ברמת העיקרון הייתי ממליצה לך לחפש חידות הגיון ולוגיקה ברמה גבוהה ולנסות לפתור אותם, זה ייתן לך אינדיקציה אם יש לך ראש של מתכנתת.מבחינת סוג חשיבה קצת קשה להקביל את זה למשהו בתחום אחר (יש כאלו שיגידו שזה מקביל לגיאומטריה)
מה שכן, מבחינת יכולות זה דורש יכולת ריכוז גבוהה,
אם את מסוגלת לשבת שעות על תרגיל במתטיקה/גיאומטריה ו"לשכוח מעצמך" אז כנראה את מתאימה.
חייבת להגיב -- אין קשר בין המבחן תיל למקצוע, מי שאוהבת את התחום ותשקיע בו תצליח, אני מכירה כמה שהתעקשו להכנס למרות תיל גבולי והצליחו ממש לעומת כאלו עם תיל גבוה מאוד שכבר יותר משנתיים עדיין מחפשות...זה באמת שוק לא קל, אבל איזה שוק היום הוא שוק קל?
זה הכל עניין של סייעתא דישמייא וכח רצון, פשוט לא להתייאש עד שאת מוצאת את המקום שלך....
מה שכן, תחשבי טוב טוב לפני שאת הולכת ללמוד את זה אם את באמת מתאימה, ואם יש לך ספק, אל תלכי על זה.
הראיונות בתכנות הם מאוד מאוד קשיפ ודורשים גם ראש חזק, גם יכולת שליפה טובה, קצת הברקות פה ושם וגם יכולת לייחצן טוב את עצמך..... אני מכירה הרבה בנות שלמדו תכנות למרות שיצא להן בטיל ציון נמוך יותר מהרף המקובל, הן חשבו שהן מנצחות את המערכת בזה שהן בכל זאת הצליחו לדחוף את עצמן למסלול, בסוף אחרי שהן סיימו את המסלול בקושי רב ועם הלשון בחוץ הן לא הצליחו להתקבל לשום מקום בגלל הציונים....
אז אם את לא בטוחה במאה אחוז שאת מתאימה.... לא חסר מסלולים אחרים...
אני נוטה להסכים איתך, אולי הייתי קיצונית קצת במה שכתבתי, זה נכון שהתיל הוא לא לגמרי אינדיקציה.חייבת להגיב -- אין קשר בין המבחן תיל למקצוע, מי שאוהבת את התחום ותשקיע בו תצליח, אני מכירה כמה שהתעקשו להכנס למרות תיל גבולי והצליחו ממש לעומת כאלו עם תיל גבוה מאוד שכבר יותר משנתיים עדיין מחפשות...
מה שחשוב זה הרבה מוטבציה והתמדה.
זה לא עניין רק לשבור את הראשאני נוטה להסכים איתך, אולי הייתי קיצונית קצת במה שכתבתי, זה נכון שהתיל הוא לא לגמרי אינדיקציה.
אבל הנקודה שרציתי להדגיש היא שממש חבל שמישהי שאולי יודעת שהיא לא מתאימה עד הסוף למקצוע, חבל לה.... סתם תשבור ת'ראש שנתיים לימודים ולא יצא לה מזה כלום.....
במציאות אף אחד לא יכול לנבא הצלחה או אי הצלחהזה לא עניין רק לשבור את הראש
לדעתי זה עוול מבחינת הבנות המוכשרות
המורות צריכות להסביר כמה פעמים כל דבר וההספקים והרמה הכללית יורדים
נכון שמבחן טיל הוא לא הקבוע
אבל כשמדובר בסמינר שיש לצוות מידע של 4 שנים על הבנות הוא אמור לדעת לסנן היטב
עדיין רלוונטי?שלום וברכה,
אני סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה שנה שניה עם ממוצע ציונים 90, (יש לי גם תעודת full stack )
ומחפשת בדחיפות עבודה בתכנות ללא ניסיון, או משרת סטודנט
היות וכיום קשה מאד למצוא את העבודה הראשונית,
אני מוכנה לשלם 10,000 ש"ח דמי תיווך למי שיוכל לעזור לי למצוא עבודה,
תודה מראש
את מדברת מידיעה?בואי...
לגמרי נכון.מהכרות אישית.
בוודאות.
בקורסים שהיא לימדה אותן לפחות-
והם היו כמה.
יש מצב שאת פונה אלי באישי (בנושא אחר?)עדיין רלוונטי?
בוגרת מה"ט מתאים?אצלנו מגייסים סטודנט, (בירושלים)
תנאי סף: סטודנט באמצע לימודים (אחרי 2 סמסטרים לפחות) ועם שנה לפחות עד סוף התואר, ממוצע ציונים 85 ומעלה.
אפשר לשלוח אלי למייל i.am.in.prog בג'ימייל
נא לשלוח קו"ח וגיליון ציונים.
לא, רק סטודנטים לתואר באמצע לימודים (אחרי 2 סמסטרים לפחות ועם יתרת לימודים של שנה לפחות)בוגרת מה"ט מתאים?
סתם מעניין, מה המטרה בזה?לא, רק סטודנטים לתואר באמצע לימודים (אחרי 2 סמסטרים לפחות ועם יתרת לימודים של שנה לפחות)
מה המטרה בזה שיש עוד שנת לימודים?סתם מעניין, מה המטרה בזה?
ובשביל שנה זה שווה להם?מה המטרה בזה שיש עוד שנת לימודים?
כי הכשרה לוקחת זמן, והם לא רוצים שאחרי כמה חודשים כשסוף סוף בנ"א מתחיל לעבוד כמו שצריך, הוא יגמור את התואר ויירצה לעזוב.
כן, בשביל שנה זה שווה.ובשביל שנה זה שווה להם?
מקווה שאני לא מטריחה אותך עם השאלות, פשוט מעניין אותי התחום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: