וואו ! יסודי ופרטני. שאפו !בלת"ק
יש לי כמה נקודות בנושא הטינקו (אני כמעט פרופסור... בנושא) - בהתאם לנקודות אלו אפשר להבין מדוע יש כאלו שמקטרגים ויש כאלו שמסנגרים - באופן כללי לי יש טינקו אבל בובוט מאד דומה לזה אך לא התנסיתי בו (אני לא קונה את הדבר הזה שבגלל שיש לו סיבים יותר קשים הוא יעשה עבודה ממש פרפקט - כי מי יכול לנצח מסטיק וסוכריה שנדבקו על ידי ילדים מתוקים ...? = רק שפכטל !! - באופן כללי לא חושב שהמוצר שווה ממש לכל נפש - צריך ללמוד איך לעבוד עם המוצר כדי שהתוצאות ישביעו רצון ויתנו תמורה מושלמת.
1 - אני חיברתי שפכטל עם סכין לראש מקל של מטאטא, וביד אחת אני מחזיק את הטינקו, ובשניה את השפכטל - לכלוכים חזקים ודביקים של ילדימדות טובים טינקו לא יכול עליהם..
2 - לא נותן לילדים לגעת בזה, משום שצריך מאד להיזהר שהמקל של הטינקו לא יפול - ברגע שנופל - נכנס כל מי הפסולת לתוך המנוע וזה ממש יכול להרוס את המנוע - גם מבוגר צריך להיזהר מאד בעניין ...
3 - יש קטע שהמיכלים לא ממש גדולים - וצריך להתרגל למלא מיכל מים + חומר וגם לרוקן את הפסולת כל זמן קצר - לא בטוח שמתאים לכל סוגי האנשים. (להלן 4 תראו שצריך לרוקן בצורה יסודית - בגלל השערות - ולא רק לשפוך)
4 - יש קטע במיכל הפסולת שכשיש שם שערות ארוכות (בית של בנות) זה בעצם סוגר מעגל בחיישנים של מי הפסולת (השערות רטובות) ואז אף שלא התמלא המיכל המכשיר עוצר פעילות ודורש לרוקן את הפסולת. ולכן צריך לשטוף את מיכל הפסולת היטב כל פעם בריקון - אחרת יש איזה שהיא שערה עלומה שמצליחה לסגור מעגל חשמלי ולהשבית את עבודת המכשיר.
5 - צריך לשפוך פסולת לשירותים בלבד כי יש שם פסולת גדולה גם כן .
***********************************************************************************************
אני על אף הפרטים לעיל נהנה מהמכשיר מאחר שיש לו מעלות טובות בפני עצמם ששווים את ההשקעה בהנ"ל:
א: הוא לא מורח לכלוך - הוא שואב והניקוי יסודי יותר.
ב: ניקוי נקודתי מתאפשר בו ולא צריך לחלוש על כל הבית.
ג: אין צורך לטאטא ואחכ לעשות שטיפה ראשונה ואחר כך גריפה ואחר כך שטיפה אחרונה, ואין צורך בסחיטות סמרטוט ואין צורך לקלוע לתוך הבור של הביב..
ד: באופן כללי יש אפקט פסיכולוגי גדול מאד שאדם מגייס לעזרו כוחות חשמליים וטכנולוגיים זה פריקת עול והרגשת לוקסוס מסויים וזה ממש נחמד...
דוגמא: הילדים באחת ההסחות דעת רוקנו לי כמה מיכלים של סבון/מרכך על הריצפה - הכעס היה נשלט ... לקחתי טטינקו ושאבתי את הבלאגן תוך כמה דקות בודדות ... ותחשבו אתם על עוד שלל דוגמאות שמתרחשות רק בבית שלכם...
לתועלת הציבור כדאי שתשתף את הפוסט הזה בדיון הראשי על הטינקו, אני בטוח שזה יעזור לעוד אנשים.