטריה גרמנית פי כמה וכמה. החסרון היחיד שאין בזה העברת קבצים דרך הבלוטוס (למי שזה מפריע לו)היה לי את הגרסה הארורה הקודמת של 4*4, לא השתמשתי בכלל
הגרסה החדשה כל כך שונה???
יש נוקיה 215 (שיש לו את הבעיות שלו).??? לא נראה לי שיש היום חברה כזאת, למעט החברות שמייצרות את הפלאפונים הכשרים שיש היום.
עד כמה שידוע לי, חברת נוקיה המקורית כבר לא מייצרת פלאפונים, גם לא סמארטפונים,יש נוקיה 215 (שיש לו את הבעיות שלו).
היה לי ברור שלא ככה, בשביל לאמת את זה, עשיתי חיפוש וזו התוצאה.. שזו חברה גדולה שמייצרת טלפונים (לא סינית), והיא רכשה את נוקיה והיא מייצרת סמרטפונים וטלפונים פשוטים.אבל באמת זו חברה פשוטה כמו כל הכשרים של היום.
וQ7 הדגם החדש כופל אותו באיכותשונה דרסטי ה4*4 החדש טלפון פצצה וכמו שכתבו כאן עם בטריה גרמנית פי כמה וכמה. החסרון היחיד שאין בזה העברת קבצים דרך הבלוטוס (למי שזה מפריע לו)
במחילה, זה נשמע מאד מוזר,ובטריה שיכולה להחזיק גם 4 ימים בשימוש!!
אני גם הייתי בשוק,במחילה, זה נשמע מאד מוזר,
אני לא זוכר מכשיר כל שהוא שהבטריה שלו מחזיקה יותר מיומיים גם למי שלא מדבר הרבה מאז הסמסונג אברכים
את מדברת רק 5 דקות ביום או מה?אני גם הייתי בשוק,
אבל ככה זה...
אני יכולה לא להטעין את הפלאפון 3-4 ימים ולהשתמש בו....
זה הקטע,את מדברת רק 5 דקות ביום או מה?
אולי באמת תסבירי לי איך עושים את זה?זה הקטע,
ממש ממש לא!!
הפלאפון פעיל יפה יפה...
????מאוד לא ממליץ על 4*4 ולא Q7 הם מאוד רגישים למים ונוזלים והמון בעיות בטעינה
עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהנוקיה C2 עם הגרסא של הקלטת שיחות
הסוללה מחזיקה המון זמן! לא בדקתי בדיוק כמה, אבל 4 ימים לא מופרך בכלל, לפעמים אפילו יותר, תלוי בשימושאת מדברת רק 5 דקות ביום או מה?
את מדברת רק 5 דקות ביום או מה?
ברור שמדובר שהמכשיר על מצב רשת דור 2 (שלדעתי אכן מומלץ יותר גם מהסיבה הזו כל עוד יש קליטה אצלכם בזה).הסוללה מחזיקה המון זמן! לא בדקתי בדיוק כמה, אבל 4 ימים לא מופרך בכלל, לפעמים אפילו יותר, תלוי בשימוש
ברור שמדובר שהמכשיר על מצב רשת דור 2 (שלדעתי אכן מומלץ יותר גם מהסיבה הזו כל עוד יש קליטה אצלכם בזה).
ואז זה גם יפה מאד אבל ייתכן במציאות.
בדור 3 וק"ו 4 אין מצב שזה יהיה כ"כ הרבה.
אולי תוכלי לבדוק באמת על איזה מצב המכשיר שלך?ייתכן שגם בהירות המסך והזמן שהוא דולק על הנתונים הכי נמוכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: