200 ש"ח לשעה או תקן?

וילון תחרה

משתמש פעיל
מכתבת כאן את מי שראיתי שמבין בתחום
@יועץ ארגוני פדגוגי
@טילון
@שינדי- זה אני.
וכל מי שמתמצא-
אשמח מאד שתענו לי
א. אני מורה בסמינרים השמורים- חסידיים ,גור,הישן,החדש ועוד
איפוא הכי מומלץ להתקדם לתואר?

ב. איך אני מצליחה שמשרד החינוך יכירו בשנות וותק שלי-רטרו למרות שרק עכשיו אני פותחת תיק?

ג. אמממה כרגע אין לי תואר- רק מורה בכירה (למרות שאני מורה בי"ג י"ד) האם זה יהווה בעיה בפתיחת תיק?

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
א. אני מורה בסמינרים השמורים- חסידיים ,גור,הישן,החדש ועוד
איפוא הכי מומלץ להתקדם לתואר?
תלוי איפה את גרה ומה את מחפשת?
פחות מתעסק בסמינרים לבנות
אבל קחי בחשבון:
תחום תואר שאת רוצה (חינוך מיוחד, הוראת מקצוע מסויים, קלינאית תקשורת, או כל משהו אחר)
מיקום הלימודים והמרחק מהבית ותנאי תחבורה (למשל את גרה בבני ברק והלימודים בירושלים כמה זמן ישרף על נסיעות והאם זה מצדיק או שעדיף משהו שקרוב לבית).
גמישות, (תבדקי עם חברות איך הם מתהנגים לסטודנטיות
שילוב ZOOM, וא סינכרוני
אווירה חרדית
לימודי ערב או בוקר, קורסי קיץ
ואז משקללים הכל ובוחרים בהתאם.

ב. איך אני מצליחה שמשרד החינוך יכירו בשנות וותק שלי-רטרו למרות שרק עכשיו אני פותחת תיק?
גם אם את פותחת תיק כעת מכירים לך בוותק שעבדת עם תלוש בבתי ספר מוכרים (בפטורים שאין בד"כ בבנות זה מוכר רק חצי וותק).
כשפותחים את התיק יש מקום להעלות את כל האישורים (אישור העסקה חתום נאמן למקור ע"י המנהלת, וצירוף אישור תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי.

ג. אמממה כרגע אין לי תואר- רק מורה בכירה (למרות שאני מורה בי"ג י"ד) האם זה יהווה בעיה בפתיחת תיק?
אז תיכנסי רק עם בכיר ותשלימי בהמשך
ואם זה כבר שנה רביעית אצל אותו מעסיק תוכלי לבקש החזר שכ"ל

בהצלחה!!

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
ואם את בסמינרים של עוז לתמורה
תראי כמה גמולים את יכולה להכניס לפני ההצטרפות.

*

200 ש"ח לשעה או תקן?​

לתקן יש הטבות של קרן השתלמות, פנסיה, פיצויים, יולי אוגוסט וחופשות חגים, ימי מחלה מצטברים,
200 לשעה כרגע זה אולי יותר אבל בעתיד... ומה קורה כשאת לא מלמדת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה