@אמת מארץ תצמח איך הם מגיעים לחישוב של 4.33% ברוטו?
גם בלי מיסים ודמי ניהול ועמלות עדיין יוצא:
100-96.1 = 3.9
3.9/96.1 = 4.05%
גם בלי מיסים ודמי ניהול ועמלות עדיין יוצא:
100-96.1 = 3.9
3.9/96.1 = 4.05%
מקמ 15% נומינליוזה כולל מיסים? נומנילי או ריאלי?
בכ''א כספית עושה בערך 4% ללא עמלות כלל, רק מיסוי צמוד מדד.
מקמ נזיל עמלות 0.05/6 תשואה לא רעה כשר לכל הדעותלא מכיר את תחום המחמים/מקמים בכלל
בגדול הכי טוב זה פשטות - מה רע בקרן כספית?
נזיל ברמה יומיומית, ללא עמלות ק/מ בכלל, ברוב הבנקים זה בממשק נח וידידותי, ותשואה לא רע יחסית לסיכון.
יש גם היצע של קרנות כשרות, מהזיכרון יש 3 או 4.
הפוך!אם יש לך טווח וודאי וצפ!י (לך) לעלאת ריבית יכול להיות עדיף מקמ, בהחזקה עד הפקיעה זה ריבית ודאית
צודק טעות, הכוונה לאם הריבית תרדהפוך!
אם הריבית תעלה אז הפיקדונות והכספיות יעלו בהתאם!
אבל מקמ ברגע שקנית, אתה תקוע איתו!
אני לא יועץ וכוהיכן הכי משתלם לשים 250 אל" ש שמיועדים לקניית דירה??
בסיכון נמוך ושהכסף יהיה נזיל או אפילו אפשרות יציאה כל שנה.
אילו הצעות יש היום בבנקים?
או שיש גופים יותר משתלמים מבנקים בתנאים הנ"ל?
שוק ההון או אקזיט בנדל"ן לא רלוונטי כאן.
מה פתאום!אני לא יועץ וכו
אבל תיק סולידי בשוק ההון דרך בית השקעות בקניית אג”ח קונצרני במשקל 70% (כמובן תחת הכשר מהודר כי אם לא זו ממש ריבית) מהתיק לפחות יכולה להיות אופציה שתשיא לך תשואה של לפחות 6 % והנזילות היא יומיומית.
מה כוונתך תקופה מאתגרת בעולם החוב?ומה הוא יעשה אם נכנסים לתקופה מאתגרת? הוא צריך את הכסף לעוד שנה אולי?
היה לי 150k כמה חודשים לדירה, שמתי בקרן כספית עשה לי ריבית סביבות ריבית בנק ישראל (4.5%).היכן הכי משתלם לשים 250 אל" ש שמיועדים לקניית דירה??
בסיכון נמוך ושהכסף יהיה נזיל או אפילו אפשרות יציאה כל שנה.
אילו הצעות יש היום בבנקים?
או שיש גופים יותר משתלמים מבנקים בתנאים הנ"ל?
שוק ההון או אקזיט בנדל"ן לא רלוונטי כאן.
תן דוגמה לאגח לשנה שהוא בסיכון כמו בנק או קרן כספית, עם תשואה יותר גבוהה.שוב מדגיש שאני לא מייעץ.
יש אג"ח יציב לתקופות לא ארוכות כלל לצורך העניין שנה שמניב ריבית פעם ברבעון או פעם בשנה לחשבון.
(ופה יש מקצועיות לדעת איזה אג"ח לקנות לא מומלץ לבד בכלל).
אמנם יש התכנות לירידה במחיר האג"ח אך בהינתן שיימשך במועד הקרן מובטחת.
זה דבר שצריך בו ידיעה וניסיון אך הוא יותר רווחי ממק"מ, קרנות כספיות וכו
התלקחות ביטחונית בצפון למשל... איזה משברון כלכלי עולמי או מקומי... מייד כל השוק יורד כולל האג"ח, אמנם אם עוד שנה מסתיים האג"ח אז הסיכון לכסף נמוך, אבל התמחור היום יהיה בהתאם.מה כוונתך תקופה מאתגרת בעולם החוב?
ירידות ריבית?
תן דוגמה לאגח לשנה שהוא בסיכון כמו בנק או קרן כספית, עם תשואה יותר גבוהה.
סתם זורק שם אין באמור המלצה לביצוע פעולה וכו וזה נכון ללפני חצי שנה "אורשי אג"ח ד'" בשבילך... זה ודאי שישנם אבל בכדי להתמצאות בשוק הזה צריך ידע יותר מקצועי.עיין לעיל בדברי לפנות לאיש מקצוע וכו |
יש גם בנעילה ל30 יום רק צריך לזכור כשהרבית יורדת גם הרוחים יורדים אוטו'היכן ניתן לראות תשואה משוערת על קרן כספית?
בנק ירושלים מציע תשואה של 4% שנתי בנעילת הכסף לשנה.
בהנחה שאין בעיה לנעול את הכסף לשנה-האם עדיין עדיף כספית או פיקדון בבנק ירושליים?
והאם בקרן כספית יש כזה דבר לנעול את הכסף לשנה ולהשיג תשואה גבוהה יותר?
אתה באמת משווה את רמת הסיכון של אורשי לבנק?????
סתם זורק שם אין באמור המלצה לביצוע פעולה וכו
וזה נכון ללפני חצי שנה "אורשי אג"ח ד'"
בשבילך...
זה ודאי שישנם אבל בכדי להתמצאות בשוק הזה צריך ידע יותר מקצועי.עיין לעיל בדברי לפנות לאיש מקצוע וכו
אפשר לקנות אג"ח של בנק או חברת ביטוח גדולה למשלתן דוגמה לאגח לשנה שהוא בסיכון כמו בנק או קרן כספית, עם תשואה יותר גבוהה.
לא מביע דעה בעניין כי אני לא איש מקצוע, איש מקצוע הגון יכול לבנות תיק מאג”ח יציבים ומהיכרות עם החברות.אתה באמת משווה את רמת הסיכון של אורשי לבנק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: