מה זה אומר יותר?יא יותר ממי שלומדת גננות וחינוך מיוחד כן?
כאחד שמכיר את תחום התכנות לעומק, לא שלחתי את בנותי ללמוד את המקצוע הזה.
מה זה אומר יותר?יא יותר ממי שלומדת גננות וחינוך מיוחד כן?
למה??מה זה אומר יותר?
כאחד שמכיר את תחום התכנות לעומק, לא שלחתי את בנותי ללמוד את המקצוע הזה.
רוב מי שהתקבלה יוצאת אחרי גג חצי שנה זה לא כזה מיוחד להתקבלאני משתדלת למצות את עצמי בשנים שאני יכולה להתמסר ללימודים ואם התקבלתי למסלול מחוננות שאוותר על זה? בקושי מקבלים לשם
לתכנות יש המון מעלות, וגם לא מעט חסרונות.למה??
לפחות להתחיל..רוב מי שהתקבלה יוצאת אחרי גג חצי שנה זה לא כזה מיוחד להתקבל
וברגיל יושבים ומרחמים על אלו שבחומרה שאין להם חיים
לא יודעת מי סיפר לך על זה אני מדברת מהשטח מחברות (לא אני בעצמי למדתי מסלול שונה לגמרי)
שתי עבודות????עובדת בשתי משרות ועושה 10000 בחודש
מה זה אומר יודעות הכל ולא יודעות כלום??רק ברחמים, למה "מחוננות" ו"רגיל".
אם שי לכם כמה קבוצות, תחלקו את החומר לכמה תחומי תכנות שונים,
ותפסיקו להפציץ את השוק בבנות שיודעות הכל ולא יודעות כלום.
לכן באמת הגשמתי עכשיו את החלום שלי ואני לומדת עכשיו מולטימדיהלתכנות יש המון מעלות, וגם לא מעט חסרונות.
כאשר נמצאים בתוך המסלול, פחות מרגישים בקשיים, ונהנים בעיקר מן המעלות, שזה משכורת, מעמד, תחושה.
אבל לפני שנכנסים למסלול העדפתי למצוא להם משהו שיגשים את החלום האמיתי שלהם, ואת הכשרונות הטבעיים, ולא משהו שיוציא מהם כוחות יותר מן הצורך של השתדלות לפרנסה.
תראי, בתכנות מאד תלוי איפה לומדים.מה זה אומר יודעות הכל ולא יודעות כלום??
מאה אחוז.ידע לא מזיק
רק לפני שמתחילים ללמוד זה ככה אחר כך זה חומרה ותכנה זה הכלרק ברחמים, למה "מחוננות" ו"רגיל".
אם שי לכם כמה קבוצות, תחלקו את החומר לכמה תחומי תכנות שונים,
ותפסיקו להפציץ את השוק בבנות שיודעות הכל ולא יודעות כלום.
וואותראי, בתכנות מאד תלוי איפה לומדים.
אני אישית ביררתי הרבה על המסלולים האלו, אני יותר מוגבלת מבחינת אופציית הלימוד, צריכה מקום שיאפשר לי המשך חיים, בית ועבודה, ולא רק לימודים.
אבל גם במקומות שבהן יש בנות שכל זמנן בידן ללמוד, מקבלים את כולן, מלמדים הרבה חומרים שלא את כולם הבנות מבינות.
ברמה שלפעמים בנות, גם החזקות, אפילו לא יודעות מה הן לומדות.
זה לא חכם.
עדיף לדעת תחומים מסוימים, מעטים, לעומק, ולהגיע לשוק עם ידע מצוין בתחום X
מאשר להיות "בוגרת מסלול תכנות" חסרת אופציות מהותיות להתשלב בשוק, וחסרת יתרון על פני מאות בחורות כמוה.
הלמידה בסמינרים היא בעיקר בשביל לעבור ראיונות
תרתי דסתרי.והבנות יוצאות מוכנות לשוק
יש להם בוגרות?וואו
איך אני יכולה לברר איך יוצאים משם?
מתחיל קצת להלחיץ אותי
מציאת עבודה היא באמת בעיה קשההמצב הזה היה נהדר לפני לפחות 5 שנים.
כיום השוק מוצף, בנות חייבות שתהיה למעסיק סיבה לבחור בהן ולא באחד מאלף קורות חיים אחרים שמגיעים אליו.
לא הבעתי דעה, רק ציינתי מציאות.ואת מעודדת את הריבוי הזה?
זה חוזר לשאלה השניה שלי: שמעתי על אפשרת לקבל תעודה של בניית אתרים תוך שלושה חושים אם יש תעודה של תכנות בידלא הבעתי דעה, רק ציינתי מציאות.
הריבוי הוא טוב רק אם מדובר בריבוי באיכות במקביל.
אין בעיה שתהיינה הרבה הנדסאיות , יש מספיק עבודה לכולן. רק שתיהינה מוכשרות מספיק.
מאז ומעולם היה קשה למצוא עבודה בתיכנות בלי פרוטקציה ו\או כשרון על.
זה לא משהו חדש.
אבל מהמגמה הזאת אפשר לפרוץ הרבה גבולות:
הוראת המחשבים, הכנה לבגרויות, לבורנטית משוכללת יותר, בונת אתרים. הנדסאית תוכנה , ואם את מפשרת גם בודקת תוכנה
נכון מאוד, אני מסכימה עם כל מילה!בתור אחת שמסיימת לימודים עכשיו חשוב לי מאוד להגיד לכל המתלבטות
זה תחום שבשביל לשרוד את הלימודים בו (התחרות מאוד גבוהה בכל המקומות)
חייבים אבל חייבים לאהוב את התחום!!!!
אחרת זה כמעט לא אפשרי לשרוד
ובלי קשר החיפוש עבודה במידה ואת לא הכי טובה מייאש לא פחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: