פשוט מדהים! סוכה מלאת הדר!!מזהות את העיטוף של האתרוג? גם הוא היה שותף לשמחת חג שלנו..צפה בקובץ המצורף 739563צפה בקובץ המצורף 739567
@אסתי כץ הרעיונות שלך מטורפים.
אני אשמח בהזדמנות זו לקל רעיון לתפירת מפה יפה לשבת (משהו בצבעי הזהב) היות שאני גם תופרת אשמח גם לרעיון יפה לגימור (דנטל)
תודה מראש
יש בחנויות סדקית סרטים מהממים לסיומות. דנטלים, חוטי משי,תחרה ועוד. תתאימי לפי העין.@אסתי כץ הרעיונות שלך מטורפים.
אני אשמח בהזדמנות זו לקל רעיון לתפירת מפה יפה לשבת (משהו בצבעי הזהב) היות שאני גם תופרת אשמח גם לרעיון יפה לגימור (דנטל)
תודה מראש
קניתי, והם אכן התייבשו במהלך החג, אבל זה ממש לא הפריע. שימי לב שלא שמתי פרחים כדי שלא ינבלו.עלים שמתייבשים עדיין נראים יפה גם כשיבשיםאת הלייסט עם העלים
שמת סתם עלים מהרחוה או שקנית??
ועוד שאלה איך זה לא יתייבש לך במהלך החג---
ספריי צבעאיך צבעת את העטיפה של האתרוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: