שתיהן באותה מידה.אשמח לקבל מידע
לבת שמתחילה את דרכה בעולם התיכנות
מה עדיף c# או node.js את שתיהם היא יודעת באותה מידה
ולהמשך החייםשתיהן באותה מידה.
אן היא מכוונת למשרדי ממשלה וחברות לואו טק אז C#
אם לחברות הייטק וסטארטאפים אז Node.js שזאת בעצם ספריה של JS
אם היא הולכת על node.js מומלץ עם TS
בשביל הOOP
אני עובדת בnodeזהו היא יודעת את שתיהם...
היום יותר הולך c#
כמעט לא שומעת על node
מה באמת כדאי לה לעבוד?
פול סטאק.ולהמשך החיים
הרי נתקעים על אותו תחום...
מה יותר נותן אפשרויות?
לשכר טוב ומקום טוב
אז את נגועה על nodeאני עובדת בnode
והיא מאוד פופלרית דווקא, במיוחד שילוב של פולסטאק ריאקט + נוד
צפה בקובץ המצורף 1380625
בהחלטאז את נגועה על node
גם לC# יש ביקוש גבוה.וואו משתכנעת על ה node...
אין איזה מילה טובה לעודד קצת את c#?
וזהו שמדובר במרכז, אז מה באמת פה?
את מחפשת עידוד על c# או שואלת בכלליות ?וואו משתכנעת על ה node...
אין איזה מילה טובה לעודד קצת את c#?
וזהו שמדובר במרכז, אז מה באמת פה?
כן יש לה 2 אופציות לבחור, זה התלבטות, מדובר על אותו חברה ואותו שכר רק 2 אפשרויות משרה כך שהפרמטר היחיד שמשנה לה זה מה יהיה יותר טוב בעתידהיא התקבלה ל2 משרות שונות?
הבנתי ממכם ש node עדיף, עניין אותי מה המעלות של c# לעומת node, אולי גם טיפוס מסוים מתחבר למשהו מסוים?את מחפשת עידוד על c# או שואלת בכלליות ?
הכל טוב אבל לא הבנתי למה אתה מעדיף C#...מעניין שאף אחד לא מצדד לC#
גם שנאמר פה שTS עדיף בגלל הקלאסים - שקיימים גם בJS בלי שום טרנספיילר.
C# היא שפה עם טיפוסיות חזקה, היא מודרנית, מאוד פונקציונלית, מגיע עם ספריות רבות מובנות בסביבת הרצה והיא מתוכננת הרבה יותר טוב מJS.
היא מתקמפלת ומהירה, מגיעה עם כל היכולות של שרת ווב מלא (ASP.NET), יש לה ספרייה מובנית לכתיבת שירותי REST, אפליקציות MVC, והיא כוללת ORM וצד לקוח (blazor) מובנים, היא תומכת בDI בלי שום ספרייה חיצונית.
כל הדברים שמניתי לא קיימים בjs בסביבת node (נוד היא סביבת הרצה, לא ספריה, כמו ש.net היא הסביבת הרצה של C#)
היתרונות של JS בסביבת נוד היא שהיא שפת סקריפט עם המון ספריות, הן עובדות היטב ביחד, יש דינאמיות גדולה מאוד שמאפשרת לבצע דברים בפשטות, העקרונות של השפה יעבדו גם בדפדפן, הסביבת הרצה כשלעצמה מגיעה עם המינימום האפשרי, וכל השאר קיים בספריות צד ג'.
השפה מגיעה עם לקות גדולה בתכנון שלה, ואני לא מדבר על ניואנסים של JS כמו המרת טיפוסים לא מפורשת, זה סתם אי ידיעה של אנשים שאוהבים להתלונן. אני מדבר על OOP מבוסס פרוטוטייפים, כל המספרים הם float של 64 ביטים, אבל כל הפעולות ביטים מומרות למספר שלם של 32 ביטים.. ועוד פרטים שאין כאן המקום להאריך בהם.
אני מתכנת הרבה בJS, ואני אוהב את השפה. אבל אם יש לי אפשרות לבחור בין C# ל-JS אני קופץ על C# ללא היסוס כלל.
ברור שזה כך.אולי גם טיפוס מסוים מתחבר למשהו מסוים?
על TS אני מוכן לדון אם זה עדיף על C#, קשה לי נפשית לעבוד בלי טיפוסיות חזקה.הכל טוב אבל לא הבנתי למה אתה מעדיף C#...
לפי הנתונים שהבאתי JS חזקה יותר ואפילו TS
צפה בקובץ המצורף 1380639
אויש זה כל כך לא נכון,ברור שזה כך.
אפשר לתמצת את החלקים שנראה לי מרכיבים את המשיכה לשפה:
C# - גדושה בכל הbest practices, והטיפוסיות חזקה ומונעת טעויות מראש, מצד שני זה דורש לעבוד עם החוקים שלה.
JS - דינאמית, תעשה מה שבא לך, אין שום כיוון אחד נכון, אתה מתקין את הספרייה מהמנהל חבילות האהוב עליך לפי מה שנראה לך, בסוף הכל מתחבר, אבל דוקא מהסיבה הזאת צריך יותר זהירות כי אנשים נוטים לברוח להאקים (כתיבת קוד שעובד, אבל בצורה לא נכונה) רק בגלל שJS מאפשרת את זה.
יש מספיק חברות הייטק שעובדות רק עם JS.על TS אני מוכן לדון אם זה עדיף על C#, קשה לי נפשית לעבוד בלי טיפוסיות חזקה.
זה תלוי כמה התשתית של המערכת טובה וכמה סטנדרטים יהיו איפה שהיא תעבוד, פחות בשפהודאי שבמובן מסוים לגוניור יהיה יותר קל לכתוב קוד מסודר ונכון עם C#.
גם כנל...יותר כיף... וחווייתי... ויצירתי זה NODE
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: