נכתב ע"י אז מה;2360467:משו פה מאד מוזר לי.
הכנתי אתמול את המתכון של הדונאטס.
יצא פשוט טיט. סמיך בצורה לא ניתנת לערבוב. נטו לפח.
בשלב כלשהו ניסיתי לדלל בשמן/מים/חלב סויה. עדיין היה סמיך בצורה איומה.
נראה שיחס הקמח לשאר החומרים- מאד לא נכון.
(ובדקתי אלף פעם - לא טעיתי בכמויות)
לקחתי מתכון אחר (שהצליח במיוחד ב"ה. יצא רך ונימוח וממש טעם מטוגן)
והוא היה די זהה למתכון של בקר (מלבד כמה תוספות טעם)
אבל כמות קמח- היא רביעית!! מהכמות במתכון של בקר.
תעלומה.
נכתב ע"י שיר המעלות;2360500:גם לי יצא די בצקי המתכון של בקר. נראה לי יש שם מידי הרבה קמח.
הכנתי ממתכון אחר ויצא מעולה. רק שגם אני טוענת שהטעם יבש מידי.
יש לי מתכון שבבלילה יש 2 כפות ממרח לוטוס. מישהי נסתה?
זה המתכון והוא אכן די בצקי. מתערבב מצוין בערבוב ארוך במיקסר או בערבוב קצר בבלנדר במקל.
הכנתי השבוע 500 דונאטס ויצאו מעולים.