איפה ומתי(באיזה שלב)
בוחרים סוג/צורת משלוח?
האם על כל פרט בנפרד?
או על הכל יחד?
עשיתי הזמנה ולא זכרתי לבדוק
וכן זה דברים קטנים בשווי 1-3 דולר .
עדין תקף?15BONUS קבלו 15 דולר בקניה מעל 120 דולר
ניתן לפני שמכניסים לעגלה, ניתן גם כשזה נמצא בעגלת הקניות, וניתן גם בקופה עצמה.איפה ומתי(באיזה שלב)
בוחרים סוג/צורת משלוח?
האם על כל פרט בנפרד?
או על הכל יחד?
@זבון וזבין כתב למעלה שלא, אך ניתן בכמה חשבונות שונים עם אותו כרטיס.ההנחה של ויזה היא יכולה להיות כפולה ? זאת אומרת קניה מפוצלת תקבל פעמיים הנחה?
אולי הקופוונים האלה עובדים:
לא השתמשתי בהם אבל הם מופיעים ליעדין תקף?
סליחה על הבוטות, אבל זה לא נכון !!!!!!!תמיד זה היה כך, אין החזר על מחיר המשלוח!
אין הרבה הבדל, אם יש משהו ממש דחוף יש מצב שהוא ייגמר (כמו מידה בנעליים מסוימות וכדו').עדיף לסגור את הקניות מחר או היום?
מה ההבדל?
מהניסיון שלי, זכור לי שאין החזר על המשלוח, כבר מזמן לא בדקתי את זה. תודה.אם המוצר לא הגיע או פגום יש אפשרות לפתוח מחלוקת על כל הסכום ששילמתם !!!!
גם על דמי המשלוח !!!!
איך זה עובד? יש לינק?4$ בקנייה מעל 30$
קוד קופון : SINGLEDAY4
7$ בקנייה מעל 50$
קוד קופון : SINGLEDAY7
10$ בקנייה מעל 90$
קוד קופון : SINGLEDAY10
קיבלתי את זה. לא בדקתי
אם ההזמנה אושרה, לא בטוח שניתן לבטל.אם בטעות עשיתי אישור הזמנה לפני שהתחלתי לחשב איך כדאי לי לפצל את ההזמנה, איך אני מבטלת?
בגלל ששמורים להם כבר פרטי האשראי שלי הם לא ביקשו שום אישור
דחווווף!!
אין לכם אופציה ''בטל הזמנה'' ?????אני לא רואה אופציה של ביטול
זה הזוי! לא ביקשו אישור או משהו, מהעמוד של הקופונים ישר עברו לתשלום, לא ביקשו לאמת פרטי כ.א. או לבחור צורת תשלום, כלום.
וזאת היתה קניה של 120$, לפחות הייתי מפצלת אותה ומקבלת כמה קופונים, לא התחלתי אפילו לבדוק או לנצל משו
אין מצב שאי אפשר לבטל, השאלה איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: