דרוש מידע 012 העבירו אותי אליהם למרות שאמרתי במפורש שאני לא רוצה

מצב
הנושא נעול.

לוחמת

משתמש פעיל
האם אפשר לעשות עם זה משהו?
הם ניתקו אותי מגולן,ואין לי סים שלהם בכלל. ואני בלי קו משלוש בצהריים
זה דחוף לי ואין לי דרך לתקשר חוץ מהמחשב
כנראה רק בבוקר יחברו אותי
יש אפשרות לתבוע אותם??
הם גרמו לי נזק בהחלט
ובפירוש אמרתי לה שאני לא רוצה!!
לצערי השיחה לא הוקלטה,אבל מן הסתם היא אצלהם.
אשמח לעזרה
תודה רבה

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה מוזר.

כי לי הסבירו שאי אפשר לנתק אותך / לנייד אותך לחברה אחרת אם לא עשית שיחת ניוד מהמכשיר שלך.

מוזר איך זה קרה.
אולי זה בעיה בגולן שצריך לתקן, ולא ניתוק או משהו.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
@לוחמת אין דבר כזה הכותרת צועקת לא היה ולא נברא, אולי תפרטו מה היה למה פלאפון או סלקום לא ניידו את הקו שלי או שלך? כנראה שהיה מישהו שפנה אליהם לניוד, רק התחרטתם באיזה שלב זה היה אחרי שהניוד הופעל או לפני? אולי זה היה אחרי שהניוד הופעל (ניוד לוקח קצת זמן) למי אמרתם לא לנייד לשירות לקוחות? זה סונכרן עם נציג/ת המכירות או הסוכן? או שכלל לא סונכרן והם המשיכו בביצוע העסקה???
כולם ישמחו לעזור לך ומצטערים בצערך, אבל נא לדייק, אם זה מדוייק כמו הכותרת זו שערוריה מעניין שעליתם על זה שהקו ב012 ואפילו דיברתם איתם

חיית מחמד

משתמש רשום
לא מצוי דבר כזה

יש לי אפשרות לספק סים 012 חינם
אפשר לחבר דרכי קוי סלולאר

לוחמת

משתמש פעיל
אוקי אז ככה לפני שבוע 012 הציעו לי הצעה משתלמת,הסכמתי.ואמרו לי עוד חצי שעה יניידו אותך.
לאחר כמה שעות שלא ניידו, דאגתי שלא אשלם על 2 קוים .
התקשרתי אליהם. הם אמרו שאין לי שום קו אצלהם ולא כלום.
אמרתי אוקי כנראה בסוף לא עשו.
אחרי שבוע.שזה אתמול מתקשרת נציגה מטעמם ושואלת אם הגיע הסים.אמרתי לה שלא אמרו לי שצריך להגיע סים.ולא שמעתי מהם כלום שבוע.ואני לא מעונינת בקו שלהם.
היא אמרה אוקי וסגרה
ופשוט ניתקה אותי
זה הסיפור

לוחמת

משתמש פעיל
@לוחמת אין דבר כזה הכותרת צועקת לא היה ולא נברא, אולי תפרטו מה היה למה פלאפון או סלקום לא ניידו את הקו שלי או שלך? כנראה שהיה מישהו שפנה אליהם לניוד, רק התחרטתם באיזה שלב זה היה אחרי שהניוד הופעל או לפני? אולי זה היה אחרי שהניוד הופעל (ניוד לוקח קצת זמן) למי אמרתם לא לנייד לשירות לקוחות? זה סונכרן עם נציג/ת המכירות או הסוכן? או שכלל לא סונכרן והם המשיכו בביצוע העסקה???
כולם ישמחו לעזור לך ומצטערים בצערך, אבל נא לדייק, אם זה מדוייק כמו הכותרת זו שערוריה מעניין שעליתם על זה שהקו ב012 ואפילו דיברתם איתם
התשובה למעלה..אתה עובד שם?

לוחמת

משתמש פעיל
לא, אין לי קשר אליהם.
אני קצת מכיר את המצב בשוק ואני יודע שאין דבר כמו שצויין בתחילה, כרגע זה כבר נשמע משהו אחר לגמרי, כבר הסתדרתם??
הייתי 20 שעות בלי קו.פגע לי בעבודה
ובכלל לצערי קשה לי מאוד בלי טלפון.
רק למחרת גולן החזירו לי כי היה צריך לחתום על בוררות

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
חבל, זה משהו שמעט לא קורה אם בכלל, רצוי מאוד במקרים של ניוד והקו לא אצליכם מכל סיבה שהיא לבקש מהחברה לבצע הפנייה למספר אחר ואז לפחות מקבלים שיחות

לוחמת

משתמש פעיל
חבל, זה משהו שמעט לא קורה אם בכלל, רצוי מאוד במקרים של ניוד והקו לא אצליכם מכל סיבה שהיא לבקש מהחברה לבצע הפנייה למספר אחר ואז לפחות מקבלים שיחות
קורה לא קורה זה קרה!! וזה ממש הכעיס אותי שאמרתי לה בפירוש שהם נעלמו שבוע ובדקתי את הענין שאין לי שם כלום.ואני לא רוצה!!!!
אז למה אחרי כמה דקות היא מנתקת אותי??
הייתי באמצע רחוב בלי קו וכולי עצבים

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
קורה לא קורה זה קרה!! וזה ממש הכעיס אותי שאמרתי לה בפירוש שהם נעלמו שבוע ובדקתי את הענין שאין לי שם כלום.ואני לא רוצה!!!!
אז למה אחרי כמה דקות היא מנתקת אותי??
הייתי באמצע רחוב בלי קו וכולי עצבים
אני מאמין שזה קרה, זה מאוד מעצבן ומובן הכל, סה"כ הכותרת הראשונית שידר משהו בלי כל קשר למקרה כאילו פתאום הגיעו לקחו לך את הטלפון ואמרת אני לא מסכימה ובכל זאת חטפו לך את זה מיד.
לעצם המקרה הוא מאוד נדיר, אם כי לא צריך להצדיק את החברה גם אם זה נדיר, העיקר שהכל סודר בסוף

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה