כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

כללי 7 לוגואים, בניסיון לפרוץ לסגנון חדש. הצלחתי?

לולי

משתמש רשום
עיצוב גרפי
וואו וואו ושוב פעם וואו!!!

מדהיםם סופסוף רואים לוגויים אמיתיים ויפים:)

כל הכבוד והמון הצלחה!

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
תודה עצומה לכולם...!
משמח אותי מאוד לקרוא את התגובות היקרות כאן!

נכתב ע"י Art Studio;1753150:
יש לי רעיון עבורך:
תכין לוגואים, על פיהם יחליט כל לקוח איזה עסק לפתוח;)...

מתפעלת כל פעם מחדש מהלוגואים המיוחדים; קנאת סופרים.

רעיון מעולה!
דרך מעניינת להפוך את היוצרות :)

במקביל לרעיון שלך, אם את או מישהו כאן מכירים עסק מסוים שיכול להיעזר באחד מהלוגואים שלי, אשמח מאוד ליצור עמו קשר במידה והלוגו יהיה פנוי למכירה.
דוגמה קלאסית ל- Win-Win Situation :)

נכתב ע"י אביחי בס;1753397:
חיים, לגבי שערי קדושה, נראה לי שהק' לא בדיוק שווה לש' קצת למתוח את הרגל של הק' ולהגדיל את החלק העליון.

תודה על התגובה המחכימה!
אני משתדל ב"ה בלוגואים שלי לדייק כחוט השערה וכעובי המילימטר, ולפנייך תרשים שמציג את מאפייני הלוגו בנקודות שהעלית:
1. לגבי השוויון של האותיות - הק' הכחולה הינה העתק מדויק של הק' הלבנה, רק בהיפוך מראה, ומונחת בדיוק על הקנים של האות ש'. זאת על מנת שתראה שמדובר בסימטריה מדויקת.
2. לגבי הארכת הק' - סימנתי לך את המרחק המדויק בין קנה לקנה, שתראה שמדובר במרווחים שווים לאורך כל העיצוב.

מסכים שהק' נראית קטנה לעומת הש', אך כדי לשמור על צורת המנורה המדויקת הייתי חייב להקריב את הנקודה הזו. הכל היררכי בלוגואים :)

שוב תודה :)

קבצים מצורפים

• שערי-קדושה.png
    KB 11.4 · צפיות: 28

אביחי בס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י חיים בניסטי;1754529:
תודה עצומה לכולם...!
משמח אותי מאוד לקרוא את התגובות היקרות כאן!

רעיון מעולה!
דרך מעניינת להפוך את היוצרות :)

במקביל לרעיון שלך, אם את או מישהו כאן מכירים עסק מסוים שיכול להיעזר באחד מהלוגואים שלי, אשמח מאוד ליצור עמו קשר במידה והלוגו יהיה פנוי למכירה.
דוגמה קלאסית ל- Win-Win Situation :)

תודה על התגובה המחכימה!
אני משתדל ב"ה בלוגואים שלי לדייק כחוט השערה וכעובי המילימטר, ולפנייך תרשים שמציג את מאפייני הלוגו בנקודות שהעלית:
1. לגבי השוויון של האותיות - הק' הכחולה הינה העתק מדויק של הק' הלבנה, רק בהיפוך מראה, ומונחת בדיוק על הקנים של האות ש'. זאת על מנת שתראה שמדובר בסימטריה מדויקת.
2. לגבי הארכת הק' - סימנתי לך את המרחק המדויק בין קנה לקנה, שתראה שמדובר במרווחים שווים לאורך כל העיצוב.

מסכים שהק' נראית קטנה לעומת הש', אך כדי לשמור על צורת המנורה המדויקת הייתי חייב להקריב את הנקודה הזו. הכל היררכי בלוגואים :)

שוב תודה :)

אדרבא, בגלל שקני המנורה אמורים להיות שווים יש 'לטפל' בק'. אולי להוריד טיפה את הרגל.
גם בעין בלתי מזויינת רואים שזה לא שווה.
אולי אני לא מבין בתחום, אבל זה מיד 'קפץ' לי.
או שאני טועה?

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י אביחי בס;1754888:
אדרבא, בגלל שקני המנורה אמורים להיות שווים יש 'לטפל' בק'. אולי להוריד טיפה את הרגל.
גם בעין בלתי מזויינת רואים שזה לא שווה.
אולי אני לא מבין בתחום, אבל זה מיד 'קפץ' לי.
או שאני טועה?

וודאי שזה לא יסתיים שוה, העין אמורה להשלים אותו לבד...
מה הפתרון, להאריך? אולי אם המנורה תהיה מרובעת...

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
יש לי שאלה.
איזה מבין הלוגואים הוא לוגו ללקוח אמיתי?
ואם אף אחד מהם לא, תוכל להראות לנו לוגואים שנעשו "על אמת"?

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י sarit_f;1758472:
יש לי שאלה.
איזה מבין הלוגואים הוא לוגו ללקוח אמיתי?
ואם אף אחד מהם לא, תוכל להראות לנו לוגואים שנעשו "על אמת"?

עדיין אני חושבת שיש פה כשרון ענק בתחום הלוגויים, סגנון המחשבה והביצוע ממש טובים.
כשיבואו לקוחות אמיתיים (דוארים)
הם יקבלו עבודה מיוחדת

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
כמובן שיש פה כשרון ענק ויצירתיות מקסימה
אבל מסקרן אותי לראות איך כשרון כזה מתמודד הפוך - מקבל שם ותחום, ועושה לו לוגו, אני נהנית לראות את היצירתיות הזו. זו משימה הרבה יותר מורכבת מאשר ליצור אייקון מתוחכם מאד, ואז לקרוא לו בשם של שני האלמנטים שנמצאים בתוכו
(באייקון של דוארים לא ראיתי תחכום. לוגו מקסים בפני עצמו, אבל לא ברמה של הלוגואים ה"דמה")

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י sarit_f;1758591:
כמובן שיש פה כשרון ענק ויצירתיות מקסימה
אבל מסקרן אותי לראות איך כשרון כזה מתמודד הפוך - מקבל שם ותחום, ועושה לו לוגו, אני נהנית לראות את היצירתיות הזו. זו משימה הרבה יותר מורכבת מאשר ליצור אייקון מתוחכם מאד, ואז לקרוא לו בשם של שני האלמנטים שנמצאים בתוכו
(באייקון של דוארים לא ראיתי תחכום. לוגו מקסים בפני עצמו, אבל לא ברמה של הלוגואים ה"דמה")

מסכימה עם כל מילה, חיכתי שמשהו ירגיש כמוני..

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
תודה רבה על התגובות!

לגבי המנורה - לוגו כזה המבוסס על אלמנט בעל צורות מדויקות, חייב להיות בנוי בצורה סימטרית 100% גם אם לעין זה נראה שונה. ברגע שיצאת מחוקי הסימטריה לטובת פרמטר כזה או אחר - איבדת את האיזון והדיוק בלוגו ויצרת אי-אמינות.

לגבי שאלתך, שרית - כדי שלקוח יוכל להתרשם מהיכולות, מהיצירתיות ומהמקצועיות - הוא חייב לראות תיק עבודות בהתאם למה שאני יכול להציע. בין המבחר שבאתר שלי ובאשכול הנוכחי, ישנם לוגואים שנעשו במיוחד בשביל תיק העבודות, וישנם לוגואים שנעשו ללקוחות.

דוארים, RMS ו-Vital Infusions, הנם לקוחות שלוגו יצירתי ושנון היה פוגע בתדמית שלהם.
החכמה היא לדעת מתי לעצב לוגו שנון עם רעיון, ומתי לא. זה תלוי המון בתחום הלוגו, בשוק המתחרים ובקהל היעד.

התחלתי את דרכי המקצועית בתור ממתג באתר בינלאומי לעיצוב לוגואים, לכן רוב הלוגואים שעיצבתי 'על אמת' - הנם ללקוחות ברחבי העולם.

להלן לוגואים שעיצבתי ללקוחות בחצי השנה האחרונה:
Safe Art, Music City, Wine & Guitar, Smart Books, Key Idea, Iron Bird.

רק בחודש האחרון התחלתי לשווק את עצמי גם לקהל היעד הישראלי בעזרת האתר שעיצבתי ובניתי, וכבר יצא לי לעצב לוגו יצירתי המורכב משני אלמנטים - לוגו לאפליקציה שעומדת לצאת לאור בקרוב, מאחוריה עומדת חברה גדולה במגזר החרדי. כרגע הלקוח ביקש ממני לא לפרסם את עיצוב הלוגו מכיוון שהאפליקציה עדיין לא באוויר. בע"ה בשבועות הקרובים.

בנוסף, כרגע אני עובד על מספר עבודות מיתוג של לקוחות - וביניהם לוגואים יצירתיים כדוגמת תיק העבודות שלי.

הרעיון הוא מאוד פשוט. לכל עסק יהיו המון אלמנטים מקושרים. פשוט תבחרי את העיקריים, ותנסי לשלב אותם בצורה כזו או אחרת בלוגו. שוב, רק במקרה בו המיתוג השנון יועיל וידבר לקהל היעד.

בעזרת השם, בעוד שנה מהיום, יהיה ברשותי תיק עבודות עמוס בלוגואים יצירתיים לעשרות לקוחות 'על אמת'. הסבלנות משתלמת :)

לילה טוב!

דאבל אימפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י חיים בניסטי;1759412:
תודה רבה על התגובות!

לגבי המנורה - לוגו כזה המבוסס על אלמנט בעל צורות מדויקות, חייב להיות בנוי בצורה סימטרית 100% גם אם לעין זה נראה שונה. ברגע שיצאת מחוקי הסימטריה לטובת פרמטר כזה או אחר - איבדת את האיזון והדיוק בלוגו ויצרת אי-אמינות.

לגבי שאלתך, שרית - כדי שלקוח יוכל להתרשם מהיכולות, מהיצירתיות ומהמקצועיות - הוא חייב לראות תיק עבודות בהתאם למה שאני יכול להציע. בין המבחר שבאתר שלי ובאשכול הנוכחי, ישנם לוגואים שנעשו במיוחד בשביל תיק העבודות, וישנם לוגואים שנעשו ללקוחות.

דוארים, RMS ו-Vital Infusions, הנם לקוחות שלוגו יצירתי ושנון היה פוגע בתדמית שלהם.
החכמה היא לדעת מתי לעצב לוגו שנון עם רעיון, ומתי לא. זה תלוי המון בתחום הלוגו, בשוק המתחרים ובקהל היעד.

התחלתי את דרכי המקצועית בתור ממתג באתר בינלאומי לעיצוב לוגואים, לכן רוב הלוגואים שעיצבתי 'על אמת' - הנם ללקוחות ברחבי העולם.

להלן לוגואים שעיצבתי ללקוחות בחצי השנה האחרונה:
Safe Art, Music City, Wine & Guitar, Smart Books, Key Idea, Iron Bird.

רק בחודש האחרון התחלתי לשווק את עצמי גם לקהל היעד הישראלי בעזרת האתר שעיצבתי ובניתי, וכבר יצא לי לעצב לוגו יצירתי המורכב משני אלמנטים - לוגו לאפליקציה שעומדת לצאת לאור בקרוב, מאחוריה עומדת חברה גדולה במגזר החרדי. כרגע הלקוח ביקש ממני לא לפרסם את עיצוב הלוגו מכיוון שהאפליקציה עדיין לא באוויר. בע"ה בשבועות הקרובים.

בנוסף, כרגע אני עובד על מספר עבודות מיתוג של לקוחות - וביניהם לוגואים יצירתיים כדוגמת תיק העבודות שלי.

הרעיון הוא מאוד פשוט. לכל עסק יהיו המון אלמנטים מקושרים. פשוט תבחרי את העיקריים, ותנסי לשלב אותם בצורה כזו או אחרת בלוגו. שוב, רק במקרה בו המיתוג השנון יועיל וידבר לקהל היעד.

בעזרת השם, בעוד שנה מהיום, יהיה ברשותי תיק עבודות עמוס בלוגואים יצירתיים לעשרות לקוחות 'על אמת'. הסבלנות משתלמת :)

לילה טוב!

איזו אמביציה, ישר לתיקיית המועדפים! :)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה