אני לא הייתי ממליץ על הקו יכול להיות המון בעיות דרכו ואפרט באיש את רעהו בשלוחה 7 קיימת אפשרות ללחוץ 5 במהלך שמיעת ההודעה ולקבל צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה, מה הבעיה?? מישהו ירצה להטריד באופן מבהיל מישהו מה יעשה ?! יעשה הפניית שיחות מהנייד שלו למי שהוא רוצה להטריד אותו! יתקשר ללוח 36 יכנס לאיש את רעהו ומשם לשמיעת ההודעות ילחץ 5 ואז שוב חמש ושוב 5 וכל הצינתוקים שישלחו אליו יעברו לפלאפון של השני שהוא רוצה להטריד אותו והשני בתמימות יחזור לעשרות מספרים וישאל אותם אם הם התקשרו אליו, בקיצור המון אנשים סובלים מזה וצריך להביא את הדבר לקיצו במהירות האפשרית!!!!
לאחר קריאה עמוקה יותר הבנתי את הבעיה!!!אני לא הייתי ממליץ על הקו יכול להיות המון בעיות דרכו ואפרט באיש את רעהו בשלוחה 7 קיימת אפשרות ללחוץ 5 במהלך שמיעת ההודעה ולקבל צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה, מה הבעיה?? מישהו ירצה להטריד באופן מבהיל מישהו מה יעשה ?! יעשה הפניית שיחות מהנייד שלו למי שהוא רוצה להטריד אותו! יתקשר ללוח 36 יכנס לאיש את רעהו ומשם לשמיעת ההודעות ילחץ 5 ואז שוב חמש ושוב 5 וכל הצינתוקים שישלחו אליו יעברו לפלאפון של השני שהוא רוצה להטריד אותו והשני בתמימות יחזור לעשרות מספרים וישאל אותם אם הם התקשרו אליו, בקיצור המון אנשים סובלים מזה וצריך להביא את הדבר לקיצו במהירות האפשרית!!!!
1. כנראה שאתה לא מכיר את המערכת,אני לא הייתי ממליץ על הקו יכול להיות המון בעיות דרכו ואפרט באיש את רעהו בשלוחה 7 קיימת אפשרות ללחוץ 5 במהלך שמיעת ההודעה ולקבל צינתוק ממספרו של משאיר ההודעה, מה הבעיה?? מישהו ירצה להטריד באופן מבהיל מישהו מה יעשה ?! יעשה הפניית שיחות מהנייד שלו למי שהוא רוצה להטריד אותו! יתקשר ללוח 36 יכנס לאיש את רעהו ומשם לשמיעת ההודעות ילחץ 5 ואז שוב חמש ושוב 5 וכל הצינתוקים שישלחו אליו יעברו לפלאפון של השני שהוא רוצה להטריד אותו והשני בתמימות יחזור לעשרות מספרים וישאל אותם אם הם התקשרו אליו, בקיצור המון אנשים סובלים מזה וצריך להביא את הדבר לקיצו במהירות האפשרית!!!!
לכאורה יקח עוד זמן..הוא מדבר כבר חודש על כך שהולך להיות שם 'וויז'
ולמעיישה, מחכים...
מישהו יודע מה המצב?
לדעתי זה קו מגניב..מהדורה מודפסת כ״א שבט
אם יש לו אישור מועדת הרבנים לא מסתבר שיאשרו לו וויז טלפוני. אני יודע שהם נגד הרעיון הזה.הוא מדבר כבר חודש על כך שהולך להיות שם 'וויז'
ולמעיישה, מחכים...
מישהו יודע מה המצב?
האפשרות להגיע למקומות שליליים בצורה זמינה ואנונימית.ולמה הם נגד הרעיון הזה?
מה רע?
עובד שם?לכאורה יקח עוד זמן..
אבל לאט לאט דברים מתפתחים שם..
אני רואה פעם אחר פעם שהעובדים שם לא מוכנים להזדהות ולו במקצת...כנראה בהנחה שהוא לא סתם אומר...
נכון, הקריין אמר שזה 'עקב שידרוגים', אני עדיין ממתין לכך....אגב מעניין מאוד לפני שבוע בערך זה היה חסום בסלקום ליממה או שתיים עד שזה נפתח בחזרה אולי אחד העובדים בענף יוכל להסביר את פשר התעלומה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: