חיים הקוסם
משתמש מקצוען
המכשיר הכי טוב שהיה
וזה גם כשר למהדרין כי אין היום תמיכה באינטרנט של המכשיר ואין שום סכנה
וזה גם כשר למהדרין כי אין היום תמיכה באינטרנט של המכשיר ואין שום סכנה
כמו שסים כשר נכנס למכשיר תומך כך הסים יכנס גם למכשיר שנקנה אחרי 1/7.אני ממש מתנצל לצנן את ההתלהבות, אבל עד כמה שידוע לי כל מכשיר מדור 2 או 3 שלא הפעילו אותו לפני ה 1-7-23 (שישי האחרון) לא יוכל להתחבר לרשת, זה ממש לא קשור אם הסים חדש או ישן, פשוט המדינה לא מאשרת יותר מכשירים חדשים מהדגמים הישנים
(לכל מכשיר יש מספר IMI וככה אפשר לעקוב מי כבר היה מחובר, כך שכל מי שיקנה מעכשיו מכשיר מדגמים ישנים כבר לא יוכל להשתמש בו)
יקרעלה לי כ-134 ש"ח כולל מטען ומשלוח.
והיו כאן כבר 2 אשכולות אזהרה בנושא בחודשים האחרונים.אני ממש מתנצל לצנן את ההתלהבות, אבל עד כמה שידוע לי כל מכשיר מדור 2 או 3 שלא הפעילו אותו לפני ה 1-7-23 (שישי האחרון) לא יוכל להתחבר לרשת, זה ממש לא קשור אם הסים חדש או ישן, פשוט המדינה לא מאשרת יותר מכשירים חדשים מהדגמים הישנים
(לכל מכשיר יש מספר IMI וככה אפשר לעקוב מי כבר היה מחובר, כך שכל מי שיקנה מעכשיו מכשיר מדגמים ישנים כבר לא יוכל להשתמש בו)
סים כשר לא נכנס למכשיר לא כשר אלא רק למכשיר תומך.כמו שסים כשר נכנס למכשיר תומך כך הסים יכנס גם למכשיר שנקנה אחרי 1/7.
האם ניתן ללכת לחנות ולבקש שישנו את מספר ה IMEI למספר ישן כדי שזה ימשיך לעבוד?סים כשר לא נכנס למכשיר לא כשר אלא רק למכשיר תומך.
מכשיר תומך=מכשיר ששינו לו את הקוד הייחודי (הIMEI) באמצעות תוכנה מיוחדת.
בלי שום קשר, ספקי הסלולר, בהוראת משרד התקשורת, לא מחברים יותר מכשירים מדור 2 או 3 שלא חוברו לרשת בעבר.
הנושא נדון בהרחבה בפרוג, חברות הסלולר שלחו למנויים אסמסים, מיילים ומכתבים בנושא (בתחתית החשבון החודשי)
וכן יש הודעה על כך בכל אתרי חברות הסלולר (בתחתית האתר - סגירת דור 2ו-3 או משהו דומה.)
כך שיש לכם נגן משוכלל ותו לא.
אתה מדבר מידיעה? אני יודע שחיברו השבוע קווים למכשירי סי 2 שלא היו מחוברים בעבר.סים כשר לא נכנס למכשיר לא כשר אלא רק למכשיר תומך.
מכשיר תומך=מכשיר ששינו לו את הקוד הייחודי (הIMEI) באמצעות תוכנה מיוחדת.
בלי שום קשר, ספקי הסלולר, בהוראת משרד התקשורת, לא מחברים יותר מכשירים מדור 2 או 3 שלא חוברו לרשת בעבר.
הנושא נדון בהרחבה בפרוג, חברות הסלולר שלחו למנויים אסמסים, מיילים ומכתבים בנושא (בתחתית החשבון החודשי)
וכן יש הודעה על כך בכל אתרי חברות הסלולר (בתחתית האתר - סגירת דור 2ו-3 או משהו דומה.)
כך שיש לכם נגן משוכלל ותו לא.
רעיון... אולי זה יעבוד.האם ניתן ללכת לחנות ולבקש שישנו את מספר ה IMEI למספר ישן כדי שזה ימשיך לעבוד?
לא ניסיתי בעצמי.אתה מדבר מידיעה? אני יודע שחיברו השבוע קווים למכשירי סי 2 שלא היו מחוברים בעבר.
לגבי התגובה[יאיר צ]אני ממש מתנצל לצנן את ההתלהבות, אבל עד כמה שידוע לי כל מכשיר מדור 2 או 3 שלא הפעילו אותו לפני ה 1-7-23 (שישי האחרון) לא יוכל להתחבר לרשת, זה ממש לא קשור אם הסים חדש או ישן, פשוט המדינה לא מאשרת יותר מכשירים חדשים מהדגמים הישנים
הפלאפון מגיע בעברית וגם מקלדת עברית?
הפלאפון מגיע בעברית וגם מקלדת עברית?
צריך לבחור או לכתוב משהו למוכר על כך?
אני הזמנתי משם מאוד ממליץ[ס"ה חודש בשימוש].ההזמנה הגיע די מהר...תכלס ממליצים על הקישוק של הסי 2
בדקתי עכשיו את הפאלפון שחובר בעבר ועבד ברשת רמי לוי בכ"א...יש לי פלאפון חדש שלפני 1/7 הוכנס סים לדקה האם יעבוד?
מי שמכניס סים ומוציא לפאלפון עכשיו יעבוד?מנסיון בלבד[ועדיף לכתוב באיזה חברה?
הזמנתי c2 מעלי אקספרס (כבר פעם שלישית ברצף) הגיע מכשיר עם חותמת
"מאושר" - וכמכניסה את ה-sim הכשר - הוא לא נקלט,
איך מסדרים את זה?
לא קרה לי בעבר,
אגב, החזרתי את אותו ה-sim למכשיר הקודם שעבד עד עכשיו מצוין - ופתאום גם הוא לא נקלט.
אנא עזרתכם / הדחופה והבהולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: