לכן כתבתי בהודעה הראשונה שאני לא פוסקת האם מותר / צריך / אפשר / אי אפשר וכו'@
@The Music Princess
לא תכננה שזה יעבור לדיונים עקרוניים,אבל הייתי חיבת...
אבל בכיף זה אשכול מרכזי אחרי הכל
לכן כתבתי בהודעה הראשונה שאני לא פוסקת האם מותר / צריך / אפשר / אי אפשר וכו'@
@The Music Princess
לא תכננה שזה יעבור לדיונים עקרוניים,אבל הייתי חיבת...
אליי פנו בלינקאדין מגייסות מכל סוגי החברות - החל ממטריקס ק"ס ועד חברות בינלאומיות וסטארטאפים.נכון,
אבל אני מנסה להבין איזה מגייסות עובדות עם זה האם רק סטארטפים וכדו', או גם במקומות חרדיים/ממשלתיים וכדו'.
בקו"ח שאני מקבלת כשאנחנו מחפשות, יותר מצוי אצל הצעירות יותר פרופילים בלינקדאין וגיטהאב מאשר אצל בעלות הנסיון, זה נכון? אם כן אז אולי זה פשוט הדרך היום יותר לשווק את עצמך כשאת צריכה את זה.למי זה לא מוזר ?
לעצמן ?!
אני מחפש הייטקיסט בלינקדין והוא לא נמצא אז או שהוא לא חושב שהוא צריך את זה בכלל כי יש לו חברים בכל מקום ותמיד הם ישארו חברים שלו ותמיד יהיו בעל מקום שהוא רוצה להגיע או שהוא לא מספיק בעניין לא נמצא מספיק בעולם ההייטק
והיה לך פרופיל מושקע ומתוחזק או סוג של שגר ושכח?אליי פנו בלינקאדין מגייסות מכל סוגי החברות - החל ממטריקס ק"ס ועד חברות בינלאומיות וסטארטאפים.
בנוסף יש שם הרבה מגייסות של חברות השמה (השמה ישירה, לא חברות כוח אדם) שיכולות לעזור להכנס לחברות נוספות לפי מה שמתאים לך
פרופיל מינימלי, ומעולם לא כתבתי שום פוסט.והיה לך פרופיל מושקע ומתוחזק או סוג של שגר ושכח?
מישהו?האם הצלחתם להתחבר ללא טלפון חכם?
יש לי חשבון שלא השתמשתי בו תקופה, ובשביל להכנס עליו אני צריך לסרוק QR כשלשמחתי אין לי איך.
יש תוסף לכרום שלפעמים עובד, אבל משום מה הוא לא עבד לי.
הלכם הפתרונים?
אז לא יעזור לשלם למישהי שתתחזק לי?כן חשבון פעיל זה לכתוב פוסטים ולהגיב
אבל לא חייבים
ממגייסים? או הצעות אוטומטיות שנשלחות במייל?פרופיל מינימלי, ומעולם לא כתבתי שום פוסט.
רק רשום שם מה התפקיד שלי, מקום עבודה וותק
ועדיין אני מקבלת כל שבוע הצעות עבודה....
טלפונים או כל הנוסחים הבנאליים שמקבלים למייל מכל החברות כח אדם?פרופיל מינימלי, ומעולם לא כתבתי שום פוסט.
רק רשום שם מה התפקיד שלי, מקום עבודה וותק
ועדיין אני מקבלת כל שבוע הצעות עבודה....
גם וגם, רובן ממגיסות / הד-האנטריות, אבל יש גם הצעות אוטומטיות למייל (שאת רובן לא יצא לי לפתוח....)ממגייסים? או הצעות אוטומטיות שנשלחות במייל?
אני עושה גם עבודה של תחזוקה שכוללת כתיבת פוסטים, יצירת קשר עם מגייסים, חיבורים עם אנשים, תגובות לפוסטים ועוד...אז לא יעזור לשלם למישהי שתתחזק לי?
כי ראיתי ש @The Music Princess מציעה את שרותיה.
לא הבנתי, תכתבי פוסט מושקע בשמי נניח בריאקט ואז יגלו שאני לא יודעת מילה וחצי מילה בתחום הזה?אני עושה גם עבודה של תחזוקה שכוללת כתיבת פוסטים, יצירת קשר עם מגייסים, חיבורים עם אנשים, תגובות לפוסטים ועוד...
כל מי שמעוניין - אפשר לשלוח לי או בפרטי או למייל shirac100200 @ גימיילאז לא יעזור לשלם למישהי שתתחזק לי?
כי ראיתי ש @The Music Princess מציעה את שרותיה.
מה פתאום...!לא הבנתי, תכתבי פוסט מושקע בשמי נניח בריאקט ואז יגלו שאני לא יודעת מילה וחצי מילה בתחום הזה?
מצטרפת לשאלההאם זה רק להייטק, או גם למקצועות אחרים (גרפיקאים, עורכים וכדו')?
האם זה רק להייטק, או גם למקצועות אחרים (גרפיקאים, עורכים וכדו')?
גרפיקאים יש בוודאות (תחת התחום של UI/UX). אני אישית רואה פרופילים של בעלי מקצוע מגוונים מאוד מכל תחומי התעסוקה.מצטרפת לשאלה
כל כמה זמן צריך להעלות? לא בא לי עוד משהו על הראש.מה פתאום...!
הכל בתאום מולך כמובן, בהתחייבות לזמינות במייל כמה שצריך
את אומרת לי מה הנושא אותו תרצי להעלות בפוסט, אני מנסחת ומשתפת את הפוסט להגברת החשיפה.
פוסטים של לקוחות בממוצע אצלי עומדים על 5K צפיות ב24 שעות לפרופיל חדש יחסית...
דרך המחשב אתה צריך רק כתובת מייל וסיסמה.מישהו?
כאקט ראשוני צריך לפרסם פוסט חיפוש עבודה, אח"כ זה משתנה...כל כמה זמן צריך להעלות? לא בא לי עוד משהו על הראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: