נכתב ע"י תנקודה;1668170:אהבתי את כולם, יש אותם בויקטורי??
זה לא לשימוש!
אלא לשיתוף
נכתב ע"י תנקודה;1668170:אהבתי את כולם, יש אותם בויקטורי??
נכתב ע"י sarit_f;1666751:לוגואים יפיפיים ומקצועיים (לא הייתי אומרת "שונה ומקורי", אבל אין ספק שהם פשוט טובים, תרתי משמע)
תודה!נכתב ע"י R.Design;1666763:תחכום ליגה...
האם הלוגואים לעבודה אמיתית או לאימון?
תודה!נכתב ע"י תנקודה;1668170:אהבתי את כולם, יש אותם בויקטורי??
נכתב ע"י kosta770;1670778:אני לא שמתי לב כאן לפריצה "החוצה" (חוץ מהלוגו של הCOFFEE) אבל בכללי קו חדשני ומאוד יפה..
כמובן שחשוב רצוי ואפילו חובה לצאת מחוץ לקופסה
נכתב ע"י איכות;1671440:כשיהיה לי תקציב ללוגו יותר 'אִין' לעסק - נראה לי שאדע מי הכתובת,
וזה העיקר, לא?
נכתב ע"י גשר המיתרים;1671515:בדיוק מה שעלה לי גם בראש....
ולדעתי יש כאן ליגה אחת מעל הרבה מעצבים כאן...
נכתב ע"י איכות;1671440:לא יודעת 'פריצה החוצה' או לא....
אבל משום מה, כשיהיה לי תקציב ללוגו יותר 'אִין' לעסק - נראה לי שאדע מי הכתובת,
וזה העיקר, לא?
נכתב ע"י גשר המיתרים;1671515:בדיוק מה שעלה לי גם בראש....
ולדעתי יש כאן ליגה אחת מעל הרבה מעצבים כאן...
נכתב ע"י Art Studio;1671826:לגמרי.
נכתב ע"י Haim6130;1671234:תודה!
האם אתה אומר זאת אחרי שראית את כל הלוגואים או רק את הסדרה שבהודעה הראשונה של האשכול? אם לא, תדפדף לעמוד 2 ו-3 ואשמח אם תתן את חוות דעתך גם עליהם. תודה!
עוד 3 לוגואים נוספים לעיונכם:
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1674268:עופר הכי טוב! חזק! כל הכבוד, שילוב האנגלית והעברית מצויין בקונספט
נכתב ע"י שער;1675577:סמלים מצויינים ללוגואים, נראה שהשקעת הרבה מאד בסמלים ונתת להם במה מכובדת, אבל בטיפוגרפיה ברוב הלוגואים לא רואים השקעה מיוחדת (כמובן ביחס להשקעה של הסמלים).
לדוגמה: בלוגו 'סופרים בחוד החנית' (בעמוד 3), זה נראה סמל עם סלוגן, חסר כאן שם...
נכתב ע"י ראש קטן;1675919:לא יודע אם שמתם לב, אך יש לוגו שמאד אהבתי - עם 2 הכוסות וגיטרה באמצע. מדהיםםםםםם!
ובכלל הקו שלך - מטורף לגמרי! הרבה זמן כבר לא ראיתי כזו רמה גבוהה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: