פרפקט מושלם
משתמש רשום
לא רוצה לאכזב אבל בקורונה גבו לנו 300 ש"ח מחברה אחרת ואמרו ששלחו הודעה ולא קיבלנו ושלחו לנו במייל את ההודעה ששלחו, והבנו שזה SMS והתווכחנו איתם שטלפון שלנו לא מקבל SMS לא עזר כלום שילמנו...
שתי נקודות חשובות מאד:כיוון שלצערנו מיום ליום מתגברים החיובים המוגזמים והאכזריים של חברות הסלולר
אני כותב פה את המספרים של החברות השונות לבירור כמה דקות כבר נוצל
ע"מ לא להגיע לבעיה.
התורה חסה על ממונם של ישראל.
- בזק: 2199*
- פרטנר: 1010*
- פלאפון: 199* (שלוחה 1)
- סלקום: 444*
- הוט מובייל: 199*
- גולן: 613#*
- 019 מובייל: 01919*
- רמי לוי: 0556603020
זה כבר לא עובד, ניתן לשמוע את כמות הדקות שנוצלו בחיוג ל 058*גולן: 613#*
תודה רבה.שתי נקודות חשובות מאד:
1.יש לשים לב שמספר הדקות שה לא נספר מתחילת חודש ועד סופו אלא לכל חשבון מתאריך אחר באמצע החודש, בדר"כ ביום עשיית החשבון ב 10 או ב15 לחודש.(אומרים את זה במספרים המוזכרים יש לשים לב!)
2.כפי שכבר נכתב כאן א"א לסמוך על החברות שיעדכנו שקרובים למכסת הדקות כי גם אם נאמין להם שהם אכן התקשרו. סיכוי גדול ש"נפספס" את השיחה ולא נענה.
אפשר לבקש התחשבות, הם יכולים להבין שלפנות בוקר לא אמורים לענות לשיחה הזו.אצלנו שלחו הודעה על ניצול המכסות בשעה 2 בלילה וכן 4 לפנות בוקר וכן בשעה 5 וחצי בבוקר
מכיון שהילדה נרדמה עם טלפון דלוק כשהיא מאזינה לסיפור ונגמרה המכסה בזמן הזה
יש מה לעשות עם זה? או שזה מקרה אבוד [פרטנר]
לכאורה אם סיבה שזה לא יהיה ככה לצעריאצלנו שלחו הודעה על ניצול המכסות בשעה 2 בלילה וכן 4 לפנות בוקר וכן בשעה 5 וחצי בבוקר
מכיון שהילדה נרדמה עם טלפון דלוק כשהיא מאזינה לסיפור ונגמרה המכסה בזמן הזה
יש מה לעשות עם זה? או שזה מקרה אבוד [פרטנר]
אוי מבאסקרה אצלינו גם
הם שלחו טלפון עם התראה אבל לא ענינו לשיחה (לא חשבנו שזה חשוב)
ובאמת אכלנו אותה היינו חייבים לשלם
באמת? לא עזר כלוםלא רוצה לאכזב אבל בקורונה גבו לנו 300 ש"ח מחברה אחרת ואמרו ששלחו הודעה ולא קיבלנו ושלחו לנו במייל את ההודעה ששלחו, והבנו שזה SMS והתווכחנו איתם שטלפון שלנו לא מקבל SMS לא עזר כלום שילמנו...
תודה. ניסינו והם אמרו שמוכנים לוותר על.. 15 שקליםמשהו חשוב למשפחת "רוצה להוסיף" שקיבלו את החשבונית המדוברת.
כל התגובות שלא עזר להם כלום וכו וכו
לא משנים כרגע כלום
במובן הזה שלנסות כדאי בכל מקרה
ויתכן מאד שגם, כן תצליחו.
ומנסיון אישי אני יכול להגיד לגבי עניין אחר שהיה לי בו עגמ"נ מרובה מאחת מספקי האינטרנט,
אמרו לי הרבה אין לך סיכוי וכו' והם בחיים לא יחזירו לך כסף וכו' וכו'
ותכלס בסייעתא דשמיא לא רק שקיבלתי את הכסף חזרה אלא החברה אף התקשרה לרצות אותי ולהציע לי מבצעים וכדו'
לסיכום:
אם לא תנסו ודאי שנכשלתם.
אם תנסו אולי תכתבו פה בקרוב:
"עדכון ב"ה סלקום זיכו אותנו על כל דמי החיוב במלואם"
אמן, והלוואי.
למיטב זכרוני הם שולחים הודעות רק לתא הקולי.תודה. ניסינו והם אמרו שמוכנים לוותר על.. 15 שקלים
תודה באמת, סלקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: