זה כבר עניין של מבטא....למה יש מילים רבות מנוקדות בצירה, למרות שבדיבור נשמעות בפתח?
(כמו task- הקשבתי שוב ושוב לgoogle translate)
זה כבר עניין של מבטא....למה יש מילים רבות מנוקדות בצירה, למרות שבדיבור נשמעות בפתח?
זה מזכיר לי משהו שקלטתי פעם -למה יש מילים רבות מנוקדות בצירה, למרות שבדיבור נשמעות בפתח?
You are capable?You can do this project.
ישנן הרבה אפשרויות.You are capable?
I found a good job at a store
Diary זה סוג אחר של יומן שיש בד"כ לילדות שכותבות מה עבר עליהן באותו יום, כמו היומן של אן פרנק.Write this meeting in the diary
Stationary זה משהו שעומד במקום ולא זז כמו stationary bike.I wish there was a stationaery store in the area
Igo outam going out with my friends today
You should have turned left, now we are lost
Hold on tight, we are taking off.
לא בדיוק.Diary זה סוג אחר של יומן שיש בד"כ לילדות שכותבות מה עבר עליהן באותו יום, כמו היומן של אן פרנק.
פגישה חשובה כותבים בcalendar או בplan book.
ממש לא.שוב, אם את רוצה שאני אפסיק רק תגידי.
לא בשביל להיות המנצחת, אבל אנגלית זו שפת האם שלי ואני מדברת אותה הרבה יותר טוב מעברית (גדלתי בארה"ב עד שהתחנתי) אז כשיש טעות זה מיד קופץ לי ואני לא צריכה לחשוב על כללים וכו'. אני פשוט יודעת שלא מדברים ככה. אבל כמו שכתבתי, נשאר חברות. רק לא בטוח שאני אמשיך לכתוב תיקונים כי אין טעם אם לא מקבלים אותם.Igo outam going out with my friends today
לא נכון, הווה ממושך בא לתאר פעולה מתמשכת, היציאה מבטאת אירוע קצר שמוביל לארוע מתמשך.
אם ארצה לתאר את היציאה מהבית או מהכיתה, אם אשתמש בהווה ממושך - I am going out, או I am exiting, זה יהיה לא במקום כי הפעולה היא קצרה, גם היא היא מתרחשת ממש עכשיו.
- בכל מקרה, זה נתון לפרשנות, ודאי שלא שגיאה.
וגם Today משמש להווה הרגלי, לא למתמשך.
אין ספק שנמשיך להישאר חברות.אני לא מסכימה עם התיקונים שלך לתיקונים שלי, אבל נשאר חברות.
עם זה במיוחד חייבת לציין שאת טועה וזו שגיאה ממש.
לא בשביל להיות המנצחת, אבל אנגלית זו שפת האם שלי ואני מדברת אותה הרבה יותר טוב מעברית (גדלתי בארה"ב עד שהתחנתי) אז כשיש טעות זה מיד קופץ לי ואני לא צריכה לחשוב על כללים וכו'. אני פשוט יודעת שלא מדברים ככה. אבל כמו שכתבתי, נשאר חברות. רק לא בטוח שאני אמשיך לכתוב תיקונים כי אין טעם אם לא מקבלים אותם.
נכוןאם הייתי שואלת
Tell me something you do regularly on Rosh Chodesh
יכולתי לענות בכיף
Every Rosh Chodesh I go out with my friends
נכוןאבל יש דברים שנויים במחלוקת.
צודקתאבל עם המילה today זה לא עובד
אם זה הקשוח, את בטח בן אדם נחמד מאוד ( :סליחה אם אני קצת קשוחה הערב
אם את אוהבת כנות, אני אגיד לך שגם שאר הדברים שכתבת לא מדויקיםצודקת
אם זה הקשוח, את בטח בן אדם נחמד מאוד ( :
באופן אישי, אני אוהבת כנות!
אגב, אני ממש שמחה שיש כאן דוברי אנגלית שפת אם!
מה דעתך לפתוח אשכול רק להתכתבות ותרגול באנגלית ?
כן, אבל שם זה פרום ענייני.אם את אוהבת כנות, אני אגיד לך שגם שאר הדברים שכתבת לא מדויקים
אבל פחות נוראים ממה שציטטתי
יש פורום לדוברי אנגלית וכותבים שם רק באנגלית
לא נכנסתי לשם תקופה ארוכה מאוד ואני לא יודעת כמה הוא פעיל אבל את מוזמנת להיכנס לשם ולעורר אותו
אולי אני טועה אבל נראה לי שיש גם את זה שםכן, אבל שם זה פרום ענייני.
אני מעוניינת לדבר לשם הדיבור והתרגול.
סתם מילים? או על נושא מסוים?אני ממש אשמח, אם בפעמים שאת כן נמצאת, אם תוכלי להעלות לאשכול 3 מילים מאתגרות באנגלית.
מילים ברמה גבוהה שיהפכו את השפה לעשירה ואיכותית יותר.סתם מילים? או על נושא מסוים?
בל"נמילים ברמה גבוהה שיהפכו את השפה לעשירה ואיכותית יותר.
זה לא צריך להיות משהו עקבי, אשמח למילים כאילו מדוברי אנגלית
בשמחה!@RU1 תודה ענקית על היוזמה הזאת!!!
אשמח אם תוכלי להוסיף לתרגול (פעם בשבוע או פעם בתקופה) גם את המילים שנלמדו בהתחלה.. כדי שהמטיריאל לא יישקע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: