גם אני הייתי מקשיב פעם עד שנמאס לי לשמוע אותו כל יום תקליט שחוזר על עצמו בנוגע לרוסיה - אוקרינהאני הייתי מאוד נהנה עד לא מזמן להאזין למהדורות החדשות המענינות והמרתקות בקו הנמסרות בטוב טעם ודעת וכו',
אך לצערי לאחרונה הפסקתי להאזין עקב כך שהמערכת שם נקטה צד בבחירות המונציפלאיות ונהיה כבר מגעיל לשמוע את כל הטיית האמת ועקיצות על לא דבר,
מקווה שיחזרו לשדר מהדורות כבעבר ונוכל לחזור ולהאזים כימי קדם.
גם אני פשוט אין אפשרות להקיש ל5 שנים ...כן בהחלט אני מכיר 2 שהשאירו לו ביקורת והוא חסם אותם
אין כברלמישהו יש את העיתון שלו
הוא חפר על זה שבוע שלם מענין לראות את ה"עיתון" ששונה מכל העיתונים החרדים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה המייל שלהם?
w033090300 וכו'
בטוחה ב100%?אין כבר
צודק ב100%!אגב צורת הגשת המהדורות בימים האחרונים מאוד חכם ומדוייק
זה דווקא קטע שמאוד אהבתי
פשוט לא להקשיב לו !!!!!שמעתי מכלי ראשון שהשאיר לו ביקורת מסויימת על המהדורה והוא פשוט חסם אותו, אחרי שהוא ביקש שיפתחו אותו, מערכת פרימיום דרש ממנו 100 ש"ח כדי להמשיך להקשיב לקו, הוא כמובן לא שילם ונחסם שוב,
חבר'ה, לא להשאיר ביקורת!!! גם אם הוא אומר שאפשר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: