לנו יש G10למשהו יש ידע על G10?
לנו יש G10
יחסית מרוצים
(במקרה שלי עבד יותר טוב מK35)
לדעתי זה תלוי גם באזור מגוריםמה המעלות ומה החסרונות
ואיזו חברה הכי תומכת ועובדת טוב עם הדגם הזה?
לדעתי זה תלוי גם באזור מגורים
אני לא כ"כ יודעת לפרט על מעלות וחסרונות כי בעיקר הילדים משתמשים...
השיואמי שיש לנו על הפנים, הרבה הרבה בעיות, פגם בפס יצור כדברי המעבדה
אולי תפני לתביעה יצוגית.לפחות עומדים מאחורי הפגם בייצור?
אולי תפני לתביעה יצוגית.
עומדים מאחורי הפגם ומתקנים רק בשנת האחריות
כנ"ל. אותם בעיות בשבוע האחרון. מקשים לא נלחצים רק אם מוציאים את הסוללה ומפעילים מחדש (לא ניתן לככבות את המכשיר בצורה אחרת) והפנס נדלק מעצמו.@ישראל ר
יש לי מכשיר K35 ובגדול אני מאד מרוצה, אבל הלוח מקשים - ממש לא תקין לי. לפעמים לא נלחץ בכלל, לפעמים נלחץ מדי הרבה...
לאחרונה, הפנס נדלק לפתע והלוח מקשים לא מגיב, בכלל, גם לא בכיבוי. רק להוציא את הבטריה ולהחזיר.
הבעיה - שאינני מוצאת את האחריות, מה אפשר לעשות?
תודה
אם יש לך כרטיס זכרון ניתן להקליט על הכרטיס ולהעביר את ההקלטה למחשב או נגן@ישראל ר
במכשיר K35 הקלטות שבוצעו ברשמקול ניתן להעביר למחשב? או שניתן לשמיעה רק במכשיר עצמו?
האם יש דרך למנוע האזנה של מי שמשתמש במכשיר להקלטות אלו?
תודה רבה!
@ישראל ר
יש לי מכשיר K35 ובגדול אני מאד מרוצה, אבל הלוח מקשים - ממש לא תקין לי. לפעמים לא נלחץ בכלל, לפעמים נלחץ מדי הרבה...
לאחרונה, הפנס נדלק לפתע והלוח מקשים לא מגיב, בכלל, גם לא בכיבוי. רק להוציא את הבטריה ולהחזיר.
הבעיה - שאינני מוצאת את האחריות, מה אפשר לעשות? אם המכשיר דווח במערכת ע"י המוכר נוכל לבדוק לפי תאריך הדיווח
תודה
במידה ויש לכם בעיה עם המקשים ניתן להכניס למעבדה לטיפולכנ"ל. אותם בעיות בשבוע האחרון. מקשים לא נלחצים רק אם מוציאים את הסוללה ומפעילים מחדש (לא ניתן לככבות את המכשיר בצורה אחרת) והפנס נדלק מעצמו.
בשימוש כחצי שנה.
אשמח לפתרון
ישא ברכה פינת בר אילןאיפה יש מעבדה בירושלים?
השומר 64 גודפון מ 11:00-15.00 וכן מ17.00-20.00ואיפה המעבדה בבני ברק?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: