תשאל את @מרדכי בלום בהנחה שהוא מבפניםמה זה קשור למען השם לוועדת הרבנים ולמה שהם יחסמו את הקו בגלל שדרוגים ויפתחו אותו בחזרה לפני השלמת ה"שדרוגים"
תשאל את @מרדכי בלום בהנחה שהוא מבפניםמה זה קשור למען השם לוועדת הרבנים ולמה שהם יחסמו את הקו בגלל שדרוגים ויפתחו אותו בחזרה לפני השלמת ה"שדרוגים"
למי שלא הבין,יום אחד אני רואה 36 שיחות שלא נענו ממספרים שונים אני מתחיל לחזור מספר מספר ולא גומר כולם אומרים לי שהם לא התקשרו אלי עד שחבר שלי מתקשר אלי בקול חנוק מצחוק ומספר לי שהוא שלח לי את המספרים דרך מערכת הספאם העונה לשם לוח 36 או פרימיום או מה שלא יהיה.
צריך לשים סוף לעניין הזה שאפשר לקבל צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה פשוט קטסטרופה אין מילה אחרת
הוויז של פרימיום לא יראה איך להגיע - אלא ייתן זמן הגעה מדוייק על השנייה.אם יש לו אישור מועדת הרבנים לא מסתבר שיאשרו לו וויז טלפוני. אני יודע שהם נגד הרעיון הזה.
אלפי אנשים כל יום לא צריכים להעתיק מספרים ידנית בצורה מעצבנת - אבל איש אחד לא אוהב את זה ולכן ״צריך להוריד את זה״…ברור שנהנים למה לא אבל צריך להוריד את העניין הספציפי של צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה
כל הרעיון של וויז הוא זמן הגעה ביחס למסלול מסוים. אם המסלול לא ידוע - מה התועלת בזמן ההגעה כשיש יותר ממסלול הגעה אחד?הוויז של פרימיום לא יראה איך להגיע - אלא ייתן זמן הגעה מדוייק על השנייה.
מסונכרן עם חברת ניווט עולמית בכל רגע נתון.
ניתן לשמוע לבד ב: 033090300 שלוחה 5
שלחתי להם מייל והם ענו שהמערכת כבר מוכנה לגמרי, אבל ההשקה נדחית לאחרי פסח בגלל העומסים החריגים והנתונים המשובשים של ערב פסח וחול המועד
זה לא קשור למודיעין החכם ולנבחרת אנשי המקצוע זה בכלל מדור אחר אל תערבבלמי שלא הבין,
יש בפרימיום מודיעין חכם שמפנה לאנשי מקצוע.
״שושן הבירה״ קצת נפגע שהוא לא בנבחרת.
ולכן ממציא סיפורים מתחת לאדמה, מחפש משהו שלילי בכוח במערכת חינמית שעובדת למען הציבור 24 שעות ביממה
מה פתאום..עובד שם?
בפועל אתה צודק (לא לגמרי כפי שפירטו כאן הכותבים הנוספים) באשר לאפשרות ההטרדות הטלפוניות אבל לדעתי אינך צודק באשר להכללה כי בקלות אני וכל אחד אחר יכול להביא לך מגוון אפשרויות וקלות יותר לשליחת צינתוקים לכל מי שתחפוץ בלי שהוא ידע שאתה עומד מאחורי המזימה כך שלראות בקו זה כדבר שלילי בגלל העניין שכתבת קצת לא הוגן...אני לא הייתי ממליץ על הקו יכול להיות המון בעיות דרכו ואפרט באיש את רעהו בשלוחה 7 קיימת אפשרות ללחוץ 5 במהלך שמיעת ההודעה ולקבל צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה, מה הבעיה?? מישהו ירצה להטריד באופן מבהיל מישהו מה יעשה ?! יעשה הפניית שיחות מהנייד שלו למי שהוא רוצה להטריד אותו! יתקשר ללוח 36 יכנס לאיש את רעהו ומשם לשמיעת ההודעות ילחץ 5 ואז שוב חמש ושוב 5 וכל הצינתוקים שישלחו אליו יעברו לפלאפון של השני שהוא רוצה להטריד אותו והשני בתמימות יחזור לעשרות מספרים וישאל אותם אם הם התקשרו אליו, בקיצור המון אנשים סובלים מזה וצריך להביא את הדבר לקיצו במהירות האפשרית!!!!
מישהו יודע?העיתון החדש שלהם "פרימיום", איך אפשר לקבל אותו במייל?
מיהו?אגב, אני דיברתי לפני תקופה קצרה עם הבוס של הקו הזה, מקריא החדשות, להפתעתי (או להפתעת כמה אחרים) יש לו אותו קול
לא יודע, הוא התקשר אלי דרך המספר של הקומיהו?
הוא חוסם כל מי שיש לו עליו ביקורות?עוד משהו אצלו מצד אחד הוא אומר כל מי שיש לו ביקורת שיעיר לו ואז כשמעירים לו מה הוא עושה? פשוט הוא חוסם לו את המספר.. משהו הבנאדם הזה
כן בהחלט אני מכיר 2 שהשאירו לו ביקורת והוא חסם אותםהוא חוסם כל מי שיש לו עליו ביקורות?
בדוק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: