מידע שימושי 10$ מתנה ברכישת 40$ לקניה באמזון לחברי AMAZON PRIME

מאיר 4134

משתמש מקצוען
1602594678526.png

היום ומחר זה הPRIME DAY כלומר, יומיים של מבצעים לחברי אמזון פריים, ולחברי המועדון ראיתי שקיים מבצע ברכישה של כרטיס לקניה באמזון מ40$ מקבלים 10$ מתנה

לפרטים:

(החברות במועדון היא בתשלום חודשי, אך חודש ראשון הוא בחינם וניתן לבטלו בתוך החודש הראשון, כך שתהיה רק חודש אחד חברות ללא תשלום)

(אני אישית קניתי ועוד לא ראיתי שקיבלתי את ה10$ אך הבנתי מהעמוד הראשון של המבצע שתוך יומיים החשבון יתעדכן)

פנדורה

משתמש מקצוען
המשלוחים מאמזון יקרים! איך אפשר להזמין עכשיו?
מחכה שיהיו משלוחים חינם לישראל כמו בעבר.

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צפה בקובץ המצורף 741210

היום ומחר זה הPRIME DAY כלומר, יומיים של מבצעים לחברי אמזון פריים, ולחברי המועדון ראיתי שקיים מבצע ברכישה של כרטיס לקניה באמזון מ40$ מקבלים 10$ מתנה

לפרטים:

(החברות במועדון היא בתשלום חודשי, אך חודש ראשון הוא בחינם וניתן לבטלו בתוך החודש הראשון, כך שתהיה רק חודש אחד חברות ללא תשלום)

(אני אישית קניתי ועוד לא ראיתי שקיבלתי את ה10$ אך הבנתי מהעמוד הראשון של המבצע שתוך יומיים החשבון יתעדכן)
ישר כח הרב מאיר על כל העזרה

מאיר 4134

משתמש מקצוען
המשלוחים מאמזון יקרים! איך אפשר להזמין עכשיו?
מחכה שיהיו משלוחים חינם לישראל כמו בעבר.

אמנם יקרים,

אבל לדוגמא אתמול הזמנתי טלפון אלחוטי עם חיבור BT לפלאפון די בזול (50$) והמשלוח לא היה מידי יקר

אני חדשה בהזמנות מח"ול
צריכה את עזרתכם. מישו??????????

מה השאלה ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה