Nokia c2 - האם אפשר להסיר אפליקציות?

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך

פמליויס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קופצת על האשכול,
סמסונג E3300, איך אפשר להסיר אפליקציות ומשחקים?
תבורכו!

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
זה לפלאפון...@אביי העלה והסביר אותה בעבר,אז תודות אליו.
צריך כמובן לחלץ את זה מהrar
זה עובד ככה:
אתה פותח את התוכנה,נכנס לכונן המתאים (c=זכרון הטלפון,E=כרטיס זיכרון).לוחץ על התיקיה של הערכאות נושא,לוחץ על הערכה שאתה רוצה לשנות,מסמן הכל (דרך אפשרויות) לוחץ על 1,יוצא מהערכה,נכנס לתיקיה שבה אתה רוצה למקם את התמונות,הצלילים וכדומה (חשוב לא למחוק את קובץ הxml),מכניס תמונות אחרות עם אותו שם (למשל אם לסמל של ההודעות קוראים במקור sms אז אתה מכניס לתיקיה תמונה אחרת שאתה רוצה שתיהיה הסמל ,מוחק את הישנה,ומשנה את השם של החדשה לsms)אחרי שהחלפת את כל התמונות אתה נכנס שוב לתוכנה,פותח דרכה את התיקייה עם כל הקבצים של הערכה מסמן את הכל ולוחץ (באפשרויות) על "כווץ (nth)",ובוחר שם.אחר כך סוגר את התוכנה נכנס לתיקיה ההיא ומוצא את ערכת הנושא החדשה:D
בהצלחה!!
כמובן הציבור מוזמן להעלות לכאן את הישומים והערכות נושא שיש לכם לנוקיה,זה יהיה מעולה(זה אשכול שיתוף קבצים לנוקיה)

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש לציין שאפשר לערוך את הערכת נושא דרך המחשב ע"י פתיחתו עם WINRAR וכד'. ולערוך כפי שמופיע בהודעה הקודמת.

אבייי

משתמש צעיר
בשביל זה תצטרך תוכנת MobiMB, אם אין לך את התוכנה תוריד כאן
BEST תוריד כאן (זהירות, צריכים לדעת איך עובדים עם התוכנה, אם לא אתה יכול למחוק את כל הפלאפון שלך בהקשה שגויה אחת)
את הקובץ להורדת רדיו תכניס בהקשה על זה:צפה בקובץ המצורף 440432

אבל איך פותחים את התכנה באיזה קובץ

פייגי ד

משתמש חדש
אני לא מצליח להשתמש בתוכנה להסרת רדיו
כבר הורדתי את התוכנה
ואת ה"ללא רדיו" ושינית סיומת אבל כשאני לוחץ על הלחצן השמאלי בפינה הוא נותן לי לבחור את ה"ללא רדיו" ואח"כ כל המקשים של התוכנה כאילו לא פעילים ובצבע אפור ובצד ימין בצבע ירוק הוא כותב לי דברים אחרים ממה שכתוב בצילומסך למעלה
אשמח בדחיפות לעזרה בנושא
תודה מראש

rutt

משתמש מקצוען
פעם קראתי שיש מישהו שעושה את זה בבני ברק, למישהו ידוע?
אני מעוניינת להסיר רדיו ואפשרות וידאו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה