אפשר להסירו מהתצוגה, (אבל עדיין יהיה אפשר להגיע אליו).יש לי נוקיה C2 (תואם כשר).
אני רוצה להסיר את האפליקציה של רדיו. האם זה אפשרי?
תודה. אבל אני מעוניין להסיר רק את רדיו. נגן ומצלמה ברצוני להשאיר.אפשר ע"י צריבת גרסה כשרה
וכפי שתוכל לראות כאן
אם אין לי?אם יש לך תוכנת best
חסום בנטפרי.BEST תוריד כאן
חסום בנטפרי.
תעשה חיפוש בפורום יש הרבה...מישהו יכול להביא לי תוכנות לc2 לא כשר עם סים לא כשר
כמדומני שזה זהב} תוכנה להעברת ישומים בבלוטוס
ג}קורא pdf לC2
זה דורש קודכמדומני שזה זה
מה?זה דורש קוד
יש רק בעיה שהכנסת שם גם את כל המידע שלך יחד עם היישום (לא בדקתי אם יש שם משהו אישי, רק הבחנתי בזה בפתיחת הזיפ..)כמדומני שזה זה
התוכנה של הבלוטוס
זה לא שלי זה משהו שקיבלתי ממאן דהו.יש רק בעיה שהכנסת שם גם את כל המידע שלך יחד עם היישום (לא בדקתי אם יש שם משהו אישי, רק הבחנתי בזה בפתיחת הזיפ..)
כנ"ל?התוכנה של הבלוטוס
ודרך אגב זה לא מעביר ישומיםכמדומני שזה זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: