אני לא אומר את זה לפי טעמי את השירים זה לפי השירים שתפסו, זה הרעיון של להיט הוא לא תמיד באמת משהו מיוחד אבל היו שירים שליוו אותנו כל ה10 שנים האחרונות כמו עת רקוד וניגון חב"ד
נראה לך שיוותרו על ורדיגר או על פריד ורגע! איך שכחתי את ישי ריבו....זה מצעד העשור אי אפשר להתווכח עם זה שעשרת הלהיטים של העשור הם:
ניגון הצמח צדק חב"ד - בערי וובר
יעקב שוואקי - עת רקוד
בני פרידמן - יש תקווה
כנפי רוח - ביני לנדאו
כי הרבית
ואפילו בהסתרה
מיילך קאהן ואהבת
ה' מלך -גד אלבז
יוסף צבי ברייער - השבעתי
יהונתן רזאל - הטוב
אלה הם השירים הגדולים של העשור...
מירמז קטן: תעשו רטרו מי היה ה''חבר הכי טוב'' של טוקר בשנה שנתיים האחרונות כנראה שהוא זה שייבחר (בקול חי בכ''א..)
אין לי את הרשימה, אבל כנראה "שבט אחים ואחיות" היה מבינהם, לא?
ואגב, שבט אחים ואחיות לא מופיע שם...
אפילו אצל החילונים לא היה אזכור לשיר הזה כאחד משירי העשור. נראה לי אצלנו זה יותר תפס מאשר אצלם ...זה שיר חילוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: