את מבחן נאמנות ואמון בלתי מסויג היא הוציאה לפני הרבה זמן לא זוכר כמה משבר אמון היא הוציא לפני סוכות תשפ"ב את מעגל סגור לפני שנה ואת 140 לפני פסח השנהומתי היא הוציאה אותם?
את מבחן נאמנות ואמון בלתי מסויג היא הוציאה לפני הרבה זמן לא זוכר כמה משבר אמון היא הוציא לפני סוכות תשפ"ב את מעגל סגור לפני שנה ואת 140 לפני פסח השנהומתי היא הוציאה אותם?
מאיפה את?לי יש את כל הספרים שלה
מאיפה את?
לא יודע
זה בן..אני קורא
אין לך אפשרות להשאיל את זה מספריה כלשהי?מאיפה את?
זה משנה באיזה לשון אני כותבת?זה בן..
לאאין לך אפשרות להשאיל את זה מספריה כלשהי?
עד החגים יש עוד המון זמן, כן?עדכון משמח: הספר לולאה אינסופית בקרוב אמור לצאת, בחגים או אפילו לפני..
של מי?עדכון משמח: הספר לולאה אינסופית בקרוב אמור לצאת, בחגים או אפילו לפני..
עד החגים יש עוד המון זמן, כן?
אבל לפחות יש תאריך יעד...
תודה על הבשורה!
מה זה הספר הזה ?עדכון משמח: הספר לולאה אינסופית בקרוב אמור לצאת, בחגים או אפילו לפני..
הספר הוא המשך של סדרת 'נאמנות' והמשך של הספר מעגל סגור בשילוב טאראס ושרוליק יחד.מה זה הספר הזה ?
חדש או שילוב של ספרים קודמים ?
את מתכוונת אולי ל140 סיבות.הספר חדש, עם דמיות חדשות לגמרי
אבל בעיני הוא הספר הכי פות יפה שלה
הספר יפה אבל ממנה ציפתי לעלילה קצת יותר מתוחכמת ומפתיעה...
אני בדיוק באמצע... ספר מטורף, קליל וכיף לקריאה!אשמח לחוות דעת מכאלה ששקראו אותו.
היא אמרה שיצא לקראת החגים בעז"ה...הספר הוא המשך של סדרת 'נאמנות' והמשך של הספר מעגל סגור בשילוב טאראס ושרוליק יחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: