יש בעיה כללית ב C2 שלא קשורה לרפורמה החדשה בסלולר,לגבי התגובה[יאיר צ]
פותחת האשכול כתבה שלא עבד לה בפאלפון חדש אבל המוזר שהיא החזירה לקודם וגם לא עבד...
אשמח לדעת בדיוק מה המצב בפאלפונים...
יש לי פלאפון חדש שלפני 1/7 הוכנס סים לדקה האם יעבוד?
מי שמכניס סים ומוציא לפאלפון עכשיו יעבוד?מנסיון בלבד[ועדיף לכתוב באיזה חברה?
[אני מכיר מישהוא שחיבר פלאפון חדש ועבד לו רק לשיחות נכנסות ולא הוציא שיחות]
הצילו...דחוף...יהורם,
איך הגדרת את ההגדרות כך שכן ייפתח רצוף?
אפשר הסבר טלפוני? לאיזה מספר?
המס' שלי 054-8436626
בחדש נחסם מחדש או אפילו בישן...הם פותחים ואז זה עובד - אם זה c2 בגדול עבדתי עם זה כל היום ולמחרת בבוקר שוב התקשרתי שיפתחו - כך כמה ימים,
עד שחסמו וסגרו את הכרטיס סופי -
התכוונת לזה?תנסה ליצור קשר עם נהוראי שלעיל,
יסביר לך איך להגדיר שהנייד החדש הופעל כבר לפני 1/7/23
כך שיהיה אפשר להפעיל אותו.
זה נראה לי מדובר על הבעיות מבחינת תומך כשר/ כשראני קניתי בחנות בארץ נוקיה C2 לא כשר ב180 ש"ח ושיניית לו את ההגדרות לתומך. והוא עובד מעולה. (עם סלקום שלפני זה היה נחסם לי כל רגע)
אפשר לשנות IMEI ביאנג לIMEI של דור 4 וזה עוזר אבל בC2 אי אפשר לשנות IMEIלסיכום: עד כה לא היה מישו שעדכן פה מידע האם אכן אי אפשר לחבר מכשירים חזשים (בלי קשר לועדת הרבנים), וכן האם שינוי מספר ה IMI מועיל לפתור את הבעיה,
נשמח לעדכון מניסיון
מה?אפשר לשנות IMEI ביאנג לIMEI של דור 4 וזה עוזר אבל בC2 אי אפשר לשנות IMEI
אז אם החברה לא פותחת אין מה לעשות!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: