נחמיהבנות שפגשתי אחרי התוכנית הזו היו לדעתי ברמה של לפחות 3-4 חודשי ניסיון.
אני גם פגשתי אותן, הרמת כתיבה שלהן היתה מדהימה , הרבה יותר משנת נסיון
נחמיהבנות שפגשתי אחרי התוכנית הזו היו לדעתי ברמה של לפחות 3-4 חודשי ניסיון.
זה בוטקמפים יחסית חדשים מטעם חברת קמאטק שמיועדים ומכילים רק בנות חרדיות ואחר כך דואגים להם לסביבת עבודה מותאמת למגזר החרדיבדרך כלל הבוטקמפים האלו לא מתאימים בכלללל לבוגרות סמינרים.
הן מבחינת דרישות (מיועדים לבוגרי תואר) והן מבחינת אוכלוסיה.
מכירה גם את הבוטקמפים של קמאטק. זה ממש לא הכוונה כאן:זה בוטקמפים יחסית חדשים מטעם חברת קמאטק שמיועדים ומכילים רק בנות חרדיות ואחר כך דואגים להם לסביבת עבודה מותאמת למגזר החרדי
גם ברגיל יש בוטקמפים בחברות כמו גוגל, אמאזון, נוקיה, מייקרוסופט ועוד שמשפשפים ומסיביים מאד!!
זה דרך קמאטק, הם מתאימים את זה לחרדיות ולא מחייבים אף אחת לעבוד שם, לניסיון זה מאד טובבדרך כלל הבוטקמפים האלו לא מתאימים בכלללל לבוגרות סמינרים.
הן מבחינת דרישות (מיועדים לבוגרי תואר) והן מבחינת אוכלוסיה.
מעניין אני שם דרך קמאטק..מכירה גם את הבוטקמפים של קמאטק. זה ממש לא הכוונה כאן:
אז זה לא הבוטקמפים שהתכוונתי אליהם. אני התכוונתי לבוטקמפים שעושות החברות עצמן ומיועדות לקהל הרחב, לאו דווקא חרדיות.מעניין אני שם דרך קמאטק..
הבוטקמפים האחרים לא מקבלים בלי תואר אז את יכולה להיות לגמריי רגועהאז זה לא הבוטקמפים שהתכוונתי אליהם. אני התכוונתי לבוטקמפים שעושות החברות עצמן ומיועדות לקהל הרחב, לאו דווקא חרדיות.
גם אני לא האמנתי עד שלא ראיתי, איכות של כתיבה והבנה משהו שלא בנמצא, כאילו הן כבר עובדות.עדין קשה לי להאמין
למה אין סיכוי. ועוד כזה נחרץ..שום סיכוי
חדש ישן וולף.מיהם הסמינרים המדוברים
לא מעונינת בזיהוי...אולי את תכתבי למען ד' ברחל בתך הקטנה מיהם הסמינרים המדוברים, מה כולל המסלול ועוד כמה פרטים נחמדים?
לא שיש לי אופציה להשתלב בהם כרגע, למרבה הצערחדש ישן וולף.
אני חושבת שהחדש לא פתחו השנה קבוצה. לא יודעת על שנה הבאה.
@Pandaאם עדיין רלוונטי אני יכול להגיש אותך לכמה משרות ג'וניור בי.ם
במייל forrss1 ג'ימייל
לא יודעת איך זה בעיצוב פניםאני לא שונה מתמך ומשאר הארגונים ברעיון,
אלא בטקטיקה, בדרכים לעזור.
סטודנטים שנה ג' שמחפשים עבודה ולא מוצאים כי הם יוצאים לשוק העבודה ללא נסיון, צריך לאפשר להם התנסות בעבודה למשך חודשיים +- כדי לאפשר להם להכיר את העבודה, את התחום, את הלחץ.
כבר עשיתי זאת בעבר עם 2 חברות שלי שסיימו ללמוד עיצוב פנים וקישרתי אותם עם מעסיקים בדיוק למטרה הזאת.
צריך למצוא מעסיקים שמוכנים לתת את ההזדמנות. זה הקושי.
לדעתי גם חודשיים זה לא מספיק...למשך חודשיים +- כדי לאפשר להם להכיר את העבודה, את התחום, את הלחץ.
ממש לא צריך להיות גאונים במתמטיקה. צריך ראש טוב באופן כללי ויכולת למידה אוטודידקטית גבוהה.אז זה כן הרבה מתימתיקה או לא? (יש לי יכולת ריכוז גבוהה ואני יכולה לשבת שעות (!!!) על המחשב על דברים יבשים ומשעממים כמו קודים ושפות ואני ממש נמשכת לכתיבת שפות וקודים, אבל השאלה אם צריך להיות גאון במתימטיקה (אני די טובה במתימטיקה אבל ממש לא משוגעת על מתימטיקה, לא הייתי רוצה לבלות בעבודה שעות ביום על "תרגילים מסובכים...", אגב אני יותר אוהבת אלגברה...
יתאים לי הנדסאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: