ה3DMAX גם עולה על הוויריי לרוויט?מבחינת ההשוואה בין תוכנות ברור שיש יתרון גדול ל3DMAX מהרבה בחינות,מבלי לגרוע מהאפשריות שקיים היום בסקצ'אפ עם הרבה תוספים שמגדילים את האפשריות.
השאלה לאיזה רמה בהדמיות רוצים להגיע, אם זה רק כתוספת לאדריכלות, יכול להיות מספיק סקצא'פ.
אני חושבת שלא נכון מקצועית לבנות מודל ברוויט כאשר המטרה היא רק עבור הדמיה
רוויט היא אינה תוכנת מידול להדמיות
אלא היא תוכנה אדריכלית שמייצרת תוך כדי שרטוט מודל תלת מימדי שכמובן עוזר להבנת המבנה אך הוא משני לשרטוט
נכון שאפשר להגיע עם ויריי על הרוויט לרמה גבוהה
אבל זה נכון לעבוד ככה רק אם המטרה היא להוציא תכניות אדריכליות וכ"בונוס"לקבל גם מודל
אם הצורך הוא רק בהדמיה ולא בתוכניות שרוויט מייצרת אני לא חושבת שנכון לעבוד איתה
בהצלחה
אמת! כל מה שנאמר פה נכון, בתור אחד שמתעסק במקס וויריי אני יכול לומר שיש המון מה ללמוד גם במקס וגם בויריי ואפשר להתקע המון זמן על דבר "שולי" כמו למשל הגדרות רינדור בויריי שבתור אדריכל ואפילו מעצב גרפי זה יכול להיות מאוד מתסכל ומתיש... וזה אומר פחות זמן לעבוד בתור אדריכלית שזה המקצוע אליו את שואפת.
ולכן באמת צריך לשקול לפני בחירת התוכנה את מהות הצורך בהדמיות (כתוסף משלים או כמקצוע בפני עצמו)
מה שיפה הוא שיש היום המון תוכנות שמתאימות כמעט לכל תרחיש וזה אומר שאת יכולה לשלב ביניהם.
למשל לומיון שלא הוזכרה פה היא מצוינת לאדריכלים שעובדים נניח על רוויט ורוצים לרנדר ברגע בלי הרבה להסתבך.
ואחרי שכבר הארכתי כל כך הרבה מקווה שיהיה בכך תועלת!
אפשר קישור זמין להורדה?לומיון תוכנה מדהימה והכי חשוב פשוטה ומהירה מוציאה תוצאות מצוינות. המינוס היחיד שלה (וזה לא מינוס זה בכוונה תחילה) הוא שאי אפשר לערוך כמעט בשום צורה את הגאומטריה לבד מגודל,מיקום וסיבוב. ממליץ להתנסות בחינם.
הדרך הכי טובה שאני יכול להגדיר אותה זה כמו המשחק סימס למי שמכיר
תודה!אכן, צריך להשאיר פרטים, הם יוצרים קשר ומספרים על נפלאות התוכנה, ואז שולחים גירסת ניסיון להורדה ששוקלת המון ג'יגה!
אולי יש דרך אחרת שלא ידועה לי.
זה מלפני כמעט 4 שנים...אני חושבת שבתור אחת אדריכלית שהמקצוע שלך הוא לא הדמיות
ואת רוצה הדמיות ללקוחות ובזמן קצר יחסית בקלות ובמהירות בתור כלי עזר
כדי לך ללכת על וירי
הדיון כאן הוא מ2019.לא הבנתי את התגובה שלך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: